Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 436
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
В ОЖ Тодор Танчев е в ролята на адвокат на Фотев, не психолог.

Детето ще се води на Драго, само ако Лора се разведе с Борис и сключи нов брак.
Е аз с първата ми жена се разведох юли месец 1990,а детето се роди баш на Коледа.Ама до него момент  със сегашния и мъж сме и бъркали едновременно в гащите. А момчето прилича на мен когато съм бил на неговите години.Но е записано на името на съпруга на бившата ми жена... А и тя не предяви някакви претенции,че е мой син.Аз късно разбрах,защото живеем в различни градове,и една  обща приятелка ми показа негова снимка. Каза ми още ,че свекървата на бившата ми,като бил малък , не му викала ела при баба,ами ела при леля ...

# 211
Калин няма никакво право да държи сметка на Лора и да проектира болката си от изневярата на Ива върху нея. Ако й беше казал, че и двете са спали с Драго, щях да го оправдая. Ама той си мълчи и си пази нараненото его от всички.

Денси, сексът ще е мираж след идването на Калин и набиването на нова порция вина в главата на Лора. И аз искам секс, не защото съм млада и наивна Kissing Heart, а за да се случи най-накрая нещо хубаво в тоя мазохистичен филм Joy.

Борис що ще става престъпник? Да си отмъсти на Лора. Много яко!

# 212
Много преиграва тази Темелкова, изглежда нелепо. Борис пък само се търкаля по тревата - съседи няма ли, някой да го скастри 😆 и пистолет извади чак 😆

Не само извади, ами и стреля и то няколко пъти ?!

А иначе Темелкова съм я гледала по интервюта, участия ... така си се смее по принцип.

# 213
Айде сега Калин й е виновен, че няма да прави секс Лора! Предишният път Борис й беше виновен със записа с Лина, че отиде да се предлага на Драго.
Все някой друг във всеки един аспект от живота й е движещата енергия, той е виновен, отговорен или причина за действията й! Никога в реалния живот не съм виждала толкова неинициативен човек, който чака някой да го бутне нанякъде

Милата Лора как може някой да й набива вина в канчето  Sad тя заслужава да е щастлива, а и прави действия в тази посока ! Пълен потрес ми е всичко вече, да свършва че се захванах да го гледам
И искам Лора да разбере за Ива и Драго, но пак няма да има разговор, а само сълзи и сополи, после ще гледа тавана

# 214
Канелаа, оправи ми деня!

Откогас повтарям, че в тоя филм всеки на всеки е виновен и никой не носи отговорност за действията си!

# 215
Докато го нищехме какви ги вършат сега взехме да им се дразним. И аз започвам да си мисля, че няма един да е като хората в този филм(е може би Калин и Симо малко)
😁

# 216
  • Пловдив
Ся Борис по този начин ли ще отмъщава на Драго? Ще работи с мафиотите?

Драго ще се мъчи да изработи украинеца и явно накрая ще го пречукат...

Лора просто не ми се коментира, както и постоянното наливане на Борис.

# 217
Борис разбра, че по легален начин няма как да стане с Драго и затова явно е решил да действа така.

# 218
  • Пловдив
То пък така какво ще постигне? В затвора да го вкара, нали това иска? Освен да събере доказателства така...

# 219
Драго достатъчно ще ядоса украинеца като прехвърли всички бизнеси на друг и не смята нищо да му връща. Борис не е нужно изобщо да се меси. Измъкването на Драго от тинята ще е невъзможно и ако стигне до затвора леко ще се е отървал.

# 220
Именно - Борис не иска да вкара Драго в затвора от любов към закона, а защото го мрази и иска да му отмъщава.

# 221
Борис като купи пистолета едва ли е било за да се защитава. Вече не очаква заплаха от Драго, а се готви той да е заплахата за него. Обаче пиян човек със замъглено от мъст съзнание едва ли може да е голяма заплаха. Войната между мафиотите изглежда неизбежна и Борис сам се бута между шамарите и вероятно ще пострада и той.

# 222
Само се чудя Лора ли ще е виновна за набутването му в мафията Joy

# 223
Вече наистина ще се радвам, ако накрая гръмнат някой от братята. Всъщност, ако може и двамата - за повече драматизъм.

# 224
А може накрая да убият Лора и братята да се сдобрят и да гледат заедно детето 😂

Общи условия

Активация на акаунт