Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 444
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
  • Другата България
Изобщо не мисля, че Борис иска да вкара Драго в затвора, за да му отмъщава.
Това е много първосигнално мислене.
Той ако е искал да направи това, щеше да го направи още първия път - когато се оказа, че Велин е изработил Драго.
И защо трябва Борис да отмъщава САМО заради Лора?
Борис загуби всичко - работа, родители, жена, семейство.
И причината е Драго.
Чието място е в затвора.
И е най-логично Борис да направи всичко възможно, за да го вкара там.
Опита като Денис, законно - не стана.
Опита като Драго, законно - не стана.
Е, какво му остана? Да го направи по неговия начин, на Драго.

Драго разби живота не само на Борис.
Драго разби живота на Калин, на Ива,  на Снежа, на Велин, на Мая, и на брат си.
Само заради отмъщение.
В момента всички те са едни развалини.
Уби хора, уби Лина. И какво, измъква се "сух", и заживява като праведен човек с Лора и нечие чуждо дете?
Мммм, не. Аз поне не си представям справедливостта така.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 11:56 от Merri_An

# 226
Мери Ан,много точно си го написала! Или казано по форумски- +10000.
Гледам,че има хора,които си харесват Драго и Борис им е черен,което не го разбирам,но различни сме,нормално да имаме различни мнения.

# 227
Драго е пътник, няма друг избор за него. Ще го убият.
Борис също е тръгнал точно по този път.
Лора ще остане сама с детето накрая, а може да има близнаци.

# 228
  • Другата България
Мери Ан,много точно си го написала! Или казано по форумски- +10000.
Гледам,че има хора,които си харесват Драго и Борис им е черен,което не го разбирам,но различни сме,нормално да имаме различни мнения.
Ако знаеш колко ми е трудно да НЕ харесвам Драго, при положение, че направо съм "влюбена" във Влади Михайлов.....

# 229
😄 Все пак успяваш. На мен не ми допада,нисичък е,няма тяло,иначе има излъчване,харизма,но не е нещо уау. 😁 Лично мнение де,не ме изяждайте. 😆 Визуално май само Боксьора ставаше,като изключим безумната прическа. 🤣

# 230
  • Пловдив
И аз не припадам по Драго...даже тия епизоди едва го гледам.Да вземе да се подстриже ли...?
А Борис ми допада повече ...с брада, очила и шапка е супер!

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 14:10 от mystic woman

# 231
Защото човек като стане полицай и то висш, трябва да спазва закона. И не започва да го нарушава, за да вкара в затвора брат си. Защото Борис нарушава закона от самата поява на Драго изцяло по лични причини.
Борис не загуби всичко заради Драго, а заради себе си. Защо не отказа да участва в схемите му и не каза истината от самото начало на Калин и на шефа си?
Защо да е загубил семейството си - да вземе да прости на майка си и на Велин, и да има семейство.
Загуби работата си, защото скри, че му е брат и се забърка в убийството на Лина.
Човек винаги има избор и Борис направи своя.
И не, не харесвам Драго като престъпник. Но не харесвам и Борис, защото като си станал полицай, за да разбереш кой предаде Драго и не си успял да го направиш 15 години, ами кротни се вече като се знае, че не ти си го предал.
Но не - ще става чирак на тия, срещу които до вчера се бореше.
И само да кажа, че мисленето ми в тази посока не е първосигнално, а професионално изкривено от двайсетина години занимаване с правна материя.

# 232
Абе има си чар Влади с тези топли големи очи и тази смолисто черна коса, но да, нисък е и нищо особено в телосложение.
А пък Калин В. също е нисък, но хубава усмивка и прекрасен глас.
Имаше нещо секси в Леарт наистина.
Е как бе Мартин(Радо) става, става 😁
Да не стане само като в мафията да се изпотрепят всички и да пускаме кепенците 😃

# 233
Вив,май най-добре ще стане. 😂

# 234
Защото човек като стане полицай и то висш, трябва да спазва закона. И не започва да го нарушава, за да вкара в затвора брат си.
Да не забравяме, че преди да стане полицай, пак е бил от лошите...
И да не забравяме, че това е на филм. Simple Smile

# 235
  • Другата България
Зиги, постът ми не беше персонален към теб.
За мисленето също.
Говорех по принцип, защо според мен не следва да се разглежда поведението на Борис само от една гледна точка - отмъщение.
Така ги виждам аз нещата.
Както и не мисля, дори вярвам, че Борис не става "чирак", а има и някаква друга мисъл и цел.
Която надали ще разберем за оставащите три епизода.

# 236
Тези мафиоти са големи аматьори и даже някой съвсем изперкал като Борис може да ги разчисти всичките за нула време. Този украинец си позволява да се разхожда без никаква охрана и да се разпорежда да му върнели всичко без да се замисли, че може никога повече да няма шанс да се върне в Украйна. Все по-абсурдно взе да ми изглежда развитието.

# 237
Аз както бях убедена, че Борис ще започне работа при руснака(като наблегнаха на момента, че те търсят човек и той каза, че си търси работа и ги навързах), така съм убедена, че идеята му е да разбере повече за Драго и далаверите му  и ако може отвътре да го атакува. Нещо като полицай под прикритие.

# 238
Драго е пътник, няма друг избор за него. Ще го убият.
Борис също е тръгнал точно по този път.
Лора ще остане сама с детето накрая, а може да има близнаци.

Да, може и тризнаци и да ги кръсти Денис,Борис и Драго Wink

# 239
Близнаците ще се разнояйчни и единият ще е на Драго, а другия на Борис!

Общи условия

Активация на акаунт