Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 468
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Калин още обича Ива. При него не беше просто да си задоволи нагона, а точно тя му липсва и нейният аромат.

А в реалността след толкова години брак повечето вече не спят в едно легло изобщо, какво остава за ласки след секс, ако изобщо го правят с някаква емоция, а не механично.
Харесвам Калин (Може и защото е единственият в този сериал дето няма проблеми с алкохола, или е насилник, и защото не понасям Ива), с друга жена щеше да е много различно всичко, в положителна посока. Ива не може да внесе нито страст, нито нежност в брака им, нито разбиране, нито подкрепа
Макар за нейната изневяра и Калин е виновен. Цялата история с пода... всъщност тя сама си го прави унижението.

Мисля че няма да допусне да се предаде и ще се сдобрят за жалост.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 08:54 от ~Канела~

# 376
Предлагам вторият сезон да е еротичен трилър.
Лора обича и двамата, те също я обичат. Заедно бягат в държава, в която е позволено многоженството и си живея щастливо. Тя ражда близнаци - по един от всеки брат.
Калин се събира с новата полицайка и палуват с белезници, и с ролеви игри полицай-престъпник.
Ива прави луксозен публичен дом с момичета, в който се задоволяват само изтънчени и нетрадиционни страсти. (Имаше един такъв австралийски сериал Satisfaction за публичен дом, много як беше.) И понеже това е място за духовни преживявания, а не просто за секс, Мая ще бъде управител и ще пали свещи и ароматни пръчици навсякъде.
Ива може да се събере с някой колега на Калин, който да е чадър на публичния дом пред властите или пък да е с Радо.
Велин е в затвора. Симо отива да учи в Швейцария, а после започва работа в ЦЕРН.
Снежа и Вики не ме интересуват.

Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 08:18 от zigizagi

# 377
Довечера, най- вероятно, Борис ще разбере от мафиотите, че ще атакуват Лора и ще предупреди Драго. Може би затова са двамата в колата. Ако Лора загине, ще се получи финал, но ще е трагичен, а на мен точно преди Коледа не ми се гледа смърт.

# 378
Канела, ама много съм съгласна за Ива.
Зиги JoyJoy
Аз не правя прогнози очаквам си търпеливо да ме изненадат. Simple Smile

# 379
  • Пловдив
Е, па да заминат двамата и т`ва е...във втори сезон ще се върнат като детето е поотрасло и украинеца се е оттеглил от Бг Simple Smile

Че що да умира Лора...? Драго си е още там...да го хванат просто и това е.

# 380
Драго ще страда повече, ако хванат Лора. Иначе него лесно могат да го свитнат, но няма да бъде толкова тежко наказание.

Според мен никой няма да умира.

# 381
Тоя сценарий Мега як. Искаааам. 🤪🤪🤪🤪
Аз мисля, че Лора довечера ще пометне от стресът на отвличането.

# 382
И в репортажа споменаха да очакваме финала на първия сезон.

Да очакваме обрат и финал на братската вражда.

Влади също е изкарал Ковид и се е наложило да спрат снимки за малко.

# 383
  • Пловдив
За втори нищо ли?

# 384
Да, и големи прегръдки му удариха двамата Simple Smile
Не казаха нищо за втори сезон, аз това чаках.
Калин каза, че почти нищо не харесва в героя си.

# 385
А представяте ли си, ние очакваме финал, а серията приключи, така все едно не е края на сезона, а утре има друга? Simple Smile
[/quote

Ми аз гледах скоро един сериал/No man's land v HBO GO/   8 серии и там свърши така сякаш утре ще има нова серия.Принципно повечето сериали завършват,сякаш няма да правят следващ сезон.Сигур и нашите Братя ще остане с отворен финал.Доста работи има да се случват според мен. Ама като знам Сф Ден и Нощ, как започваха разни сюжети и после  не ги доразвиваха... Все пак това е Краси Ванков  Laughing

# 386
Най-готиният сценарий за втори сезон е еротичният. И аз мислех да си живее с двама, но това надмина всичко и е супер. Браво!
Сценаристите хората ви дават идеите, вие печелите парите.
Анонс:
              Новият сезон на Братя само от 12 часа, всяка нощ по 12 минути, 15 с рекламите. Горещ и страстен.

# 387
Еее всичко добре, ама какви са тия серии по 12 мин.?!! 😁😃Не съм съгласна.

# 388
Ива излезе пешкин жена, браво. То бива унижения, но всичко си има таван. Да видим Калин как ще реагира.
Райков е мега противната мутра. Сигурно с коса е по-симпатичен, не знам кой е актьорът, но добре го докарва. Кухото Вики пак се тръшка за лаптопа, Лорчето е както винаги неориентиран текезесар в люцерна... Сигурно има такива смотани жени и в реалността, знам ли... Със сигурност обаче утре ще претупат финала. Жалко.
Посмях се на един от предходните коментари как Лора ражда близнаци и си ги гледат дружно с "братята". Да вземат тия сценаристи да го обърнат на комедия, по-успешно ще да е.
Като цяло - недоизпипан сериал, много дупки в сценария, крайно неравномерен ритъм и доста пълнеж с физиономии в близък план и пейзажи на и над София. И не ми се вярва да е до бюджет, а до сиво вещество...

Иначе добре стартира .... ама верно Ванков не може да избяга от онази тъпотия София -ден и нощ ....  сценарийно все натам го влече Sad

# 389
Денси,
Нека да са 11 минути по Пауло Коелю!

Общи условия

Активация на акаунт