Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 471
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
Поне Виктория осъзна някои елементарни неща за живота и че би трябвало да е щастлива да познава момче като Симо, само където още ни си дава сметка, че тя не го заслужава. Раздвижиха малко нейния образ. Вече си мислех, че нищо не може да я трогне.
Драго освен да бяга бързо с Лора няма никакъв друг шанс за да участва и в следващия сезон.
Борис очаквам да се спре. Тези на които прислугва не смятат да вкарат Драго в затвора, а ще го очистят. Не мисля, че Борис ще довърши това отмъщение точно по този начин.

# 361
Борис ми е по- противен и от Драго,вечния лузър,все някой му е крив и виновен .

# 362
В анонса за следващият епизод, на последният кадър Борис и Драго ли бяха заедно в колата, не разбрах?
Така ми се стори и според мен ще спасяват Лора.

Лора е тръгнала на някъде с колата на Драго и той сигурно е потърсил Борис.

# 363
Сега дадоха друг анонс, определено Борис и Драго отиват заедно да спасяват Лора.
Лора, която навремето е разделила двамата братя, сега заради нея изглежда, че ще се сдобрят и обединят.

# 364
Лора вероятно в тръгнала за летището.  Братята ще я спасят сигурно.
Велин ще понесе наказание . Много вина има и за насилието и за обърканите животи на братята.
Лора,  милата, пак не вдява кой е опасен за Драго. Задава въпроси все едно е чиновник.
Ива вече кипна и е права. То бива унижения бива, но всичко има граници.

# 365
  • Другата България
Аз още не съм гледала, но ви прочетох набързо.
За мен финалът ще е  Борис спасява Драго.
Как и защо - като изгледам, но според мен той няма да позволи да убият Драго.

# 366
Знаех си, че за Велин ще се намери възмездие (поне) за измамите.
Нали съм по юридическите казуси Simple Smile

А за снимката пред дома на Лора - ти ако следиш някого, за да го снимаш, с гръм и трясък ли ще пристигнеш?
Прекалено демонстративна ми беше тази сцена.

# 367
Брейййй, Велин ще е първият българин лежал в затвора за данъчни измами.

# 368
  • Другата България
А кой е матирал Снежа?

# 369
  • София
Май се е нагълтала с хапове, нали казаха че липсват 8. Аз първо реших, че зъби 🤐

# 370
  • Другата България
Joy
Мигнала съм явно.

# 371
Брейййй, Велин ще е първият българин лежал в затвора за данъчни измами.
Да, един от първите, но засега само на филм.

# 372
Ива излезе пешкин жена, браво. То бива унижения, но всичко си има таван. Да видим Калин как ще реагира.
Райков е мега противната мутра. Сигурно с коса е по-симпатичен, не знам кой е актьорът, но добре го докарва. Кухото Вики пак се тръшка за лаптопа, Лорчето е както винаги неориентиран текезесар в люцерна... Сигурно има такива смотани жени и в реалността, знам ли... Със сигурност обаче утре ще претупат финала. Жалко.
Посмях се на един от предходните коментари как Лора ражда близнаци и си ги гледат дружно с "братята". Да вземат тия сценаристи да го обърнат на комедия, по-успешно ще да е.
Като цяло - недоизпипан сериал, много дупки в сценария, крайно неравномерен ритъм и доста пълнеж с физиономии в близък план и пейзажи на и над София. И не ми се вярва да е до бюджет, а до сиво вещество...

# 373
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Борис ми е по- противен и от Драго,вечния лузър,все някой му е крив и виновен .

Aбсолютно.Не го понасям този неудачник..ако не е Драго,виновен ще е я Велин,я Снежа.За разпада на брака пък виновна е Лора,а той милия,много свестен и безгрешен.
Утре ли е последният епизод? Дано Драго и Лора избягат заедно,а Борис да го гръмнат и да ни освободят от този нещастник през втория сезон.

# 374
А представяте ли си, ние очакваме финал, а серията приключи, така все едно не е края на сезона, а утре има друга? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт