Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 383
  • 733
  •   1
Отговори
# 150
За  сцерастите не знам. Но ако имаше характер нямаше да се лута между двамата братя.
И преди и сега.
Мъжа ти заявява, че е стерилен, махаш детето.
Силните жени не стоят без мнение, мигайки умно като светофар.
Те дори мислят и имат идея още преди настъпването на дадено събитие.
А Лора дори метоморфоза някаква не преживя за тези 15 години.
Обичала лошите момчета.
Първо себе си трябваше да се научи да обича.

# 151
  • Пловдив
Аз в промото видях, че Велин дърпа Вики и Мая опитвайки да я оттърве е бутната от Велин и си удря главата в ръба  на стената Thinking

# 152

Образът на Лора точно ми е много неправдоподобен, и като външност, и като характер.

Съгласна съм с теб. Пропуснала си само лошата актьорска игра.

А довечера ще даде ключ на Драго

https://nova.bg/accents/view/2020/12/01/307145/

# 153
Мистик,това беше промото от снощи,след епизода. Сега мина това,което описах-бяха в стаята на Вики и той я разтърсва нещо,Мая го люсна по главата и той падна на леглото. Но е жив де! 😁 После със Снежа се разправяше.

# 154
  • Пловдив
Начи ще има два сблъсъка Simple Smile

# 155
  • София
Актьорът, който играе Велин прави страхотна роля. Знаех го само с участието му в Забранена любов. Хубаво е, че се дава шанс и на по-неизвестни лица да се появяват на екрана, аман от Вергов, Духовникова, Пенев и сие.

# 156
Актьорът, който играе Велин прави страхотна роля. Знаех го само с участието му в Забранена любов. Хубаво е, че се дава шанс и на по-неизвестни лица да се появяват на екрана, аман от Вергов, Духовникова, Пенев и сие.
Имам спомен, че играе второстепенна роля и в революция з,но може и да бъркам. Много е добър за мен!

# 157
Имам спомен, че играе второстепенна роля и в революция з,но може и да бъркам. Много е добър за мен!

Правилно мислиш Simple SmileВ революцията играе учител по физика или професор . Играе и в един филм Аварийно кацане от 2010. Тодор Танчев се казва

# 158
Чакам някакво движение и в образа на Вики. Симо още поумня в желанията си като му се наложи да поживее мъничко с нея, но тя сякаш никак не помръдна в развитието си след всичко, което й се случва. Няма за кога да се променя вече в този сезон.

# 159
Ще е хубаво като на филм Вики да се превърне в умно и човечно същество. Нещо, което в живота няма как да стане. Баща-прикрит насилник, майка- цял ден заета с наклона на планетите и вечно да омммка... Откъде да го извади този морал, тази човечност и разумност това момиче?
Ако евентуално някой от екипа на филма чете тук, ама не вярвам, да им кажа, че не могат да създадат дълбоки, развиващи се образи. Герои на повърхността, без развитие, равни. Не е ОК. Ако не знаят кака да го правят, да гледат старо българско кино. Скоро гледах Дом за нашите деца... Какво да кажа, да живее старото българско кино. Нещо, което не може да се каже за днешните бастуни в киното.

# 160
Тодор Танчев, който играе Велин, играе епизодичната роля на психиатър в Откраднат живот - по-старите сезони, срещала съм го и в други БГ филми пак в образа на по-второстепенни герои. Определено добър и като че подценен актьор.
Не искам да влизам в дълбоки анализи на сценария, но драми и обрати има в животите на много хора. И то такива, че описани, биха изглеждали още по-невероятни. Правилно едно от момичетата насочи причините у Снежа - още от началото в това семейство отношенията са провалени, лъжи, изневяра, насилие, алкохол ... как да очакваме после нормалност от синовете? Лора, млада, глупава и наивна, уж тръгва с добрия Боби, нали и тя е добро момиче - обаче Драго е лошият, бунтарят, криминалът, завърта ѝ главата. И девойчето топва пръстче в забранения десерт. После Драго "умира", животът е влязъл в коловоз, и хоп - изненадващо призрак от миналото. Да ѝ беше окей животът с Боби, да покаже набързо червения картон на Драго - да, ама не! Снежа - търпяла, бита, решила да помага - но да, капсуловала се е, станала е студена, дистанцирана, лицемерна още повече. Ива - жена на полицай, живот в рутина - познавам много подобни семейства, нямате си идея как деформират жените си тия мъже Simple Smile вижда възможност за лесни пари, има материал за това и - що пък и тя да не намаже нещо покрай "мафиота". Момичета, поклон към разума и морала ви, обаче много, ама много свестни иначе жени са големи патки в житейските си избори и поведение, в това число и аз, и мои приятелки също! В никакъв случай не обобщавам, само казвам, че киното повтаря живота и в този смисъл сериалът е направен наистина добре.

# 161
Ако евентуално някой от екипа на филма чете тук, ама не вярвам...
Последния линк, който тук дадох е на интервю с Владо (Драго) правено от един от сценаристите на филма и там тя признава, че четат коментарите за него. Дано да е така защото без реална обратна връзка със зрителите няма как да оценят доколко сполучлив е проекта, кои неща са се оказали сполучливи и в какво евентуално са сгрешили за да го имат предвид в бъдещи проекти. Владо си призна, че не чете коментари на зрителите докато трае заснемането на сериала за да си поддържа концентрацията в това което прави. Беше ми интересно да го прочета.

https://www.mila.bg/article/9069078

# 162
Дано не четат коментари във фейсбук, че там е ужас... харесват си Лора, Драго е пич, голямата любов 😂 и трябва да се сдобрят братята, щото кръвта вода не става.

# 163
  • София
По-назад мярнах темата за лошото момче... ако трябва да сме честни, в тийн годините си падах по лоши момчета, харесваха ми. Да има тръпка, емоция, да не знаеш...знае ли се с него. Обаче после порастнах. Разбрах, че лошите момчета, често се превръщат в лоши мъже, а те не са за семейство. Замислих се, че не бих създала семейство с човек, на когото не мога да разчитам, не мога да вярвам, нямам неговото уважение, подкрепа. Човек, който не мога да знам дали когато не е с мен, е с друга, дали не се забърква в неприятности. Мина ми манията по лошите момчета... с годините. Намерих човек, с който имаме общи цели, с когото се обичаме, уважаваме и заедно градим.

Колкото до сериала... става все по-интересно. Не проумявам постъпките на Лора, наистина. Не е адекватно и определено наранява другия човек, много неясни неща останаха между нея и Борис, там почти ненаблюдавахме продължителен диалог и свалени карти.

Вики не е права така да говори на Симо за родителите му, никакъв такт няма това момиче, дори да имаш такова мнение, има по-възпитан, по-заобиколен начин да го изразиш.

Калин ми харесва като образ - показа се като верен приятел, показа се с характер, като добър полицай.

Велин  - тотално изгубил себе си, тотално разпадащ се, тотално не можещ да признае вината си, да признае грешките си, все някой друг му е виновен. Разбира се този някой друг трябва да е по-слаб от него, за да може да го малтретира. То не беше Мая, а сега както видяхме от промото и Снежа.

Драго - объркан образ, пропиляни много години от живота, но с харизма. Знаеше с какво се заема, не мисля, че лесно ще може да се измъкне от този бизнес и да стане добър и примерен. Някак не го вярвам.

# 164
Очите ми останаха в обиците на Снежа в днешната сцена с Велин в промото.
Ако някой знае къде се продават такива , казвайте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт