Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 394
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Хубаво сте намерили поне нещо да й харесате на Снежа Grinning
С Велин са ми най-неприятните образи. 2. Лора и Драго. 3. Ива, Борис и Вики. Ако Снежа помогне на Мая да се отърве от Велин съм готов веднага да я преместя в класацията. Поне минимална полза да има от съществуването й.

# 166
Очите ми останаха в обиците на Снежа в днешната сцена с Велин в промото.
Ако някой знае къде се продават такива , казвайте Simple Smile
Не са точно такива, но идеята е подобна, само че нейните са с жълт метал, а тук е сребро
Намерих и с жълто.

# 167
Много ми харесва Лора каква е с Драго - има нещо между тях, все се смеят, отпуснати са един с друг, нещо, което с Борис не им се получава. Започнах тях двамата да ги харесвам, останалите все едни кахърни.

# 168
На мен пък от Лора с Драго само Драго ми харесва Simple Smile Смеха и веселието на Лора ми е изкуствено. Сцените са ми неприятни дори. С удоволствие бих ги превъртяла, но не гледам сама. Не съм гледала Темелкова в друг филм, но тук е много зле.

# 169
За мен е напълно неадекватна и нелепа Лора. Само стои като закачалка и никаква емоция не проявява.

Дори една Ива показа повече чувство за вина и разкаяние към мъжа си.

# 170
За мен е напълно неадекватна и нелепа Лора. Само стои като закачалка и никаква емоция не проявява.

Дори една Ива показа повече чувство за вина и разкаяние към мъжа си.
Само дето ме дразни това спане на пода. Защо не говорят, тя беше започнала да говори как се е чувствала и какво я е подтикнало към това, но не се получи. Той е наранен ясно, преди като я хващаше за ръка и й казваше, че има нужда от нея....тя просъскваше нещо. За мен, което убива връзката е липсата на комуникация и всеки си мисли някакви неща, не споделя и в един момент не знаеш нищо за човека, който спи до теб.

Ако няма да говорят Ива да прояви малко достойнство, ако й е останало и да се изнесе. После времето ще покаже ще говорят ли или не, но така да продължават ме дразни, че тя уж изкупува вина...

Тая пък Лора божеееееееее

# 171
Ох, Борис много ме дразни в какъв алкохолик се превърна.
ГДБОП, сила, упоритост, непоколебимост, твърдост нещо? 🤔
Егати и лекетата ги изкарват БГ полицаите.

# 172
Ц ц ц, много неловко с тая Лора! 😳

# 173
Нещо съм ви изпуснала.
Лора и Драго как се забавляват.

# 174
Всеки се обърна на 180 градуса от началото... Егати странните метаморфози!

# 175
  • Бургас
На мен не ми се струва фалшиво това между Лора и Драго, напротив за първи път я дават като нормален човек, а не някаква депресирана жена.Може и самата тя да не е била наясно, или от чувство за вина, никой не е застрахован.Колкото и да не е коректно, любовта и привличането не могат да бъдат спрени.

# 176
Днешният епизод абсолютен пълнеж!

# 177
Оф каква е тази простотия... вече почва сериозно да ме разочарова сериала. Всички са мега нещастни. Накрая ще се окаже, че най-добре да си като Лора, над нещата, да не ти пука за нищо, не правиш нищо, накъдето те отвее вятъра и си хрупаш краставици...

# 178
Да, бе! Как ли пък няма да му търпя простотиите на тоя, да му спя на пода и да му гладя ризите! Стореното, сторено, ставам и си тръгвам с колкото ми е останало достойнство! Пфффф!

# 179
Ох, разплакаха всички жени в днешният епизод, само наша Лора се хили като ряпа. Дали Йоана е виновна с играта си, но не мога да ги приема с Драго, толкова ми е фалшиво и закачки и смях-всичко.

Общи условия

Активация на акаунт