Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 489
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Близнаците ще се разнояйчни и единият ще е на Драго, а другия на Борис!
Е, те това ще е върхът! 🤣🤪
И да връчи едното на единия брат, другото - на другия, а тя да поеме към залеза 😂

# 241
Лора ще я загложди съвестта. Дори ще ходи до апартамента на Борис

https://nova.bg/accents/view/2020/12/02/307246/

# 242
  • Пловдив
Добре, де...ни Лора, ни Борис споменават за развод...?

# 243
Защото братята още не са решили на кого се пада трофея при недовършената игра. Да видим първо кой ще оживее за да не ни губят излишно времето и с развод.

# 244
Ма тя Лора ся може да види как Драго убива някоя муха и да реши,че е зъл,та айде обратно при Борката. 😂 За ко да бърза с разводите?! Толкова нелепа беше снощи с тия краставици.. И не само,постоянно е като невменяема. Бива ли чак такъв образ да й измислят..
Снежа в драматичните сцени поне е добра-да плаче,да се тръшка.

# 245
Малко пресилено беше тоя благ на вид, но пиян, 60 и кусур годишен човечец Велин, да я метне Снежа на бюрото в опит да и разтвори краката насила... Алоу, режисьорчетата, осъзнайте се! Някои сцени са повече комични и абсурдни, хич не кореспондират със замисъла на филма.

# 246
Ако са решили Велин да е една от изкупителните жертви на финала не е нужно да става още по-противен. Достатъчно го намразихме вече. Не мога да го гледам повече в една сцена с Мая защото очаквам само още непровокирана агресия.

# 247
Аз нещо не схванах - Мая тупна Велин и се обадиха на 112, предполагам са дошли полиция и бърза помощ и т.н.
Сега според анонса те си стоят вкъщи и се чудят какво да правят, когато Велин си идва.
Не са ли подали оплакване в полицията, той не е ли задържан?
Знам, че системата ни е много тромава и неефективна по отношение на домашното насилие, но все пак не ми изглежда много логично той да се прибира вкъщи, сякаш нищо не е станало.

# 248
Аз нещо не схванах - Мая тупна Велин и се обадиха на 112, предполагам са дошли полиция и бърза помощ и т.н.
Това да не ти е САЩ - като звъннеш на 911, идват полиция, линейка и пожарна! 😁

# 249
Те се обадиха на 112, но май не успяха да се свържат и тръгнаха да излизат от жилището докато Велин не се беше свестил още. Не се разбра какво точно е станало и дали са успели да докладват за домашно насилие.

# 250

Защо да не дойдат?

При сигнал за побой идва точно патрулка и линейка.

# 251
И какво става у нас, ако докладват за домашно насилие... точно сега темата е доста актуална. Май нищо не става, не го вкарват в затвора, не го гонят и никой не пази и защитава жертвата, не назначават психолог
... какво правят, само говорят с него да не прави повече така? Все едно си докладвал за силна музика.

# 252
По-интересно е защо не са се изнесли Мая и Виктория докато той е бил в болница,гледам с превръзка е на главата значи го е нямало те още ли чакат ,,да се промени.Както каза Ванилия нещо не е замислено като хората,а може би ощв са си събирали багажа и не са знаели че ще се върнеее 🤔

# 253
Скрит текст:

Защо да не дойдат?

При сигнал за побой идва точно патрулка и линейка.
До сега не ми се е налагало да се обаждам със сигнал за побой и не знам как е, но скоро на три пъти се обаждах за линейка, и чаках по 4 часа. За толкова време, ако се бият, ще имат време и да се изколят... Може пък да живеем в паралелни вселени, но в твоята е по-нормално от тази, в която аз живея...

# 254
Всички виждаме какво е положението с линейките, за съжаление, особено в сегашната ситуация, а пък в големите градове по принцип си е тегаво.

Но конкретно за филма не виждам защо да не дойде полиция и спешна помощ.

Общи условия

Активация на акаунт