Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 412
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Аз "моят Денис" го възприех като моето творение (в подземния свят), не като "моят син".

# 511
  • sf
Да, звучи по-логично.

# 512
И аз като Азалия го възприемам - взел го е “гол и бос”, имал го е за доверен човек и го е превърнал в дясната си ръка. А за благодарност Денис го прецака.

Гледай лайфа на Йоана с Влади, Искра и Леарт - много са готини всичките, чуден каст им се е получил. Единствено образът на Лора е много муден, всички други са супер.
Изненадах се, когато споменаха Пътят и отворих да проверя, там Леарт въобще не ми е направил впечатление като Страхил, тук направи много добър образ.
Усети се, че не са текли гладко снимките там.

Мен също ме гложди това как Лора ще оцелее. Ако е слязла от колата, шофьорът ще я остави насред пътя с куфарите и ще си продължи ли? 😁

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 14:56 от Вαнилия ♡

# 513
  • София
И аз не мисля, че знае че му е син. Принципно не е невъзможно, но как да го е познал и разкрил? Драго е бил в затвор, той го е измъкнал от там. Физическа прилича не виждам, въпреки че не е задължителна. Днк тестове едва ли са правили. Няма какво да го наведе на мисълта, че това момче може да му е син, освен ако не ги е следил по някакъв начин. Но ще излезе много шантаво, ако го развият така.

# 514
  • Пловдив
Просто Лора е слязла първа да вземе въздух и ударната вълна я е отблъснала. Ще изгуби бебето обаче..а дали ще иска пак да е с някой от братята...явно предстои да разберем Wink

Украинеца не му е като баща на Денис...но не и истински. Е...във втория сезон ще цъфне и истинския.

# 515
А няма да загуби бебето Лора. Тепърва ще се разбира на кого е.

# 516
  • sf
А може пък да са две, по едно от всеки брат. 😁

# 517
Откога ви казах аз, че да две! Даже това на Борис е в 10 г.с., а на Драго е в 8 г.с.
Joy

# 518
И как му даде сърце да го поръча ако знае, че му е син?
Нали знаеш, че е наужким?

# 519
  • Другата България
Аз все още не мисля, че има кръвна връзка между двамата.
Денис му е като син, не кръвен син.
Но може и да греша де.

# 520
Още веднъж, ако кажете, че е наужким ще е за първи път. 😁
Аз пък си мислех, че е наистина. 🤭😂

Просто Лора е слязла първа да вземе въздух и ударната вълна я е отблъснала.

Колата нали гръмна в движение, т.е. би трябвало тя да е слязла, а шофьорът да е продължил сам.

# 521
Май не гръмна в движение, аз затова мисля, че Лора не е слязла, а че е зададено бомбата да гръмне като колата спре и изключи двигателя, ама може и да си фантазирам, щото много гледам "Кобра 11: Обади се!" 😆😆 Там взривяват минимум 5 коли на епизод. Понеже вече не ги изкупуват масово българските търговци от автоморгите, си направиха хората сериал да поразчистят ламарината малко.

# 522
Казаха, че бомбата е програмирана да се взриви на 20мин след тръгването.

# 523
Аха, значи всякак е можела да се взриви.

# 524
Аз все още не мисля, че има кръвна връзка между двамата.
Денис му е като син, не кръвен син.
Но може и да греша де.
В този случай много странно да си държи снимка с тях двамата на бюрото. То и поръчката беше: "Искам го тук. ".
Бомбата може да е идея на недоразбралия Райков.
Леарт много свеж. Йоанна Темелкова, защото се притеснява ли, непрекъснато си заглажда косата. И във филма така.

Общи условия

Активация на акаунт