Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 438
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
zigizagi, аз много добре знам кои са продукциите на Краси Ванков.
Само че нито една от гореизброените в момента не е на екран. И този факт изобщо не ми се връзва с твърдението, че "продуцентската къща е окупирали ефира". Пък и те никога не са вървели паралелно. Да не говорим, че и "София ден и нощ" (частично), и "Братя" бяха извън праймтайм.

В БГ праймтайм е 19-23ч

# 541
  • Другата България
Момичета и момче, аз искам да благодаря на всички, които през тези месеци пишеха тук за добрия тон, за споделянето на всякакво инфо за сериала, за предположенията, хипотезите, прогнозите, "четенето" на неказано и показано, докато някоя от нас "мигаше", за всичко, което си споделяхме тук като едни заклети фенки на сериала.
Благодаря и на авторката, че ни събра, че оформяше темите страхотно и навреме, надявам се при каквато и да е информация да я споделяме тук, когато и да е това.
Ако някой от вас съм обидила неволно - поднасям извинения, нямаше неприятен събеседник, имаше много емоция.
Аз лично съжалявам, че сериала свърши, страхотен, още ме държи.
Великолепно пресъздаден образ от  Калин Врачански, неведнъж писах, че той е "цар" на драматичните роли, още помня в едно интервю как Влади Михайлов каза, че Калин е взел много по-трудната роля, за което му е благодарен.
И е прав.
Моите лични открития са Искра Донова, Стою Мирков, Христина Джурова.
Но няма кой да измести от "сърцето ми" ето този човек

Оттук насетне много внимателно ще му следя творческия път, страхотен потенциал!
Бъдете здрави!

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 23:48 от Merri_An

# 542
Момичета и момче, аз искам да благодаря на всички, които през тези месеци пишеха тук за добрия тон, за споделянето на всякакво инфо за сериала, за предположенията, хипотезите, прогнозите, "четенето" на неказано и показано, докато някоя от нас "мигаше", за всичко, което си споделяхме тук като едни заклети фенки на сериала.
Благодаря и на авторката, че ни събра, че оформяше темите страхотно и навреме, надявам се при каквато и да е информация да я споделяме тук, когато и да е това.
Ако някой от вас съм обидила неволно - поднасям извинения, нямаше неприятен събеседник, имаше много емоция.
Великолепно пресъздаден образ от  Калин Врачански, неведнъж писах, че той е "цар" на драматичните роли, още помня в едно интервю как Влади Михайлов каза, че Калин е взел много по-трудната роля, за което му е благодарен.
И е прав.

Бъдете здрави!

# 543
  • София
2. 😜😂

# 544

Бъдете здрави!
+1
За мен Владимир Михайлов е откритието на годината !

# 545
Стойо Мирков ✌

Към откритията аз добавям и Леарт, както казах в Пътят въобще не ми беше направил впечатление, но тук направи много пълнокръвен образ и до последно ми беше мъчно за Боксьора.
Искра си я харесвам принципно от театъра, до сега не я бях гледала на екран. 
Стела Ганчева и Мартин Петков /Мая и Симката/ не ми бяха познати до сега, но също много ми харесаха.
За Врачански мнението ми беше по-скоро негативно в началото на сериала, но после много добре влезе в образ.

# 546
За Влади Михайлов мисля, че за всички без изключение е голямото откритие на сериала.

За себе си лично бих добавила и... Калин Врачански Grinning  Не че не съм го гледала до сега, но просто не съм го забелязвала, ако мога така да кажа. Страхотна роля направи, абе и двамата братя бяха топ.

Добавям също и актьора, който изигра Велин. Много достоверен образ, адмирации.

# 547
И е прав.

Бъдете здрави!
ето в тоя филм участва ,но епизодична роля, даже много епизодична ,като един от хайдутите
https://www.youtube.com/watch?v=bEA_JUxW2ak

# 548
Нови открития за мен  в този сериал са : Искра Донова, Леарт Докле и Владимир Михайлов. Перфектно си изигра ролята и  Христина Джурова.  Калин Врачански колкото  много  да се  старае ,  невинаги му се получава образа - не беше пресъздаден автентично и на много места преиграваше.

# 549
  • Mediterraneo
Калин успя да влезе в образа си едва в последните няколко епизода. Дотогава беше жива мъка за гледане.

# 550
Тоя Калин нещо много се промени в последните серии. Един такъв отслабна, разхубави се, прическата смени, аха да го харесам. Но не е мой тип. А и малко трътлест изглежда в долната част. На живо може и да не е, но по тв така ми изглежда.

# 551
Тоя Калин нещо много се промени в последните серии. Един такъв отслабна, разхубави се, прическата смени, аха да го харесам. Но не е мой тип. А и малко трътлест изглежда в долната част. На живо може и да не е, но по тв така ми изглежда.
Подстрига се и пусна брада и това доста го промени. Брадясал повече му отива, крие му назолабиалните.

# 552
  • София
Подстрига се и пусна брада и това доста го промени. Брадясал повече му отива, крие му назолабиалните.

Дали говорите за един и същ Калин? Simple Smile

Аз до последно не можах да свикна с името на героя Калин и когато някой напишеше Калин, все си представях Калин Врачански Simple Smile

И аз съм много впечатлена от Владимир Михайлов. Даже в последните епизоди, Драго ми стана един такъв мил, въпреки всичко, което беше извършено по негово поръчение до този момент. И в отношенията им с Лора имаше някаква лекота, за разлика от отношенията Лора-Борис, при които всичко е било насила. Аз противно на почти всички тук, харесвах Лора като образ и Йоана като актриса

# 553
  • София
t_anito, и аз харесвам Йоана. Колкото до Лора, не я съдя - опитвам се да я разбера, но ми е много трудно, защото никога не съм попадала в нейната ситуация дори не мога да си я представя. Аз или щях да избера единия брат и категорично да отрежа другия, или щях да ги пратя по дяволите и двамата. И това не, защото съм много морална, а от чист егоизъм - да не си усложнявам живота. 😉

# 554

Дали говорите за един и същ Калин? Simple Smile

Да, абсолютно. За Врачански.

Общи условия

Активация на акаунт