Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 044
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Аз не знам какво мисля, но искам детето да е на Драго. А Калин още от самото начало казах, че не е такъв какъвто изглежда. И дано Ива го зареже. Сгрешила, сгрешила. Може ли да я тъпчеш и унижаваш, криеш истини заплашваш със затвор...Калин си заслужава всичко.

# 706
Убедена съм, че в този сезон Калин ще изневерява - май показаха в някакво промо нова полицайка.

Пфф...мислех да не гледам сериала, но компанията тук е хубава Joy

# 707
  • София
Всъщност май сме малко тези, които мислим, че детето е на Боби.
Аз съм убедена в това.
Щом си чел, значи си прочел, че писах, че никой никъде няма да замине. Както и че предположих, че братята ще се съюзят и Драго ще стане "добър". Дотук май съм в десятката.
Отново да кажа - страхотен Калин Врачански.
Сцената, в която попита Снежа дали е щяла да го вземе, ако била заминала с другия, просто беше брилянтна! Heart
Съгласна съм и аз с коментара ти..и аз си мисля, че е на Боби. Когато лекар постави диагноза, винаги знам, че трябва да се отиде и на друг специалист, за да потвърди..и дори в такава ситуация, има шансове.

Хареса ми снощния епизод, но беше доста кратък, аха стана интересно и то взе, че свърши, ама те...

Странно ми беше това с лаптопа на Боксьора, защото реално и така начупен, ако го намерят в реката.. и хардът не е повреден, могат да извлекат информация. Симо като едно умно в тази сфера момче, можеше да ѝ го каже. Като цяло унищожиха доста доказателства така...

# 708
  • Пловдив
А видяхте ли ключовете дет се вееха на вратата на уж "спешното" дето вкараха Лора? Laughing  После ги бяха махнали...явно са се усетили...

# 709
  • София
А видяхте ли ключовете дет се вееха на вратата на уж "спешното" дето вкараха Лора? Laughing  После ги бяха махнали...явно са се усетили...
Даа, а и ми стана странно защо лекарят не каза на Лора, че братята са били там и са се интересували от състоянието ѝ, така доста завъртяха сюжета.

# 710
Не сме малко тези, които мислим, че детето е на Борис, май рядко съм срещала предположения, че е на Драго.

И на мен ми беше странно защо лекаря я излъга, а Зафир след ОЖ не мога да го приема в ролята на доктор 😁

# 711
  • София
Да, гадният Joy . Темелков ли беше?

# 712
  • Пловдив
Па и чорлав и рошав Laughing хич не беше убедителен за доктор.

# 713
  • Другата България
Не сме малко тези, които мислим, че детето е на Борис, май рядко съм срещала предположения, че е на Драго.

И на мен ми беше странно защо лекаря я излъга, а Зафир след ОЖ не мога да го приема в ролята на доктор 😁
И анкета имаше. Чие е бебето на Лора.
Повече отговори бяха "На Драго".
Затова така си мисля.

# 714
Така ли? Помня анкетата, но честно казано не съм обърнала внимание какви са били резултатите, бях останала с впечатлението, че сме единодушни за Борко. 😃

Темелков беше, да - банков надзорник.

# 715
Аз твърдо искам бебето да е на Драго и не желая Борис повече да е с Лора, а Драго. Също така Калин може да се разкара, противен е.

# 716
Калин от несимпатичен в началото, сега вече ми е супер неприятен и противен.

Много ми харесва добрия Драго Grinning  и аз вече искам да се взимат с Лора.

# 717
Добре де, всички убийства ли му прощавате?

# 718
  • Другата България
Аз не.
Мисля, че трябва да си "плати", а не да си плати за тях.
И не само.
И мисля, че това ще се случи в този сезон, още разбира се, не знам как.
Но ще се случи.
В интерес на истината и на мен ми харесва добрия Драго, ама и лошия ми харесваше някак, по различен начин.
Хайде, "харесваше".
Опитвам се да се абстрахирам от Влади Михайлов като мъж и изпълнение, ама ми е трудно. Sunglasses

Голяма тъпня беше това с лаптопа, да.
С унищожаването му.
Дано Симката все пак нещо е копирал, или свалил на флашка.

А, и Ива също според мен трябва да си "плати".
Не за изневярата.

# 719
А, убийства не прощавам аз. Той ще умре мисля накрая. Но малко да е с Лора.

Общи условия

Активация на акаунт