Даже съм писал в други теми преди година, че никога не съм имал връзка, в която да плащаме заедно квартирата и сметките. В последните 20-ина години винаги аз съм поемал всички харчове и го намирам за нещо нормално.

Ако не си си съгласна, вероятно си движила в други мъжки среди, според собствените ти предпочитания на типове мъже. Но посочи ми колко жени ги устройва мъжът да проявява разбиране и да разговаря с тях, ако няма замесени парички и други материални нещица в цялата картинка? На голо разбиране и разговори никоя жена не отвръща. Може би има значение вие откъде сте, но от скромния ми опит с пловдивски жени моят поглед е малко по-различен по отношение на разбирането и разговорите. Те, заедно със способността за любов, са в девета глуха при търсените качества у мъжете от страна на жените. Онези детски приказки, в които жената търсела любов с романтици на бели коне и т.н., отдавна са отживелица. В наши дни се търсят доста "по-практични" качества и придобивки у мъжа, които да са в пряка услуга на жената. Също и много мъже търсят не жена с качества, а така, която е "удобна" да им играе по гайдата. Но за целта самата жена трябва да си е харесала и избрала въпросния "гайдар", така че после няма как да хленчи, че друг е виновен за нейния съзнателен избор с кого да се обвърже.Препоръчани теми