И това не е непременно свързано с някакви личностни или други проблеми у тях самите, нито дали са "интересни" и "достатъчни". Е, сигурно половината хора на по 20 са необвързани - и те ли са "проблемни"? Ти нали също си необвързана (поне така си писала неведнъж)? Едва ли е заради проблеми у теб самата. Всичко в любовта е твърде необятно и неподлежащо на правила.

). За сметка на това има безброй много мъже, които харчат за коли и купони, пестенето им се изразява в това да не плащат наем и храна живеейки при мама, а развитието липсва. Свят шарен, хора всякакви.

И това не е непременно свързано с някакви личностни или други проблеми у тях самите, нито дали са "интересни" и "достатъчни". Е, сигурно половината хора на по 20 са необвързани - и те ли са "проблемни"? Ти нали също си необвързана (поне така си писала неведнъж)? Едва ли е заради проблеми у теб самата. Всичко в любовта е твърде необятно и неподлежащо на правила.

). За сметка на това има безброй много мъже, които харчат за коли и купони, пестенето им се изразява в това да не плащат наем и храна живеейки при мама, а развитието липсва. Свят шарен, хора всякакви.
Не са чакали десетилетия "в пещерата", а са влагали време, чувства, грижи, пари и т.н. в тези връзки.

Как може предварително мъж да знае дали новата жена до него в бъдещето ще му изневери след месеци или след години връзка? Или, че по някое време ще реши тайно да си търси заместители на мъжа? За мен важното е това, че никога не съм постъпвал подмолно, не съм предавал нечии чувства и съм осигурявал доверие към мен. Това, че ми е било показвано в някои случаи, че аз не мога да имам същото доверие, не е било в моите правомощия, защото доверието зависи от всеки отделен човек. Както друг не е отговорен за осигуряваното от мен доверие, така важи и обратното.
Аз лесно печеля чуждото доверие, защото държа на думата си и показвам, че може да ми бъде гласувано такова. Дали ще си честен към някого, това зависи от лично твоето желание да си честен.
Препоръчани теми