Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 631
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Селин не е давала писмо на Айфер. Това писмо й го остави Еда, защото не знаеше как да й разкаже истината очи в очи. Селин смени адреса на ресторанта само, за да се разминат нашите. Чакам си фрага аз. Затова още не съм “сменила канала”. Намразихме чаршафите, сега някакви бижута ми рекламират. Joy

# 301
  • In the light side of the Moon!
Ега толкоз реклами!!!!

Айфер не намери ли писмото на масата у тях?

# 302
  • Кърджали
Ако можеха зрители визвън Турция да определят рейтинга....
Има ли нещо, което НЕ искате да преведа ? Simple Smile
Или да кажа сърдита съм на Селин, няма да превеждам....

# 303
Ох, имам да върша 100 неща,  а аз чета темата постоянно Joy
Няма ли някаква програмка, която да ти чете постовете докато си готвиш примерно Simple Smile

# 304
  • Кърджали
Трябва ти готвачка примерно. Да четеш постове, докато тя ти готви, примерно

# 305
Ако още малко гледам диаманти или ще откача, или ще пиша на МъжО, че си купувам огърлица 🤣

# 306
Трябва ти готвачка примерно. Да четеш постове, докато тя ти готви, примерно

Хахаха... Има ли някъде нащат, и аз не отказвам Joy

# 307
А аз съм на страната на Еда! Той знаеше, че ще страда, когато тя разбере. Знаеше, че тя ще страда много! Страхуваше се за нея...И сега всички чакаме раните му да превързва...Дожаля ми за слънчевото момиче!

# 308
  • In the light side of the Moon!
Chocolate BarChocolate BarChocolate BarChocolate Bar
Ако можеха зрители визвън Турция да определят рейтинга....
Има ли нещо, което НЕ искате да преведа ? Simple Smile
Или да кажа сърдита съм на Селин, няма да превеждам....

Алекс, 😂😂😂😂
само не се сърди моля те Chocolate Bar Chocolate Bar Chocolate Bar Chocolate Bar Chocolate Bar

# 309
Айфер кетъринг, Кухня Ферит, Фифи доставки ... - давайте адресите за следващата събота !

# 310
Тази серия няма да мога да я гледам втори път. Ще свърши така. Кога ще има фраг?

# 311

Дали не я слушах по време на всичките реклами? Няколко пъти?!

Лава Heart Eyes

# 312
  • София
Еда остави писмото си на лелята, обяснява й всичко за инцидента...

Селин смени в плика на Серкан адреса на ресторанта...

но няма шанс някой да разбере, че пернатото е сменило адресите...

не разбрах как Айдан разбра къде е Алптекин...

# 313
  • Кърджали
Трябва ми истински шоколад. Голям...
А забравих да си купя
И нищо сладко нямам вкъщи
А имам спешна нужда от ендрофин и всички там невротрансмисери дето отговаряли за щастието

# 314
  • София
Селин е голяма гад, не го очаквах това от нея, но имахме нужда от подобен персонаж. Малко да поинтриганства. Но дано всичките й долни опити накрая да сближат нашите, показвайки им, че се обичат и не могат един без друг. Heart

Скоро ще се появи бабата. Вече съм сигурна. Ефе го загатна. Въпросът е дали нашите ще са се събрали дотогава. Според мен - да, ще имаме малко щастие в рая и после отново буря в рая. Бабата ще им развали рахата.

Казах ли вече, че Керем е феноменален?! Браво! Поздравявам го. Неслихан също. Биге не мога да кажа, че изпъкна кой знае колко с актьорски качества, това си е сценарий, но пък Айше си я бива - поздравявам я. Хареса ми и това, което отреди за Алптекин, този образ не заслужава изкупление, хареса ми и развитието на образа на Селин - чудя се какъв ще е краят й. Не съм сигурна, че вече искам да я поправят. Мисля, че не заслужава нищо хубаво. Дано свърши сама и презряна от всички. И тези 5% да й ги вземат.

Общи условия

Активация на акаунт