Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 51/

• 20 653
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
А аз съм на страната на Еда! Той знаеше, че ще страда, когато тя разбере. Знаеше, че тя ще страда много! Страхуваше се за нея...И сега всички чакаме раните му да превързва...Дожаля ми за слънчевото момиче!
Аз също мисля,ме много критикувате Еда ,та тя незнае как да постъпи .....ние всички знаем от колко серии.Но знам ,че Айшето ще я вразуми скоро

# 316
Къде е Мелек да звънне на Серкан... както на рожденият му ден. Ама тогава тя знаеше, че Еда е сама, а Серкан е със Селин. Сега не знае... SobSobSob

Следващият епизод ще е тъжен май. Айфер ще е сърдита на сем. Болат и няма да иска да чуе за Серкан и който и да е.

Еда ще е разочарована от Серкан, ще се чувства излъгана...
А Серкан ще се отдръпне Scream

Не искам такъв финал! За какво са им тези телефони, да си звъннат

# 317
  • Кърджали

не разбрах как Айдан разбра къде е Алптекин...

Айдан знаеше в кой хотел е той. Явно имаше съмнения, Сейфи не и каза какво е видял
Но Айдан няма излъгване вече

Силно се надявам скоро да се осъзнае и Еда.... Аз и се ядосвам не само от тази серия, от предната още. Като при всеки опит той да говори с нея, тя подскачаше и го прекъсваше, мислеше че единственото което го интересува е ревност, а не би тя да поиска друг....
Сега цял ден се държеше гадно с него. Донякъде я разбирам, ама тя направо си играеше с него и с търпението му.
Явно наистина е момента Серкан да се отръпне. Досега все той я гонеше, той и угаждаше, той отстъпваше... Може би е време и Еда да усети че може да го загуби
Защото че го обича, го обича..
Но тя наистина не иска да приеме че на него му е по-трудно заради начина по който е отраснал .  Айдн и каза - досега все е изоставян от хората които обичал. А тя още тогава след думите и каза - синът ви е глезльо.... нали кво толкова че брат му починал , а вие сте го партили сам самичък на края на света... Еда е израснала сред грижи и внимание ....

Ще има фрагман след 2 минути

# 318
Едно нещо не разбирам сега. Ок, всички сте за Серкан, но защо трябва Еда да му прощава веднага и да се държи хубаво с него?
Защото той НЕ скъса с нея?
Защото той, късайки с нея, й обясни причината?
Защото й каза истината за раздялата?
Вярно е, че днес Еда беше повече лоша, отколкото добра, каквато я познаваме, но всеки човек различно изразява емоции, различно "наказва" човека, който го е наранил. Еда разбира, че не Серкан е виновен за смъртта на родителите й, но той я излъга като посочи причината за раздялата им - работата. Приемам, че е малко крайна от към договора и т.н., но повечето хора дори и това не биха направили, а чисто му теглят майната на човека, причинил им болката и повечв не го еба*ат за слива. Еда осъзнава, че не може без Серкан, че няма да обича друг, освен него и не може да погледне друг, освен него, но всеки трябвя да си носи кръста. Толкова една серия Серкан ще търпи последстяията от това да крие истината, но да беше мислил по-рано и да си беше казал каквото е, а не да крие. Нормално, че всичко това трябваше и щеше да се случи, но в случая Серкан не е невинен.
Вероятно другата серия той ще се скрие, решавайки, че тя не го иска, тя ще направи същото и накрая Джерен и Енгин ще им отворят очите.

mi_si аз одеве се чудех същото. Същите са като Селин, тъпанари

# 319
Трябва ми истински шоколад. Голям...
А забравих да си купя
И нищо сладко нямам вкъщи
А имам спешна нужда от ендрофин и всички там невротрансмисери дето отговаряли за щастието

Спешно тогава го водя Heart Eyes...

# 320
  • Монтана
Ако можеха зрители визвън Турция да определят рейтинга....
Има ли нещо, което НЕ искате да преведа ? Simple Smile
Или да кажа сърдита съм на Селин, няма да превеждам....

Алекс, моля те, не така! На теб и на Али много разчитаме!Благодаря ви, дами, благодаря от сърце!

# 321
Защо Еда да му звъни? Той кани на вечеря, може да има задръстване, катастрофа!? Защо не се уплаши чисто човешки!?Аааа, омръзна ми, все Еда да е виновна! Тя научи нещо в тази серия, което е преобърнало живота й  и тогава, и сега, а Серкан го знае отдавна - мисли и премисля вече 10 епизода. Детински се държала, а как да се държи...Да му се хвърли на врата и каквото било, било...Тц, не...И тя сега да звъни, няма да се учудя, ако наистина го направи.
И затова ли се държа толкоз грозно и надуто със СЕРКАН......не те разбирам....нима СЕРКАН я е оставил сама или .......тя просто се взе на голямо и в холдинга и пред Серкан за което не я оправдавам...не беше това начина ...лош подход...

# 322
  • София
след минута - фраг

# 323
  • Кърджали
Серкан какви ги върши?
Серлкан какви ги върши?
Аз какво очаквах, той - ще искат Еда....

# 324
Тя май му каза, че го е чакала ли какво.. много странна физиономия направи Серко?

# 325
Сигурно съм прекалила с розето, нищо не разбрах от фрага ... бъра - бъра и свърши ...

# 326
ще имаме истински годеж изглежда

# 327
  • София
Ой! Няма да изтърпя Селин още дълго... просто такива хора не ги дишам. Confused Само като я видях на заден план при нашите и ми се догади. Поне да я разкрият какви ги върши. Не знам, Еда ли да я разкрие, Серкан ли...

# 328
# 329
Това беше Sob

Поне има фраг - нищо не разбрах - Серкан отидоха да я искат ли? Годеж ли ще правят?

Общи условия

Активация на акаунт