💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 569
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Без Рибари вече в Игри на волята.
Крайно време беше. Въпреки че аз предпочитах la llorona да отпадне преди това, но и "утре" е ден. Bowtie

# 1 306
Играта беше скучна, излишно опасна и беше си ясно, че всички мъже имат предимство. Как пък не им дадоха да висят някъде на петички, че да видим тогава кой щеше да отпадне и кой да се спаси. Поне тогава нямаше да има риск някой да си счупи гръбнака.
Поредната нагласена постановка, а на мен вместо да ми става по-интересно с наближаването на финала, започвам да губя интерес. Добре, че е форумът в случая.
Тук таме се съгласявам с теб, тук таме -не.

Играта беше много интересна. Индиректно беше за мъже, да - но по-правилно е да се каже - за хора които са едновременно пъргави и тежки. 

За обезопасяването съм писала и преди. Под всякаква критика!  Какво пречеше отдолу да има един дебел дунапренов дюшек?

За нагласяването:   Избират игрите както им изнася и бутат напред или отпадат когото им изнася, в това мисля всички тук сме съгласни. Едиствено не мога да си отговоря - кога им се е избистрило кой ще им е фаворита - още в началото, някъде към средата или чак към края. 

Както много други вече писаха, това бързане и претупване последната седмица е абсолютно безмислено, грешно и тъпо!  Като им е фиксирано времето да бяха забързали нещата в самото начало - тогава да отпадаха повече хора а финала да е удължен.  Даже, ако не друго съм съгласна през ден да пускат финалните епизоди. 
Те бавеха в началото когато една сюрия хора се блъскат и е къде по-голяма скука, а сега се разбързаха. Идиоти.

# 1 307
  • I want it all and I want it now.
Благодаря за темата 🌺
Не можах да гледам, но ще ви чета.

# 1 308
  • София
Ваня 100 пъти се доказа, че е най-добра от жените, а в някои игри - и от мъжете. Едното бавно плуване не я прави по-слаба. Йоанна издиша, Джери пък не е толкова комплексна. От утрешната петица само Ваня заслужава да продължи напред. И 4-мата други да отпаднат на момента- все тая.

Не само в плуването е зле Ваня. На играта с бягането, когато спечели Лазаринов, беше трагична. Комплексен играч, който не може да плува и тича ... иначе е упорита и има своите силни страни, но чак толкова добра колкото мислех не е.

# 1 309
Някъде около 40-та страница чета, пак не мога да смогна, но да си кажа. Отпадането на Тошко беше очаквано от много хора и на мен лично няма да ми липсва. Радвам се, че не направи грозна сцена накрая, вече ми беше станало неудобно да го гледам.
Ваня беше много сладка като се зарадва на връщането на сестрите. Това плюс бягането на Лазаринов и яденето на майонеза за мен бяха най-забавните, приятни и запомнящи се моменти от сезона.
Съжалявам, че отпадна Катя вчера. Все още не мога да определя дали я харесвам, но сякаш ми се искаше да остане. Ревът на Йоанна почва да ми идва в повече. Харесвам я, но да се стегне малко.

# 1 310
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тошко кофти си замина..на пъзел.Да си призная и на мен ми писна от тези пъзели,не може да бъдат толкова решаващ елемент в едно предаването,което е първо сила,физическа подготовка,издръжливост и накрая да те бият на едно редене на кубчета.Тоест всички етапи преди реденето на пъзела се обезсмислят.

Ех,оттървахме се от едната сестра.А дано утре и ревлата да си замине.
Моят фаворит за победител е Борислав и никой друг.Има много точен поглед над играта,хитър е,в битките се раздава и печели.

# 1 311
  • Варна
а не ви ли дразни тази ОЧЕВАДНА И ГРУБА намеса в играта от страна на продукцията.Освен ОЧЕВАДНО мъжки и женски игри манипулират и с пъзели , плуване , тежко физическо натоварване и т.н. и т.н. Прекалено безинтересно става вместо обратното Sad

# 1 312
  • Испания

Интересни снимки, публикувани от Милен, особено позицията на Димо.

# 1 313
Леле 360 нови отговори, какво правите бе хора 😸
Много ми е претупан финала и на мен, трябваше му още една седмица време.
Боби Интрижката как опули очетата да обяснява на Лазаринов колко е прецакан, защо не отиде да се пули и на Йоана, че Вайс е прецакал сестра ѝ. Интригантче си е той, по същия начин постъпи с Ваня при ловците. Все по-противен ми става.
А Вайс е точно лисица, падна за да подскаже на Джери да не ходи по други коалиция, а да се държи с него.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 09:10 от Lemy

# 1 314
  • София
Леле 360 нови отговори, какво правите бе хора 😸
Много ми е претупан финала и на мен, трябваше му още една седмица време.
Бобин Интрижката как опули очетата да обяснява на Лазаринов колко е прецакан, дащо не отиде да се пули и на  Йоана, че Вайс е прецакал сестра и. Интригантче си е той, по същия начин постъпи с Ваня при ловците. Все по-противен ми става.
А Вайс е точно лисица, падна за да подскаже на Джери да не ходи по други коалиция, а да се държи с него.
Вайс нещо даже и каза ,не помня думите точно, но нещо от сорта да не го номинира.

# 1 315
Някакви предположения Борислав какво ще ги прави тези 800 гроша?

На мен по ми е интересно какво ще ги прави победителя във формата. При положение, че остават 2 дни, а снощи не им предложиха нищо да си купят с тях. Има в оборот около 1500 гроша. Да вземат да им сложат една нула горница и да ги дадат на победителя като бонус реални пари към наградата.

# 1 316
Скрит текст:

Добра му е позицията на Димо като цяло, по средата е.
Иначе браво на фотографа, добра гледна точка е избрал и почти е успял да скрие платформата на която стои Димо. Станали са ефектни снимки.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 09:15 от Bengun

# 1 317
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:

Добра му е позицията на Димо като цяло, по средата е.
Иначе браво на фотографа, добра гледна точка е избрал и почти е успял да скрие платформата на която стои Димо. Станали са ефектни снимки.

Това имам предвид.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 09:36 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 318
Аз се радвам, че предаването приключва, защото честно казано вече не мога... омръзнаха ми едни и същи битки да се дават. Как пък не можаха да измислят нещо ново, нещо по-интересно или... не знам, да си използват щом искат същите игри в началната част на играта, но сега когато трябва да е най-интересно, най-напрегнато, най-трудно... те ми използват някакви мижави игрички, които гледаме за стотен пореден път.

Дано другата година, ако има такава, да разнообразят малко. Че то няма смисъл да гледаме едно и също нещо само че с различни хора. Въпреки че то горе-долу и сега са следили и са се опитали да привлекат същите типажи играчи от миналата година. Grinning

Омръзнаха ми и тия явни побутвания на един или друг играч, само и само да се използва за драмата. Точно в такова предаване драмите трябва да отстъпят за сметка на игрите.

Миналата година беше зле, тази е хиляди пъти по-зле. Това, че много хора нямат явен фаворит и вече им е все тая кой ще спечели, е поредното доказателство, че тоя сезон не си го биваше достатъчно... :/ което е кофти...защото предаването има потенциал.

# 1 319
  • На брега на реката
На мен пък, жеста на Вайс, много ми хареса и като цяло, самия той в битките е наслада за очите! Тодор беше, като развързан, разярен бик /навел глава и тича да боде/! Искам Вайс на финал, заедно с Ваня и Милен!  Нямам особени очаквания, за интелекта на такъв тип хора и затова не съм разочарована, но пък и прекалено много хейт събра, според мен!

Донякъде, разбирам и недоволството на Борислав  и Лазаринов /не ги харесвам и двамата/, защото жеста на Йо, за спасяване на Катя, щеше да застраши Лазаринов, ако не беше успял срещу жените.

Общи условия

Активация на акаунт