💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 368
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 2 415
Много хора не харесват Ваня, просто не го пишат тук. Тук положението е малко по-особено - някои хора така са се филмирали, че и клетви ръсят. Не е като да можеш да проведеш нормален диалог.
За мен Ваня от самото начало е дразнещ елемент. С течение на времето ми се изясни, защо се държи, все е едно е хванала продуцента за джапанката. Представям си пък колко е била неприятна ситуацията за участниците. Това с непризнаването на пъзела на Вайс и Джери, докато Ванчето не си нареди нейния, вече ми дойде в повече.
Довечера съм за Милен. И двамата с Боби са ми симпатични, но Милен - повече. От участниците в този сезон не виждам кой друг беше по-подходящ за финал.

# 2 416
Аз пък да си кажа, като изключим сръвнително ранните напуснали, всички ми допадат. Даже и Бобката във всеки един видях добри и лоши черти и открих за себе си по нещо. Единствено в Милен не открих нищо, но него явно от ден 1 си го гласят за финал. И не защото е на финала а защито не показа нищо като играч и като личност другите бяха и добри и лоши и мразени и харесвани Миленката се беше скрил зад образа на възпитан човек и толкова. Когато бяха 3 племена доста пъти отказа да е капитан щото му изнася така, да бъде добрия той и да гледа сеира на Тошко. Ценя възпитанието и доброто държание но аз искам да гледам пъстри характери, човешки емоции а не мъже 2 метра с маска.

# 2 417
  • Испания
Запис на интервю с Вайс в "На кафе".

Ваня ще гостува по-късно в студиото.

# 2 418
Защо когато една световна продукция, в случая Десафио, продава лиценз на някой да я прави в страната си, не праща поне първия път свой наблюдател, да проследява как я осъществяват... Тупарев им превърна предаването във фарс. Съмнявам се колумбийското да е толкова нагласено.

Хахах 😄 Горе на снимката са ми като на онлайн обучение. Юлиан - учителят, Вайс - ученик. Май смъмрен.

# 2 419
Скрит текст:
Много хора не харесват Ваня, просто не го пишат тук. Тук положението е малко по-особено - някои хора така са се филмирали, че и клетви ръсят. Не е като да можеш да проведеш нормален диалог.
За мен Ваня от самото начало е дразнещ елемент. С течение на времето ми се изясни, защо се държи, все е едно е хванала продуцента за джапанката. Представям си пък колко е била неприятна ситуацията за участниците.
Това с непризнаването на пъзела на Вайс и Джери, докато Ванчето не си нареди нейния, вече ми дойде в повече.
Скрит текст:
Довечера съм за Милен. И двамата с Боби са ми симпатични, но Милен - повече. От участниците в този сезон не виждам кой друг беше по-подходящ за финал.

Врабец, очевидно Ваня силно те дразни, но ... Ваня подсказа на Джери, че трябва да следи топчето само с периферното си зрение при преминаването по змейката, та въпросът ми е - как така са чакали Ваня да си нареди пъзела преди да признаят този на Джери, при условие че Джери дори не беше започнала нейния, когато Ваня приключи?

На мен пък Боби ми е много несимпатичен по всички параграфи, но да не го описвам повече, че пак ще ми изтрият мнението Joy и бях много разочарована, когато той се класира за сметка на Йоанна и Вайс. За мен той е от типа хора, които виждат треската в чуждото око, а не виждат гредата в своето и истината е това, което му е удобно. Липса на самокритичност и огромна самовлюбеност.

# 2 420
  • София
Благодаря на момичетата ,които записват лайфовете от инстаграма на участниците Flowers Hibiscus
На Вайс и Тодор най им се получават ,най-смешни са ми Sweat Smile

Много по-естествени са. Борислав винаги заема поза “полегнала е секси Тодора”, прави муцка и започва да говори със сластен глас. Вайс снима от гофретите и вика: абе, хора я ми сметнете колко дюнера можех да си купя със сто хиляди, за да знам какво изтървах! 😂

Хахахаха, това е много яко Simple Smile Започнах да оценявам Вайс аз в последните седмици, особено когато успяваше да се самоиронизира или признаваше в прав текст, че е паднал, защото са били по-добри от него. Това от Тодореско така и не го чухме Simple Smile

# 2 421
Единственото ми обяснение на хейта към Ваня от някои участници е страх и завист. Друго не мога да измисля. Тя не е била подмолна или е обиждала. Много ми харесваше и ми беше фаворит. Искрено съжелявам, че не е на финал.

Това, че не е била подмолна и не е обиждала откъде е сигурно. Понеже не е излъчено ли или....?
А пък чак страх и завист. За какво. За оределите и мигли ли.
Йоанна е в пъти по добра от Ваня.

# 2 422
  • София
Добре де- да приемем, че са се страхували от Ваня. Защо тук в темата толкова хора не я харесваха и оспорваха качествата й?
Ще гледам довечера, но като шоу, което минава и заминава. И моля ви, не наричайте Лазаринката фикус. Има двама по-достойни за това от него, при това финалисти.

А защо в предаването (и много хора тук) никой не харесваше Екатерина, а сега е първа дружка с всички? Защото в предаването нещата са различни. На Катя трябваше да търпят лудостите в близък битов контакт и лишаващи условия. Навън е друго. Ваня пък още от ден 1 даде заявка, че играе за да победи. Това значи, че мишките няма да може да се скатаят, а че мъжете няма да може просто да си използват жените за жертвени агнета, когато губят битки. И щом го усетиха, се постараха да я смажат. И тя се затвори, изолира се.

Попринцип Ваня не е от тези широко харесвани личности. Вълк единак, много повече разумна и хладнокръвна, отколкото емоционална и любвеобилна. Трудно се свързва с хората. Има самочувствие, нахакана, нарцистична - това не са съвсем добри черти, но не са и непременно лоши, особено когато имат покритие. Е все пак тя е нехресвана, за разлика от наш Тошко, който е нагъл, надменен, агресивен и се налага със сила. Наш виден финалист Милен беше част от свитата в кралството на този човек, който си налагаше неговото с тормоз, а виден финалист-пъзелист 2 Борислав си мълчеше и се скатаваше, докато бяха в едно племе, и чак след като ги разделиха започна да завзема власт. Емиии... какъв критерий да ми е мнението на тези хора за Ваня? А във форума няма един, който всички да харесват.

# 2 423
То всеки е отишъл да играе за победа, а сега 90% са разочаровани от "продукцията". Това ли е  грехът на Ваня, че е заявила, че играе за победа? Нима други не го направиха също вчера? Или пък трети, отпаднали доста назад?
Аз нали гледам от средата някъде шоуто, та помня кога видях колко е хладнокръвна - когато игра със Симона! Не че бе сериозен противник въпросната Симона в случая, но на фона на нейната паника и изречени от неловкост думи, Ваня направо заблестя. Не изглеждаше да бърза с реденето на колонки (паралелепипеди, хахах), ама ги уби.

# 2 424
То всеки е отишъл да играе за победа, а сега 90% са разочаровани от "продукцията". Това ли е  грехът на Ваня, че е заявила, че играе за победа? Нима други не го направиха също вчера? Или пък трети, отпаднали доста назад?
Аз нали гледам от средата някъде шоуто, та помня кога видях колко е хладнокръвна - когато игра със Симона! Не че бе сериозен противник въпросната Симона в случая, но на фона на нейната паника и изречени от неловкост думи, Ваня направо заблестя. Не изглеждаше да бърза с реденето на колонки (паралелепипеди, хахах), ама ги уби.
Ами като си гледала от средата явно доста неща си изпуснала. Щото Ванчето това го редеше за втори път, срамота е да не може да го направи преди Симона. И кои са тези "ги",  дето е убила?

# 2 425
Ами като си гледала от средата явно доста неща си изпуснала. Щото Ванчето това го редеше за втори път, срамота е да не може да го направи преди Симона. И кои са тези "ги",  дето е убила?
"ги" - колонките
Оф, наистина ще се окаже, че битките във втората половина на играта не са нищо особено в сравнение с първите Grinning Като се има предвид, че аз улових дублиращи се елементи.
Как се справи първият път с колонките? То е ясно, че за втория път вече е имала тренинг. Наистина другата мадама беше много далеч

# 2 426
  • София
Ами те елементите се повтарят, Ванчето като я пращаха на всяка битка, нормално нещо да е редила Joy

# 2 427
Единственото ми обяснение на хейта към Ваня от някои участници е страх и завист. Друго не мога да измисля. Тя не е била подмолна или е обиждала. Много ми харесваше и ми беше фаворит. Искрено съжелявам, че не е на финал.

Това, че не е била подмолна и не е обиждала откъде е сигурно. Понеже не е излъчено ли или....?
А пък чак страх и завист. За какво. За оределите и мигли ли.
Йоанна е в пъти по добра от Ваня.

Коментарът на Ваня за Симона, че е куца коза и само я влачат, ни го излъчиха Joy

# 2 428
Ами те елементите се повтарят, Ванчето като я пращаха на всяка битка, нормално нещо да е редила Joy
Еми като пестят от реквизит така е Stuck Out Tongue Closed Eyes Хем имат мегдан да изненадат неприятно някого и да му свият сармите, хем да фаворизират, хем правят тавтологии Grinning

# 2 429
Аз пък да кажа, че съм страшно доволна от финалистите. Не разбрах хейта по тях, но ми е все тая. На мен ми харесват. Подкрепям и двмата, но съм почти сигурна, че ще е Милен. Искаше ми се и Джери да можеше да е на финал, и Екатерина, но нищо. Радвам се, че не са Ваня, Тодор и Вайс.

Общи условия

Активация на акаунт