💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 870
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ако имаше предложение някой да отиде автоматично на финал, Тодор пръв щеше да наддава.

# 436
Е, как не ги е срам с тази игра, която вече играна два пъти - един път този сезон и един - предния. То бива мизерия, бива, ама чак пък толкова да нямат някой лев за по-свестен декор и съоръжения.

# 437
Аз не знам на Борислав как ще му стигне кардиото да си направи дъщеря

JoyJoyJoy Уби го направо

# 438
  • Sofia
Тази вечер най-големия кошмар на Тошенцето трябва да се сбъдне! Хайде Тоше, с теб сме, време ти е да си ходиш вкъщи, като паднал от не една, а от две жени. 😅

# 439
  • София
Аз съм силно раздвоен.
Логиката сочи победа за Тодор, Катя втора, а Йо отпада.
Звездите обаче ми говорят, че Тодор ще отпадне тук на тази игра.
За кой ще съм също ми е силно раздвоено. Приципно за да е по-интересно като игри и напрежение предпочитам да се спасят Тодор и Катя, но и Тодор да отпадне пак ще съм доволен.

# 440
Изобщо не харесвам Йоана. Признавам ѝ, че е в Йейл /каквото и да прави там/, но сега е момента да унижат дветв със сестра ѝ Тодоресте на максимум! От всичко което искам да се случи от тук до края на вечерта, е да падне Тодор!

# 441
Тошету имаше мъшка битка, време е страхът му да се сбъдне!

# 442
Много се надявам Тодор да падне болезнено.

Изказването на Борислав беше ненужно грубо. Може да каже спокойно, че не я харесва и толкова.

# 443
  • Вестерос
А като почна първата игра бях сигурна, че Йоана ще е последна, защото е с най-къси ръце и крака. А те с крака си придърпваха падналите части.

Катя ме разочарова, мислех, че ще е ако не първа, то втора, трета.

# 444
  • Пловдив
Да, време е от два стола да падне, а дано!

# 445
Ахахаха Катето .. Три ми е любимото число Simple Smile

# 446
  • София
Искам силния Тодор да роди веднъж, да го видя колко е силен.Що не им спретнат една такава игра, да си докажат волята? На силния пол все слабите жени им раждат децата.

# 447
  • Вестерос
Искам силния Тодор да роди веднъж, да го видя колко е силен.Що не им спретнат една такава игра, да си докажат волята?
🤣🤣

Аз все още не разбирам защо воля се доказва само със силова битка 🙄

# 448
  • Испания
Никой от тримата няма да ми липсва, но понеже ще отпадне един, нека това да бъде диктаКторът ТодАр! Да си събирВа куфара и да си заминава!

# 449
Хубава игра,комплексна.

Общи условия

Активация на акаунт