💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 965
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 495
И без да гледам ми е ясен сценария за днес - двете сестрички отстраняват Тошко. После всенародни празненства в резиденцията.

# 496
  • София
Тиф, заряза въжетата и почна да копа на око като багерче

# 497
  • София
Още колко ще му подсказват на Тодор и колко ще натякват на Йоана за последния пъзел?Еее, аман вече!

# 498
  • София
Тодор пак шмекерува!

# 499
Тодор е селтак, но стискам палци Йоанна да си ходи.

# 500
  • София
Димо се скъса да подсказва на Тодор.
Явно въпреки, че ги храни непрекъснато и шмекерува е с дебели връзки и си го пазят.

# 501
  • Вестерос
Може тука да им е забранено да не използват въжетата.
Как ги помните тези неща. Хем и аз съм ги гледала.

# 502
Как ме дразни този с подсказването, да не говорим, че трябва още един пазач да му сложат на Тодор, да не шмекерува.
Катерина защо подскача все едно е на разходка на полянка, а не се забърза малко. 🤔

# 503
И водещия му помага. Абе бегай.

# 504
  • София
Това на Димо с последните стават първи може и да е извадено от друг контекст. В смисъл, че Йо бе последна на играта за имунитет, а днес става първа и се спасява.
Не мога да повярвам, че Тодор ще нареди пъзела по-бързо от Катя. А Катя пак си се разхожда. Тя явно никога и за никъде не бърза.

# 505
Тодор, ако загуби ще каже, че това не е било "мъжка битка" , а било пъзелчета, символчета и ... с две думи "женска битка". После ще напише в Инстаграм, че продукцията нарочно е сложила такава битка, за да загуби той, да е удобна на жените

# 506
Интересно, ако Табуретката се сгромоляса, то какво ще каже за играта? В началото каза, че е хубава, комплексна.
А после?

# 507
За да не е нагласена играта против Тодореско, пъзела не трябваше да е за четвтъртокласници, а за предучилищна. То бива, бива да си тъп, ама Тодор прекалява.

# 508
Интересно, ако Табуретката се сгромоляса, то какво ще каже за играта? В началото каза, че е хубава, комплексна.
А после?

после, че е "женска битка" Grinning

# 509
  • Пловдив
Това на Димо с последните стават първи може и да е извадено от друг контекст. В смисъл, че Йо бе последна на играта за имунитет, а днес става първа и се спасява.
Не мога да повярвам, че Тодор ще нареди пъзела по-бързо от Катя. А Катя пак си се разхожда. Тя явно никога и за никъде не бърза.
То мина вече.
Каза го след като Тодор нареди числата.

Общи условия

Активация на акаунт