💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 101 049
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Скрит текст:

За равни задължения ще говорим, когато мъжете започнат да раждат наравно с нас. Равенство значи равен старт, не равен финиш.

Надявам се, че нещо се бъзикате, защото доводът е направо абсурден, особено пък в тема, обсъждаща ТВ формат.
Аз приемам раждането на деца за свободен избор, право и привилегия за една жена!
А според Вашето изказване излиза, че е само въпрос на биология...

Като стана въпрос за типа игри - лично аз харесвам игри с включени основно различни спортни дисциплини или техни модификации. В никакъв случай не кавам, че трябва да е само груба физическа сила. Плуване, скачане, стрелба, бягане... Мисля, че е много по-атрактивно. Пъзелите наистина ми писнаха, да не говорим, че вече ги и повтарят. Не знам как е в оригиналния формат, но така като гледам участниците ми се струва, че се набляга основно на спортната форма и издръжливост. И не мисля, че това не може да се постигне и с по-беден реквизит. Просто трябва повече въображение.

Както го казаха и преди мен, Ванчето е в пъти по-голям сексист от Тодор. Ама когато й изнася - да са равни, когато - не, не се отказва от привилегии. Като искаха да са равни, защо приеха да ги делят на мъже и жени в отборните битки с двубои. Ми да беше излязла Ванчето срещу Чудо или Милен да се тикат на платформата или Йоана срещу Тодор... и без да очакват да са джентълмени и да ги "пазят", както на играта със сферите.

Мъжете и жените сме различни и телата ни функционират различно, защото имат различна цел. Абсурд е да твърдим, че жените за да са равни, трябва наравно да мъкнат 50кг трупи. Затова и примера с раждането. Но Елена все пак се опита да мъкне парчетата на пъзела, докато Тошито се отказа да реши неговия пъзел. Само не знам откога логическото мислене е женска привилегия? Всъщност, не бяха ли мъжете логичния пол?

# 766
 Тодор се отказа да реди, защото разбра, че няма смисъл. Видя че изостава много и няма никакъв шанс.

# 767
Тодор се отказа да реди, защото разбра, че няма смисъл. Видя че изостава много и няма никакъв шанс.

Тодор се отказа, защото "царят на пъзелите" най-накрая разбра, че му е абсолютно невъзможно да нареди пъзел с повече от 4 части.Satisfied

# 768
  • Испания

Дете реве неудържимо, защото приоритетът му за подражание е елиминиран, а самият приоритет отговаря с присъщата му "грамотност".

# 769
Тодор и Вайс не са гледали миналия сезон, или ако са гледали не са разбрали, че с мъжкарство и плямпане срещу жените нищо няма да спечелят, справка Веско Американеца и ризата.Поне пред камерите да си бяха мълчали, особенно Тошко, усети се чак на последния съвет, ама късно.Вайсчо пък тръгна да заплашва Джерито, божее, толкова им е акъла и такава им е средата на двамата примати.Следващия отпаднал ще е Вайс, ММАняма как да е пример, ще се чисти имиджът на Игрите.

# 770
  • Стара Загора
Много се радвам, че Тодор беше отстранен от две жени! Браво момичета!

# 771
Голям кеф беше снощи! Това ми е един от любимите епизоди този сезон. Simple Smile
Катя и Йоанна не са ми любимки, но след снощи ми станаха една идея по-симпатични.

Ревящото дете е синът на национала по волейбол Георги Братоев.

# 772
# 773
Животът стана изведнъж рязко по-красив... и по-добър!
(край на цитата)

Поради липса на шампанско си сипах ликьорче!

# 774
И какво сега, Тодор се оказа Майонезко номер 2, много ме изненада.
Като оставим тъпотията му, мислех че като нахъсан спортист, той се бори винаги докрай....но и като такъв ме разочарова снощи. Отпадна като пълен загубеняк.

# 775
  • Испания
Николай със   собствена рубрика.

Само е забравил да каже къде е това "тука".

# 776
  • София
Скрит текст:

Дете реве неудържимо, защото приоритетът му за подражание е елиминиран, а самият приоритет отговаря с присъщата му "грамотност".

Най-забавната част от вчерашния епизод ми беше, когато Тошито разправяше, как бил добър пример и модел за подражание на децата Joy Всъщност, като се замисля, не е забавно, а плашещо.

# 777
  • Sofia
МДаа, мен също успя да ме изненада въпреки, че от Тошко очаквах всичко. Язък за тримесечното му неграмотно плещене за достойнство и чест. Аааа забравих, това важеше за другите, но не и за Тошето. 😊

# 778
  • Испания
Скрит текст:
Скрит текст:

Най-забавната част от вчерашния епизод ми беше, когато Тошито разправяше, как бил добър пример и модел за подражание на децата Joy Всъщност, като се замисля, не е забавно, а плашещо.

Хич не ми беше забавно. Трагично е. Има и доказателство.

Затова казвам: светът е наобратно.

# 779
Язък за тримесечното му неграмотно плещене за достойнство и чест. Аааа забравих, това важеше за другите, но не и за Тошето. 😊
О да, това също.

Общи условия

Активация на акаунт