💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 954
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Лазаринов се сниши зад гърбовете на Ловците.И в двете племена, в които беше преобладаваха те.
Тарикат

# 946
В Бургас изразът е точно маняк . Така че грешката е вярна.

Вайс ако ще да е спечелил олимпиада по правопис, все ще ми е толкова анти.

# 947
Ако Катето иде на финал, аз излизам на протест пред министерския съвет!  То бива крейзи бива, ма за финал не бива!

# 948
  • София
А ако е Йо? Simple Smile
Аз пък не видях кадри с наредените пъзели на сестрите.

# 949
Аз ще понеса Катя да е на финал, но ако спечели и особено ако е срещу Ваня - това няма да понеса.
Ако Йоанна е победител, ще счупя телевизора. Минимум.

# 950
  • Варна/Лондон
Хора, май опцията "скрит текст" я няма, като пишеш от телефон, или аз не я намирам. 😊
Нищо, де, просто напред прочетох, че Тодор може да е имал предвид Лазаринката за победител та ми причерня нещо. 😁Няма лошо, но точно той победител, голям смях ще е, нищо че имаше неговите моменти.

# 951
Нищо няма да си чупя.
Да не съм луда, заради някакви глупаци.
И аз съм така.
Гледам театъра и хрупам пуканки с червено винце Simple Smile
За Ваня съм, ще ми е криво ако/когато я отпаднат Simple Smile Но няма драма за мен този сезон, защото нагласата ми  е за шоу, не за състезание. А справедливостта в едно шоу е на последния ред. И затова правя статистиката, за да имаме един сравнително обективен поглед/оценка на уменията на актьорите на арената.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 19:50 от Bengun

# 952
Лазаринов се сниши зад гърбовете на Ловците.И в двете племена, в които беше преобладаваха те.
Тарикат

Какво значи се е снишил?Какво трябваше да направи?Да се самономинира и да отиде на елиминация?На всеки там целта му е да стигне до финала.Никой не гори от желание да ходи на елиминация.Не виждам какво се очаква от тези,  които не са били номинирани и не са ходили на елиминации.
Лазаринката може и да не става за нищо,  но ако това е така,  значи си е изиграл много умно играта,  щом е стигнал до финал.

# 953
Тарикат
Лазаринката може и да не става за нищо,  но ако това е така,  значи си е изиграл много умно играта,  щом е стигнал до финал.
Лазаринов е елиминирал двама Жътвари в пряка елиминация.
Заслужено е във финала.

Играча ,който реално няма покритие на арената от финалистите за момента е Милен.

# 954
Да де, това му е единственото предимство. Щото и други бягат.
А Добата миналата година се носеше като спукан мех ако не беше спасителната жилетка.
Не мисля, че е толкова слаб играч Лазаринов. Както се видя успя да нареди онзи прословут куб .
Искаш да кажеш ДА ПОСТРОИ КУБ.
Кубът че НЕ БЕШЕ нареден, по никакви правила и логика.Това, че му го признаха като на Тошко пъзела е друг въпрос.🙂

# 955
  • София
Единствената логика за куба беше частите да паснат и да направят куб. Имаше и някакви картинки, които ставаха на редове, но не зная дали това беше основното.

# 956
А Добата миналата година се носеше като спукан мех ако не беше спасителната жилетка.
Не мисля, че е толкова слаб играч Лазаринов. Както се видя успя да нареди онзи прословут куб .
Кубът че НЕ БЕШЕ нареден, по никакви правила и логика.Това, че му го признаха като на Тошко пъзела е друг въпрос.🙂
Задачата беше точно това - да се построи куб. Нито повече, нито по-малко. Единственото допълнително условие беше, че кубът трябва да е подреден с фигурките от външната страна. Решението на пъзела е едно, няма два варианта за подредба.
Същата, с която Йо не се справи, защото според мен се обърка и търси под вола теле.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 20:32 от Bengun

# 957

Единственото правило,  което казаха че трябва да се изпълни,  беше да се получи правилен куб.Съмнявам се да може да се подреди поюдруг начин и да се получи куб.

# 958
Единственото правило,  което казаха че трябва да се изпълни,  беше да се получи правилен куб.Съмнявам се да може да се подреди поюдруг начин и да се получи куб.
Не може, решението е единствено.

# 959
Не харесвам ММА и не се интересувам от него, но смятам, че точно Тодор и най-вече Вайс показаха нагледно разликата между атлет и бодибилдър, така че спортът явно си им е много добър. Друг е въпросът за неспортменското поведение на Тодор.
Спортът най-вече трябва да те учи на фейър плей. Чобанска сила може да има и някой общ работник по строежите, който бърка бетон, носи тежко и т.н.
Видя се, че и на Вайс, и на Тошо особено, им липсва много спортсменството.

Общи условия

Активация на акаунт