💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 835
  • 3 307
  •   2
Отговори
# 270
  • IT
Иска мъШшшшка битка 😂едно и също като латерна

# 271
Оф,Тодор голямо самочувствие ,голямо нещо.В играта бил яко Rolling Eyes Трябвало той и Вайс да са на финала Sweat Smile

# 272
  • София
Ако жените и сега не се коалират не знам кога. Последен шанс.

# 273
Само за едно е прав Тодор - изцяло мъжките дуели ще са по-силови и интересни за гледане.

# 274
Пуу изпуснах началото Rolling Eyes Аз съм за Ваня, Вайс и Йо. Trollface

# 275
Еййй, днес било то 20ч. Не знаех!
Така исках да видя първите взаимоотношения и реакции между Катя/Ваня/Тодор. После ще го гледам на повторение.

Оплаквам се вместо запис в темата. Simple Smile

# 276
Тодор дудне как не иска да играе срещу жена на финала, да ги гонят, че са слаби, а Вайс си прави упражненията и от едното влиза, през другото излиза.
Катя ще взема да я харесам ако му намери майсторлъка на Тодор. Не за друго, а защото не виждам някой друг да може да го сложи на място.

# 277
  • София
Само за едно е прав Тодор - изцяло мъжките дуели ще са по-силови и интересни за гледане.
Нима искаш да кажеш, че мисли за нас зрителите ли!?
Много се съмнявам!

# 278
Йоанна сега трябва да опъне нервите на Катя, а Катя - на всички останали Grinning

# 279
Уффф, писна ми от тез 'размисли и страсти'
Да  дават вече битките!

# 280
Нима искаш да кажеш, че мисли за нас зрителите ли!?
Много се съмнявам!
Изобщо не му минава през кратуната за зрителите.
Той стига само до по-силови Simple Smile

# 281
Diavalo  Аз одавна мисля че Тошко си пада по Ваня, както и че Иванка си падаше по Владислав😁😁😁.

# 282
На съвета очаквам номинирани да са по един мъж и една жена. Сега ще видим и третия.

# 283
Айде да един коментар , който не е свързан с Тодор 😁

Ваня най-накрая си намери сродна душа ... има да кроят , да злобеят дружно ... никой до сега не и се върза , но ето ,че ... търкулнало се гърнето , намерило си похлупак 🤷♀😁

# 284
  • София
Айде Ванче, дръж!

Общи условия

Активация на акаунт