💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 807
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 630
Стискам палци утре вече Йоанна да е аут. По-противна ми е и от Тоше.
Баси Биг Брадъра, баси чудото...
Всеки ваш пост е срещу Йоанна.Според мен Йоанна не заслужава всичките тези упреци.Момичето е влязло във ИВ със сестра  си, с ясното съзнание ,че ще трябва да изпълнява заданията на продукцията.Момичето е умно и си играе играта,така както и Ваня своята.Двете момичета са единствените,които имат някаква стратегия и работят за нея.Нищо подмолно няма.Ако Йоанна беше сама ,без сестра си,щеше сега да има съвсем друга позиция.Харесвам Катя,защото въпреки нестабилното й психическо състояние ,е умна и честна..Но ....Да не ти е в къщата такъв човек.Права е Йоанна,че сестра й може да съсипе живота на всеки.
Радвам се ,че отпадна най-агресивния участник в предаването и то не от една ,а  от две жени.Тази негова агресия му изяде главата.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 22:34 от vale3000

# 631
И пак продукцията предреши изхода от играта - ясно беше, че на Тодор силата не му е в главата.  И за по-сигурно сложиха 2 игри, които се взимат с глава.
Не защитавам Тодор, не го харесмам - но не беше балансирана играта, това е моето мнение.
Тоест играта е нагласена, защото имаше броене???
Аз като бях ученичка се учеше в първи клас, вече май в предучилищна. 🤔🤔🤔

# 632
  • София
И пак продукцията предреши изхода от играта - ясно беше, че на Тодор силата не му е в главата.  И за по-сигурно сложиха 2 игри, които се взимат с глава.
Не защитавам Тодор, не го харесмам - но не беше балансирана играта, това е моето мнение.
Аз съм втрещена, че било взимане с глава да броиш 🙄 хора, плийз....
Еми, не е с мускули - да блъскаш. Баш с глава се брои.

# 633

Всеки ваш пост е срещу Йоанна.Нито дума за другите участници.

Една и съща тема ли четем или не???
Наистина ли не забеляза другите коментирани участници?

# 634
Тоест играта е нагласена, защото имаше броене???
Аз като бях ученичка се учеше в първи клас, вече май в предучилищна. 🤔🤔🤔
Ами не, вече е в първа група в ДГ. До картинка с три патета слагат картинка с цифрата 3, до цифрата 4 слагат четири моливчета и т.н. Grin

Според мен утре със сигурност не отпадат Катя и Йоанна. Йоана пак реве, а винаги, когато я дават да реве е за заблуда на зрителя... уж...

# 635
очаквах всеки момент Тошо да каже: Димо,  може ли лист и химикал......

# 636
Неее Тошкооо☹️☹️

# 637
Толкова номинирВан и такава заплаха за всички беше Тошко, който беше обещал, че и на пъзел може  да ги бие тези жени! Отиде си неразбран.

# 638
  • София

Уф, това от промото ли?
Не го гледах нарочно.
Оф, доста пришпориха нещата.

# 639
От промото, май Лазаринов беше този, който падна лошо.. Катя също.
Дано са добре.

# 640
Казвам и за другите. Ваня е моят победител и съм категорично за нея. Ок ще съм, ако победител е Вайс или Джери. За Милен вече съм meh. Лазаринов ми е тотал щета, а Боби - въздух под налягане. За Катя съм раздвоена, а Йоанна ми е страшно противна. Ето - не храня само гномчето Simple Smile

# 641
  • София
От днешната игра научихме, че Тошко освен да реди пъзели, не може и да брои Joy Иначе нямаше никакъв шанс, само пъзелът го убиваше намясто, а и останалите елементи не бяха в негова полза, изключая тарзанския скок. Иначе и аз се чувствам като Ваня, много ми е кеф, че го няма Grin Искаше ми се да съм там да подскачам заедно с нея Joy А и факта, че го опаткаха две жени наведнъж... ех, в друг тип продукция, щеше да е мечта, ама тука е кошмар GrinGrinGrin

# 642
  • Вестерос
И пак продукцията предреши изхода от играта - ясно беше, че на Тодор силата не му е в главата.  И за по-сигурно сложиха 2 игри, които се взимат с глава.
Аз съм втрещена, че било взимане с глава да броиш 🙄 хора, плийз....
Еми, не е с мускули - да блъскаш. Баш с глава се брои.
Това се учи на 4,5 години дори 🤷 пак, моля ви се... Броене е това, не питагоровата теорема.

# 643
  • София
Тодор и с пъзел и без си беше аут, няма какво да се оправдава ,че не била неговата игра.
Не може да избират игрите спрямо него.
За мен си отпадна съвсем честно, и още повече ме кефи ,че беше от Катя.

# 644
КЕФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

Крейзи систърс рециклираха ненужната табуретка. Ще друсна една ръченица от щастие направо! С розАвия куфар към Бургас, баДка, прав ти път!

Общи условия

Активация на акаунт