💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 838
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 645
Тодор си му беше време да отпадне,ама останалите мъже късно ще им светне,че жените са наравно с тях и притежават всичките пари.

# 646
  • София
Утре ако не вземат имунитет най-застрашени са Вайс и Ваня. След тях Катя.

# 647
ММ за Игри на Волята след днешният епизод: "Шампанско и сълзи" и "Трима братя, две сестри" в стил ББ. 😀

# 648
Браво на Милен и Лазаринов за това, че номинираха гнома Тодор! От човешка гледна точка ги харесвам повече след днес.

# 649
В промото Ралица казва - "Вие всички сте номинирани..."

# 650
  • Вестерос
Дияволо няма да има имунитет.
Всички ще играят двете игри и отпада по един.

На първата залагам на Лазаринов.

На втората за Йоана.

# 651
  • София
От останалите участници, искам да отпадне Боби. Продължава да ми е неприятен. Дори на Лазаринката ще се изкефя повече, момчето показа някакви качества. Изкефих се и на днешната им номинация с Милен, въпреки че според мен беше стратегическа преди всичко, не се поддадоха на натиск.

# 652
Катето се разхождаше, чакаха се на пъзела и едната като тури топчето, другата се успокои и тя си го постави! Тошето ги гледа, гледа, щот не беше неговия ден! Щото от пъзела беше наредил само думите и то в другия ъгъл!

# 653
  • София
Как така, само победителя ли е сигурен?
Май трябва да чакаме епизод за епизод. Този сезон е пълен хаос и не се знае нищо, ден за ден ново шест.

# 654
  • Sofia
Много, ама много, много съм доволна, че господин Агресорът отпадна. Хак да му е, нали беше царят на пъзелите, какво стана бре Тоше? Толкова беше добър, неповторим, направо блестящ, че и за капак, се и отказА. 😅

# 655
Не гледам твърде вглъбено частта  тип 'размислии страсти" - наблаягам на игрите. За това се чудя  защо толкова не харесвате Йоана - верно, че реве в почти във всеки епизод, но  с какво толкова дразни, дори повече от Катя?

# 656
Мъжете трябва да са благодарни на сестрите, че разкараха Тодор. Тази вечер всеки един мъж от племето се е сънувал като победител.

# 657
Аз разбрах от промото, че 1 отпада директно от първата игра. Всички са номинирани и 1 отпада от втората игра.
Победителят все още не е сигурен.

# 658
Е доволна съм Grinning

# 659
Вайс как действа на психиката на Джералдин, мръхльо. И сега тя какво, ще го пази 🤷

Общи условия

Активация на акаунт