💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 825
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 660
  • Вестерос
Как така, само победителя ли е сигурен?
Май трябва да чакаме епизод за епизод. Този сезон е пълен хаос и не се знае нищо, ден за ден ново шест.
Не.

Първо има игра с онова дето се въртеше и стояха клекнали отгоре му.

Директно отпада един.

Вечерта на съвет им казват, че всички за номинирани и играят втора игра.

# 661
  • София
Тиф, Дебс, сега разбрах вече.
Интересно. Ами окс, става и така.
Аз засега няма да правя прогнози, трябва да видя игрите първо.

# 662
  • София
Тодор си му беше време да отпадне,ама останалите мъже късно ще им светне,че жените са наравно с тях и притежават всичките пари.

Абе присветва им, но си мисля, че предпочитат да играят срещу жени нататък, вместо да правят "мъжкия" финал от миналата година. Което едновременно е хитро и похлъзващо. Повечето от тях, изключая евентуално Милен и може би Лазаринов тук там, не могат да се мерят с жените в по-женските елементи.

# 663
  • IT
Много ме напрягат опасни игри и май утре ще е такава. По-скоро необезопасена.
Екатерина стана най-богатата 😂

# 664
  • София
Колелото значи е първата игра. Много се повтарят. А това колело е най-играната игра в ИВ.
Ами за нея мога да направя прогноза. Йо е силна тук много. Ваня също. Вайс.
Според мен най-застрашени от отпадане са Катя, Джери и Милен. Въпреки че Катя сигурно ще има предимство от 1 точка.

# 665
"Всички сте номинирани" се отнася за играчи с равни гласове най-вероятно.
преди това вероятно ги изброява по име, но го отрязаха.

# 666
  • София
Дам, не знаем какви ще са игрите - от тях зависи кой ще има по-голям шанс да продължи и кой - не.

# 667
  • Sofia
Вайс как действа на психиката на Джералдин, мръхльо. И сега тя какво, ще го пази 🤷
Това е другият агресор! Адски ми е противен, като хиена е, скрит и страхлив, и в мига, в който усети малко надмощие или подкрепа, напада до кръв.

# 668
  • Испания
Лайв на Владислав и Николай: https://www.instagram.com/stoimenovvladislav/live/

# 669
"Всички сте номинирани" се отнася за играчи с равни гласове най-вероятно.
преди това вероятно ги изброява по име, но го отрязаха.
Възможно е, което означава, че гласовете им ще са доста пръснати и май ще има доста с по 1 номинация.

# 670
Вайс как действа на психиката на Джералдин, мръхльо. И сега тя какво, ще го пази 🤷
Това е другият агресор! Адски ми е противен, като хиена е, скрит и страхлив, и в мига, в който усети малко надмощие или подкрепа, напада до кръв.
Тоя е по-гаден, защото е подмолен, не плещи наляво и надясно като Тодор.

# 671
Аз видях Джери да реве, а Вайс я успокояваше.
Има ли смисъл от спойлери, че вече се видя колко са верни?

Скрит текст:
Някой писа, че Лазаринов отпада осми от Джери, но вече въобще не вярвам

# 672
  • София
Е, те талибаните имат жените за втора ръка хора. Там са още в 14 век Wink

# 673
  • София

Дааа, това си беше доста долно, уж шега, ама не съвсем. Сетих се за Никито как заплашваше Станимира. На мястото на Джери, щях да го номинирам още следващия съвет и точно с основание, че ме заплашва.

# 674
Тошко не беше цвете, ама твърде елементарно отпадна. Сякаш го чакахме точно тоя сценарий от много време. Той пък дори хъс не вложи. Чакаше си да отпадне. Изобщо никакво напрежение не усетих тази вечер. Не ми е като финална седмица. Все тая ми е.
Грозно ми идва това мъже срещу жени. А Ваня как целува Йоанна. Ужас. Изпада ми и тя от класациите. Джери е една идея встрани от женските интриги, но и тя си хитрува и гледа да е и в двата лагера. Лазаринов и Милен много жалко изведнъж се обявиха против Тошко, а особено Лазаринов му беше пълен придатък в племето на ловците. Ваня поне от началото си е срещу него.
Вайс и той гледа да мине хлъзгаво до финала. Изобщо едни тънки сметки и нито един играч с истински хъс и воля за победа. Направо ми залипсваха Юлиян и Веско. Все ми е тая кой ще спечели. Наистина. Дано поне финалната битка си заслужава гледането.

Общи условия

Активация на акаунт