💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 841
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна/Лондон
При мен промяна няма, от началото си бях за Рибарите, но след като Милен се присъедини към тях, той моят фаворит за победител. Ако Ваня или Катя спечелят, също съм ок. Другите по моя критерии не ги искам на финал, но няма да правя драми ако са. За Лазаринов не гарантирам, там много ще се ядосам, като Тодор днес. 😊

# 676
Тупарев даде на зрителите това, което искаха и чакаха.
Смайли е права - преценя отлично аудиториата си.

# 677
Ако някой от участниците чете- благодаря за забавлението. Без Тошко - той ми причинява страдание с примитивизма си. Страдам защо хората са глупави. Ако ги класирам по интелект давам следните места на останалите:
1. Милен
2. Йоанна
3. Катя
4. Лазаринов
5. Джери
6. Ваня
7. Боби
8. Вайс

Ако ги класирам по физическа сила:
1. Вайс
2. Милен
3. Ваня
4. Лазаринов
5. Джери
6. Йоанна
7. Боби
8. Катя

Ако приемем, че местата са точки и ги съберем излиза следното:

Финално класиране:
1. Милен - 3

2. Йоанна  - 8
2. Лазаринов - 8
3. Ваня - 9
3. Вайс - 9
4. Джери - 10
5. Катя - 11
6. Боби - 14
Би трябвало в този ред отзад напред да напускат, но това е само прогноза.

# 678
Тошко не беше цвете, ама твърде елементарно отпадна. Сякаш го чакахме точно тоя сценарий от много време. Той пък дори хъс не вложи. Чакаше си да отпадне. Изобщо никакво напрежение не усетих тази вечер. Не ми е като финална седмица. Все тая ми е.
Грозно ми идва това мъже срещу жени. А Ваня как целува Йоанна. Ужас. Изпада ми и тя от класациите. Джери е една идея встрани от женските интриги, но и тя си хитрува и гледа да е и в двата лагера. Лазаринов и Милен много жалко изведнъж се обявиха против Тошко, а особено Лазаринов му беше пълен придатък в племето на ловците. Ваня поне от началото си е срещу него.
Вайс и той гледа да мине хлъзгаво до финала. Изобщо едни тънки сметки и нито един играч с истински хъс и воля за победа. Направо ми залипсваха Юлиян и Веско. Все ми е тая кой ще спечели. Наистина. Дано поне финалната битка си заслужава гледането.
Кой според теб трябваше да номинират Лазаринов и Милен, за да не изглеждат като последните грешници?
И двамата още преди сливането са споменава ли колко са разочаровани от поведението на Тодор на арената.
По-скоро хлъзгаво действа Борислав, но той вече многократно се доказа като подмолен човек.

# 679
За мен единствените участници на този етап в играта, които са показали завидни умения и имат място на финала са Ваня, Вайс, Джери до някъде (и Тодор, но той вече отпадна). Прехваленият Милен изобщо не ме впечатлява мен - не съм видяла да е изпъкнал толкова много, даже напротив - ако не ме лъже паметта нито веднъж не е спечелил самостоятелна битка - било то капитанска, съюзническа или сега на индивидуалния етап, не забелязвам и особен хъс за победа. Лазаринов го чакахме цял сезон да се събуди и да покаже някакви качества... той взе, че го направи последните няколко дни. Борислав - само се говори за неговата сила, но аз такава не съм видяла. Освен да коментира зад кадър кой в какво бил силен, и кой го дразни, не съм видяла игра, в която да е блеснал - да не говорим, че в няколко игри направо щеше да умре на арената, защото няма никакво кардио. (Поне Чудомир навсякъде си признава, че тренира за красота, а не за сила и издръжливост, докато Боби умира да си се хвали).
Йоанна и Катя - съжалявам, но тях продукцията ме накара да не ги харесвам и да не желая да ги виждам на екран. Ако ги бяха вкарали поотделно и не бяха подбутвани тук и там, може би щяха да успеят да впечатлят повече.
От Ваня, Вайс и Джери, фаворит ми е Ваня.

# 680
Според мен беше нечестно точно на тази елиминационната битка да дадат този пъзел (който е решаван и преди от сестрите).
Тодор още от началото изоставаше и най-вероятно щеше да загуби, ама от продукцията се подсигуриха. Обикновено тази игра е със змейка накрая вместо пъзел.

Интересно ми е защо Ваня и Йоанна не се разбират в момента. Какво толкова се случва в следващите дни.

# 681
Тошко не беше цвете, ама твърде елементарно отпадна. Сякаш го чакахме точно тоя сценарий от много време. Той пък дори хъс не вложи. Чакаше си да отпадне. Изобщо никакво напрежение не усетих тази вечер. Не ми е като финална седмица. Все тая ми е.
Грозно ми идва това мъже срещу жени. А Ваня как целува Йоанна. Ужас. Изпада ми и тя от класациите. Джери е една идея встрани от женските интриги, но и тя си хитрува и гледа да е и в двата лагера. Лазаринов и Милен много жалко изведнъж се обявиха против Тошко, а особено Лазаринов му беше пълен придатък в племето на ловците. Ваня поне от началото си е срещу него.
Вайс и той гледа да мине хлъзгаво до финала. Изобщо едни тънки сметки и нито един играч с истински хъс и воля за победа. Направо ми залипсваха Юлиян и Веско. Все ми е тая кой ще спечели. Наистина. Дано поне финалната битка си заслужава гледането.
Кой според теб трябваше да номинират Лазаринов и Милен, за да не изглеждат като последните грешници?
И двамата още преди сливането са споменава ли колко са разочаровани от поведението на Тодор на арената.
По-скоро хлъзгаво действа Борислав, но той вече многократно се доказа като подмолен човек.
Според мен трябваше да контрират Тошко още в племето на ловците, а не удобно да мълчат и да се крият зад него и да пращат Ваня и Йоанна на арената. Не са го видели какъв човек е едва след като сляха племената, както и вие казвате.

# 682
  • Испания
Тупарев даде на зрителите това, което искаха и чакаха.
Смайли е права - преценя отлично аудиториата си.

Гледала съм му продукциите с години: ББ, ВБ, ББ Фемили, Big Brother All Stars и Most Wanted, Хелс Китчън, ИВ...
Като пиша от миналата година, че не влагам емоции, не ми вярват. Все тая.

Наблюдавам и си правя изводи.

# 683
Хората какво каза Влади в лайфа? 😊😊
Не можах да гледам ☹️

# 684
  • Испания
Не съм гледала. Само постнах линка за тези, които имат интерес.

Продължават: https://www.instagram.com/nikolai_stefanov1/live/

Лайв с Александър: https://www.instagram.com/ahdimitrov/live/

# 685
  • София
От краткото видео тук (8 мин) само се лигавеше. Къде ходел да пие, в кой град блъскал във фитнеса, познава ли някой от Разград, от Хасково и какви ли не подобни безсмислици.
Не знам дали това е всичко с него, защото доколкото знам лайфа си е бил на Тодор, а Влади се е включил за малко.

# 686
Тошко туко що спомена нещо интересно цитирам го от лайфа на Ники "brat are da im kajem cqlata istina za igrite hahahaa" , Според мен продукцията си вкара жесток автогол , с изградения лош имидж на Тошко . Ще следя с интерес идните месеци дали реално ще му падне пердето и ще каже всичко.

# 687
  • Берлин
Пропуснах в коментара си одеве-Йо как се разтапяше в прегръдката на "Алоу, Ман'кенчиту" , Борислава де...
И май номера с два реда сълзи и три сополи минава само пред Катето.
И да не е само черно- Джериту ми беше много симпатична с тази прическа, ама нали, ако може да не си отваря устата, още по-симпатична ще ми се види

# 688
Не че преди го намирах за красив, ама сега с тази гъзарска прическа Боби ми е още по-нелицеприятен и се чудя коя таргет група се опитва да впечатлява.

# 689
  • София
За Тодор.
Добър играч. Силов, издръжлив. Но не мога да го нарека за пример или открояващ се. Твърде много загуби направи през сезона, поведението му бе много лошо и неуважително. Не умееше да губи. Особено грозна бе изцепката му за Лазаринов, че е мръсен циганин или пе**раст, не помня вече, но го нагруби много лошо след битката в която тичаха. А там ако се гледа и за чисто кардио при бягане Лазаринов се справи по-добре от него. Вайс също бе по-добър. На Тодор перфекетната му комбинация е да има сила + издръжливост. Е, няма как всички игри да са такива. Както не бива и всичко да е пъзели. Има си баланс. Точно този баланс на Тодор му липсваше. Да, бе един от най-запомнящите се участници за този сезон, но нищо повече. Доколкото си спомням не малко хора тук като давахме прогнози си мислехме, че ще отпадне дори преди финала. Не познахме за 1 ден. Стана първия отпаднал финалист.

Общи условия

Активация на акаунт