💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 101 060
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Имам предположение във финалната седмица:
Участниците са 9.
Играят 5 дни.
1-ви ден - отпада 1 - Тодор (както се видя вчера). Остават 8
2ри ден - отпадат 2ма. Остават 6
3ти ден - отпадат 3ма. Остават 3ма.
4ти ден - битка между финалната тройка. Един отпада. Остават 2ма.
5ти ден - ФИНАЛ.

# 826
# 827
Според мен Джери реве така, защото самата тя отпада.

# 828
Биг Брадър е отвсякъде. На Тупарев толкова му се прави ББ, а не може, че и олимпийска квалификация по биатлон да му дадат да снима, пак ще я сведе до сълзи и сополи. И две сестри....
...с тайни мисии Simple Smile

# 829
Може да се е изправила срещу Вайс и той да я е бил или да й се е дал тва второто е по невероятно и за тва да реве. Защото май ми се видя, че са играта за имунитет уж

# 830
Още нещо ми направи лошо впечатление в Катя. Винаги обвинява бившите рибари за лошото представяне на отбора и им сипва как не ги бива в нищо, а не се вижда, че и тя няма никакъв принос. Освен прословутите пъзели. Това е супер тъпо. Хубаво, умна е, да ходи тогава в Минута е много. Една Йоана например освен,е е добра на пъзели, и в другите компоненти се представя добре. А за Катя само пъзели и баланс може би. Очаквах на елиминационната битка с тичането например да се представи добре. Викам си дребничка е, подвижна, трябва да тича много. Да ама не, винаги отпадаше първа или втора. Колкото до елиминациите- не знам дали е победила някой преди Александър, не съм гледала, но оттам на татък победи всички само на логически игри и пъзели. Само в играта с Ники дето имаше развиване на гайки и вчера малко копане. Според мен не трябва да е победител. И както вече казах - гадно е ти да не си добър почти в нищо, но да обвиняваш другите за същото.

# 831
  • София
Ако изправят Катя и Йоанна една срещу друга,  мислите ли, че някоя от тях ще отстъпи на другата нарочно?

# 832
Ако изправят Катя и Йоанна една срещу друга,  мислите ли, че някоя от тях ще отстъпи на другата?

Йоанна вчера, докато ревеше, обясняваше, че ако двете се изправят една срещу друга, никоя от тях няма да играе. Дали някоя ще отстъпи на другата, не съм сигурна, но ако са само двете, ще има много много рев.

# 833
Снощи Тодор се надцени още в самото начало. Катя и Йоанна брояха сигурно тройно по-дълго от него. Той погледна предметите, каза 1-2-3 и тръгна да налучква комбинацията самоуверено. И Йоанна и Катя тръгнаха с някаква бройка в главата. Тодор загуби още в първата част, така че не знам защо въобще се коментира пъзела. Дори на пъзела имаше повече шанс, тъй като Катя по едно време забави темпото за да изчака сестра си. На топчетата също се изчакваха една друга и там се забавиха.
Тодор през цялото време беше паникьосан и настроен, че ще падне от най-големия си ужас. Така и се случи. Нито сестрите, нито продукцията са виновни.
Ако беше минал първата част на време, на втората ги убива и на пъзела имаше шанс да е поне втори.

п.с. в Промото наистина плаче Джери, а не Йоана. И тъй като всеки рев е заблуждаваш - или плаче за Вайс или за някоя от жените.

# 834
Катя би.
За Йоана не съм сигурна. Това злобното ще я продаде за няколко гроша, ако може да се види финалист.

# 835
 Ами нищо чудно да е Милен крайният победител и затова мутрата да е пощръклял от злоба и да се подхилква така. Сега извъртя версия, че го били предали, нищо че той им се хилеше насреща през цялото време и унижаваше при всеки удобен момент. Акълът не му стигаше дотам, че да си направи сметка за обединение на племената и че ще е първи на пангара в този случай.

Изключително противен тип и в постоянен конфликт със себе си. Ако му дават предимство, взима, плаща, драпа, маха... Ако друг го вземе е недостойна постъпка, страх и какво ли не още. Сви си перките веднага щом влезе в обединеното племе. Поде образ на ранен и смирен. Не ми е комплексен играч, но не е и от най-слабите. Дори смятам, че и отношението на другите към Ваня в началото и по-късно при Жътвари, нямаше да е такова, ако не беше тая мутра да им вмени това. Някои хора лесно се манипулират.

# 836
Не е така.. Ваня също е дразнеща колкото  Тошко. Както той говири за мъжки битки така и тя издига в култ див феминизъм.
Не вярвам дори самата тя да вярва в тия глупости дето говори и прави. Извън шоуто е близка с Тодор, закачат се. Сигурна съм че извън шоуто би контактувала най вече с мъжете. Даже мога да заложа че би контактувала точно с Тодор и Вайс.
Дреме и на Ванчето за жените и за правата им, работи мъжка професия, вярвам че обгръжението й е основно мъжко. Просто жените са й по удобни като съперници.

# 837

п.с. в Промото наистина плаче Джери, а не Йоана. И тъй като всеки рев е заблуждаваш - или плаче за Вайс или за някоя от жените.
Или заради нечия много сериозна контузия

# 838
И още една малка подробност, освен че Катя подсказваше на сестра си, този пъзел и двете го бяха редили в една от битките между трите племена. Тогава имаше коментари, че не било честно спрямо Жътварите, защото бледите цветове не се открояват така добре на жълтия цвят. Изненада ли е, че на Тодор се падна точно жълтия цвят.

Равенството между половете е нещо, което трябва да се възпитава най-вече чрез личен пример в семейството, както и да бъде заложено от рано в образованието на децата, а не да ни го навират по този изкуствен и манипулативен начин в подобно ТВ шоу, в което нещата се извъртат в удобен за продуцента начин.
Тежко и горко ни ако чакаме ТВ и Нико Тупарев да възпитават децата ни в честност, морал и толерантност.

# 839
Във вчерашния епизод ясно си проличаха няколко неща за Джери. Амбициозна е. Въпреки че на този етап имунитет не ѝ трябваше, не беше доволна, че остана втора. Не е наивна. Бързо пресметна, че е по-добре да се коалира с три жени, отколкото с един мъж. Не забравя. Въпреки че подкрепя Вайс, защото е от първите Жътвари като нея, си има едно на ум за него с оглед на предишното му отношение спрямо нея.

Общи условия

Активация на акаунт