💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 101 023
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 840
Просто няма кои мъже да я вземат под крилото си.

# 841
Сами са си виновни бившите Ловци, че са слушали Тодор и са позволявали той да ги манипулира. За отношението им към Ваня, продиктувано от думите и действията на Тодор...какво да говорим, грозна история. Както не харесвах Тодор, така и тях не харесвам, защото са безхарактерни. Никой от тях не заслужава да спечели, защото никой не е изпъкнал цял сезон и не е показал уау игра (дори Милен). Твърде дълго бяха придатък на Тошо, дори имената им не бях запомнила в началото (не гледам сезона от самото начало). Държаха се за Тошо и затова един Лазаринов оцеля толкова дълго. Бобката не е приятен човек - тук-там говори верни неща, но много обича да се надува и да търси внимание с някакви изказвания. Въздух под налягане. Леко се издразних и на Милен на няколко пъти - когато Катя коментира, че Милен много хейтил Ваня (така и не разбрах точно Милен каква драма има с Ваня), как се обърна бързо срещу Катя (сигурно защото му нарушава вътрешния мир и спокойствие), как е толкова близък с Йоанна (как пък не я разбра що за човек е), как говореше, че Йоанна ще бие Ваня и направо с валяк ще мине през нея, нещо такова (къде е спал цял сезон, че така да подценява точно Ваня дето им скри шапките на всичките бивши Ловци..). И най-вече - липсата на смелост да си каже истинските причини да гласува в някои съвети. Та вече и той ми идва прехвален. Но поне е възпитан и спокоен и не дразни по принцип.

# 842
  • София
Сори, че ще задам тъп въпрос, ама Live на Тошето и Влади може ли да се гледа на запис?
Скрит текст:
Не знам в инстаграм дали има тази опция. Снощи гледах единия лайв на Атанас и Сюзън, после на запис гледах Александър и Джералдин, което значи, че има опция да се запази. В профила на Тошко не намирам въпросния лайв с Владислав. Ще ми е интересно да чуя диалог на бургаски и люлински диалект
Това успях да запиша(25 мин.), че късно включих.

__ ВИДЕО

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 13:46 от Mari_Mar

# 843
Сами са си виновни бившите Ловци, че са слушали Тодор и са позволявали той да ги манипулира. За отношението им към Ваня, продиктувано от думите и действията на Тодор...какво да говорим, грозна история. Както не харесвах Тодор, така и тях не харесвам, защото са безхарактерни. Никой от тях не заслужава да спечели, защото никой не е изпъкнал цял сезон и не е показал уау игра (дори Милен). Твърде дълго бяха придатък на Тошо, дори имената им не бях запомнила в началото (не гледам сезона от самото начало). Държаха се за Тошо и затова един Лазаринов оцеля толкова дълго. Бобката не е приятен човек - тук-там говори верни неща, но много обича да се надува и да търси внимание с някакви изказвания. Въздух под налягане. Леко се издразних и на Милен на няколко пъти - когато Катя коментира, че Милен много хейтил Ваня (така и не разбрах точно Милен каква драма има с Ваня), как се обърна бързо срещу Катя (сигурно защото му нарушава вътрешния мир и спокойствие), как е толкова близък с Йоанна (как пък не я разбра що за човек е), как говореше, че Йоанна ще бие Ваня и направо с валяк ще мине през нея, нещо такова (къде е спал цял сезон, че така да подценява точно Ваня дето им скри шапките на всичките бивши Ловци..). И най-вече - липсата на смелост да си каже истинските причини да гласува в някои съвети. Та вече и той ми идва прехвален. Но поне е възпитан и спокоен и не дразни по принцип.
Аз просто не виждам мъж на този епат от играта, който заслужава да спечели. Подкрепям Ваня и Джери, заслужено стигнаха дотук.

# 844
Искам лайф с Влади и Любо...

# 845
Абсолютно. Не съм дива феминистка, но ако стискам палци за друг освен Ваня, то ще е за Джери. И тя не е най-добрата, прехвалена на моменти, но е хитруша и знае как да си играе играта. Съмнявам се обаче да стигне до самия финал. Вайс също има качества и от мъжете е най-добрият в момента (не и в пъзелите), но някои думи можеше да си ги спести. Също - да не се скатава цял сезон.

# 846
Това с повтарящите се компоненти е изключително дразнещо, наистина. От миналата година, а и сега по няколко пъти. Някой веднъж беше писал нещо от сорта, че би могъл сам да финансира инвентара. Grinning Grinning

Ами за мен пък е така, а и давам пример с конкретни моменти от самото предаване. Какви са им отношенията сега, няма връзка с това, което се е случило там на момента, тъй че няма да коментирам.

# 847
Хитра е Джерката. В началото се разрева направи скандал между Любо и Митко и си мълча, много добре знае как да ползва това че е малка.

# 848
  • София
Вчера точно по време на съвета говорех по телефона, та исках да попитам, предложиха ли на някой да си купи имунитет и някой прие ли?

# 849
Вчера точно по време на съвета говорех по телефона, та исках да попитам, предложиха ли на някой да си купи имунитет и някой прие ли?
Не. Предимство, два гласа, обаждане до близките - това бяха опциите за наддаване.

# 850
Сори, че ще задам тъп въпрос, ама Live на Тошето и Влади може ли да се гледа на запис?
Скрит текст:
Не знам в инстаграм дали има тази опция. Снощи гледах единия лайв на Атанас и Сюзън, после на запис гледах Александър и Джералдин, което значи, че има опция да се запази. В профила на Тошко не намирам въпросния лайв с Владислав. Ще ми е интересно да чуя диалог на бургаски и люлински диалект
Това успях да запиша, че късно включих.

Аз го гледах от началото лайфа с Тошко, Влади и Ники. Като цяло беше интересен. Говореха за това какво са обяснили като условия преди играта извън камера и какво след това всъщност се е случило. И след това отговаряха на въпроси.

# 851
  • Варна
Определено смятам, че мъжете се прецакаха в този сезон, като оставиха жените да се съюзят.
Не ги номинираха, като ги мислехе за по-слаб противник и си ги пазиха за финал. Накрая ще има дадат
женска игра , като снощната и ще гледат с овчи поглед като Тодор.
Много ме издразни това цвилене снощи на Ваня. Взела се е много на сериозно. Мисли си, че превъзхожда
всички.

# 852
  • София
Малък спойлер от лайфа на Тошко снощи, върху който си разсъждавам тази сутрин Grinning :

Скрит текст:
Снощи в лайфа няколко човека попитаха Тодор кой е победителят, и той каза "Ооо това е най-достойния, най-добрия" и се смееше, Влади и Ники също се подсмихваха отстрани. Личеше си, че Тодор е много подразнен от победителя. Не знам дали някой е обърнал внимание на това.
Та се чудя кой може да е... и си мисля или Катя, или Милен. Ясно е защо не харесва Катя и защо е против нея в играта, а за Милен вчера изговори страшно много неща как не трябва да забиваш нож в гърба на приятел, как не трябва да предаваш приятелите си никога, как е нечестно и тн. Вие как мислите?

Скрит текст:
Според мен е Ваня. Щом Тошко говори така подигравателно, значи е жена. Определено звучи като да е Ваня.

Разочарована съм от Влади, че го играе такава дружка с най-големия дебил. Струваше ми се по-разсъдлив.

# 853
Скрит текст:
Има логика да е Ваня. Но Тошето се подиграва на почти всички, така че ще видим какво ще се окаже.

# 854
  • Варна
И аз мисля, че Тодор има предвид Ваня. В началото и симпатизирах. Вече не.

Общи условия

Активация на акаунт