💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 984
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 915
  • Испания
Стихотворение, посветено на Екатерина

# 916
  • София
Признавам, че съм малко разочарована от Джералдин с инстаграма и рекламирането на разни неща. Вярно, че всеки изкарва пари както може от славата си, но някак си представях по-различно да използва популярността си след формата. До момента тя се държи прилично, няма някакви издънки, умно момиче, завършило най-желаната гимназия,  с бъдеще... и накрая реклама на обезкосмяване.

# 917
Всичко е режисирано - с това съм съгласна, но и някои неща се случват без да ги очаква продукцията. Снощи играта например - според мен беше измислена така, че сестрите да имат шанс - поне една от тях - с "прословутия" пъзел. Шанс обаче все още не означава гаранция. А реално Тошко се прецака сам още преди пъзела и пъзела не беше решаващ и си го биха без тази помощ. Същото беше и когато Джери игра с Пилота - нарочно му сложиха тези вериги - за да го уморят, но той точно в частта дето се очакваше да е по-силен не успя в началото и вече нямаше как да я догони с вериги или без. Така, че някой път тези предимства не са им и необходимо.

Тошко няма какво да се сърди за избора на игра - на предишния дуел пък му я бяха избрали за него- до сега такава тежка бяхте ли виждали? Но кого му бяха необходими 10 преминавания - то това беше брутално? Много добре продукцията знаеше, че само Тошко би издържал - докато нещата опираха само до сила - в началото -Чудо не му отстъпваше и си бяха равностойни.

Който и да е спечелил - в очите на Тошко няма да е достоен, така че не знам защо разсъждавате в тази посока! Simple Smile

В момента всички ми се виждат равностойни за финала. В смисъл - във всеки нещо ме е подразнило в един момент и за нито един не мога да кажа, че ми е тотален фаворит. Всички стават обаче - всеки от тях е имало момент, в който ме е изненадвал приятно.

Ще се радвам на женски финал или само на жена на финал. Точно защото много са подценявани жените. Не смятам, че сега кой знае колко хитро са постъпили момичетата като направиха коалиция - мъжете винаги са опитвали да се коалират и сега щяха да го направят и да прецакат отново жените - просто продукцията им попречи с няколко имунитета на правилния етап. А в крайна сметка твърде много шоу има в тази игра - не е състезание - за да дели хората на пол, категории, възраст и т.н. Нормално е нещо да ни се струва честно или нечестно в един момент. Не мисля, че някой е бил само прецакан през цялото време - нито мъжете, нито жените, нито някой конкретен играч - горе -долу гледат баланс да има - докато си върви сценария!

# 918
  • София
Ами при тези мъже в този сезон ако и сега жена не спечели не знам кога ще е. Сега е моментът и има таман две жени, които рязко се открояват с победите си, особено едната. Другите две жени също са със силно присъствие като цяло. Така че ако при всичките тези фактори пак дадат победата на мъж, то жена победител едва ли ще видим в скоро време.

Станимира изглежда направо плашещо с тези снимки. Отвратително чак.

# 919
Днес последно колко човека отпадат? Бях останала с впечатлението, че ще са двама, но в страницата на ИВ пише 1. Да не би да отпадне един от първата игра и епизодът да завърши с номинациите?

# 920
Днес последно колко човека отпадат? Бях останала с впечатлението, че ще са двама, но в страницата на ИВ пише 1. Да не би да отпадне един от първата игра и епизодът да завърши с номинациите?
Да, така ще е. Няма да им стигне времето да покажат и другата битка, защото днес е от 21.

# 921
  • София
Относно повтарящите се игри, явно това са им възможностите. И трети сезон ще е така, даже очаквам да е най-зле положението, защото ще е сезон след кризата заради ковид пандемията.
И това е много голям шанс за тези които бъдат одобрени и ще участват в новия сезон. Имат зад гърба си цели два сезона, които могат да гледат и да се подготвят. И тренировки даже могат да се правят за определени битки.
Знаят и коя тактика даже да приложат. Реално участниците в първия сезон бяха най-прецакани от тази гледна точка. С всеки следващ формат би трябвало да става по-лесно и по-лесно и игрите да се печелят с по-голяма лекота и така.
Така е в спорта, винаги има надграждане спрямо поколенията. Тук сме далеч от това с поколенията, просто правя бегло сравнение. Имат игри, имат видео, имат и цялото време на света да се подготвят.

# 922
  • Испания
   Интервю, публикувано във VBox7

# 923
  • София
И на мен ми се стори, че пъзелът е вече правен, но дори да е модификация, тя е съвсем незначителна. Дори малко ми стана жал за него, той беше очевидно поставен в кофти позиция още от началото, защото сестрите се поддържаха. По-скоро Катерина поддържаше Йоана.

# 924
  • София
Чудо както винаги обран, ерудиран. Харесва ми много. Той бе една от приятните изненади, въпреки частта с плуването и гребането. А и там все пак не е влизал с пояс... Ако изобщо може да се говори за разочарование е онази игра в която се гонеха и в която блесна Лазаринката. Като бивш футболист трябваше да е по-бърз и издръжлив, защото футболистите естествено наблягат най-много на бягането и кросчетата. Но явно фитнеса и специалния тип тренировки там са повлияли.
Съжалявам, че не се класира на финал. Както и за Любо също.

# 925
vaischo

Напусна човека с най-голямото сърце в игрите. За мен в този живот, семейството е на първо място. Той също споделя тази ценностна система. Всеки път когато говореше за семейството си, ме караше да се замисля колко хубаво би било ако всеки от нас оценява близките си по такъв начин. Това е един от най-важните принципи в живота. Не се учи в училище, нито в университета и с 5 “доктатури” няма да го научите. Както казваме в нашите среди "Сърце не се учи. Или имаш, или нямаш". Маняка има за двама.

"Маниакът" не "маняка", ама... да не бъдем толкова взискателни към ММА бойците

# 926
Относно повтарящите се игри, явно това са им възможностите. И трети сезон ще е така, даже очаквам да е най-зле положението, защото ще е сезон след кризата заради ковид пандемията.
И това е много голям шанс за тези които бъдат одобрени и ще участват в новия сезон. Имат зад гърба си цели два сезона, които могат да гледат и да се подготвят. И тренировки даже могат да се правят за определени битки.
Знаят и коя тактика даже да приложат. Реално участниците в първия сезон бяха най-прецакани от тази гледна точка. С всеки следващ формат би трябвало да става по-лесно и по-лесно и игрите да се печелят с по-голяма лекота и така.
Така е в спорта, винаги има надграждане спрямо поколенията. Тук сме далеч от това с поколенията, просто правя бегло сравнение. Имат игри, имат видео, имат и цялото време на света да се подготвят.

Значи сега е момента.Бягай на кастинг и не чакай повече:)))
Относно шанса да спечелиш предаването,  ами той си е пак същият.При един и същи брой участници,  шанса да спечелиш пак ще е същият.Казваш,  гледали сме игрите,  може да се подготвиш,  но това важи и за всички останали,  нали?

# 927
  • Испания

vanessaseemoreoriginal
🎁 GIVEAWAY 🎁

"PuzzleTree" е уникален и неповторим продукт на българския пазар 🇧🇬, който символизира любовта към семейството.
Вярно, с моето семейство по-скоро приличаме на семейство Адамс, но именно това го прави толкова цветно, шарено и любимо ❤🤍🤎🖤 И всяко парченце си има своето собствено място! Само така картинката е цяла, а семейството задружно 👨‍👩‍👧‍👦

Затова аз и @puzzletree_ ще зарадваме един от вас като ви подарим едно семейно пъзел дръвче.

За целта:

🧩 Последвайте @puzzletree_

🧩 Последвайте мен @vanessaseemoreoriginal

🧩 Тагнете приятел в коментарите под поста

🧩 По желание споделете поста на стори

Край на играта: 08.12.2020

# 928
vaischo

Напусна човека с най-голямото сърце в игрите. За мен в този живот, семейството е на първо място. Той също споделя тази ценностна система. Всеки път когато говореше за семейството си, ме караше да се замисля колко хубаво би било ако всеки от нас оценява близките си по такъв начин. Това е един от най-важните принципи в живота. Не се учи в училище, нито в университета и с 5 “доктатури” няма да го научите. Както казваме в нашите среди "Сърце не се учи. Или имаш, или нямаш". Маняка има за двама.

В Бургас си викат на маняк.Никой не вика на другият маниак.

# 929
  • Испания
Скрит текст:
vaischo

В Бургас си викат на маняк.Никой не вика на другият маниак.

Ей сега те скастри, че е "другия", а не "другият".

Писах аз, че правописната тема е друга, ама...

Общи условия

Активация на акаунт