💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 569
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 320
Счу ми се, че днес Катя ще е специален гост при Гала.
Досега не ги ли претупваха?

# 1 321
Буболина
Защо на Йоанна трябва да й пука че така Лазаринов щял да е в опасност?
Вече не са племе, няма нужда да се пазят. Лазаринката ако е мъж щеше да вземе повече победи, не е виновна Йоанна. Как смее тая Йоанна да не отстъпва точка за сестра си за да не е Фикуса в опасност.

# 1 322
  • София
За мен пък тая година е доста по- добре от към участници,миналата цял сезон никой не беше моят герой.
Накрая с 300 компромиси подкрепих победителя, ама само от немай къде.
Тая година има избор ,и въпреки,че моя фаворит отпадна снощи ,ще гледам без особени вълнения.
Иначе игрите се повтарят, няма как да са изцяло нови, но все пак, не мисля че е редно да ги повтарят в сезона, т.е. мисля ,че щом е изиграна една игра, повече,не трябва да се допуска в сезона.

# 1 323
И аз основно се замислих за  бесмислието на тези грошове дето се раздаваха насам-натам;
Голяма глупост, която не се използва за нищо смислено ,а остават 2-3 дни! Нито един не се откупи; Гласуваха с по два гласа и то безсмислено; Поне да им бяха дали да си купят храна на реката;

# 1 324
Doro, Боби се почувства предаден от името на Лазаринов Stuck Out Tongue Winking Eye, като част от ловджийската група. За разлика от него Лазаринов не е толкова обидчив, не е и такова злобарче, че да се цупи, обаче като му помели Бобката известно време на главата...
От друга страна, както е писала Lemy, Боби е интригант и иска да настрои Лазаринов срещу Йоана.

# 1 325
Аз погледнах "бранда" на Ивана. Ама то има 4-5 тениски на цена 45 лева / £27.56. Тази жена знае ли, че две тениски Nike / Adidas струват толкова. Даже няма да пише "кучка" / "аз съм злото" (злато) на тях.

Някой от вас вземал ли е дрехи / мърч от инфлуенсъри?

# 1 326
  • София
Кръвната връзка е с предимство - щеше да е по-скоро неприемливо сестрите да не се поддържат по някакъв начин. Но очавадното действие на Вайс трябваше да бъде дисквалифицирано. То и на сестрите трябваше да е дисквалифицирано.

Явно Ивана се смята за по-голяма марка от големите марки. Все ще се намерят мераклии.

# 1 327
  • София
Само ме е яд, че онуй подмолно същество Борислав взе имунитета и камара жълтици >.> Не го искам на финала.

Иначе играта вчера беше явно наклонена в полза на мъжете, както е имало и такива в полза на жените. Попринцип това е много трудно да се избегне в смесени състезания, без игрите да станат тотално безлични. Единствено за пъзелите няма какво да се жалват, освен ако не искат да признаят, че жените са по-умни Joy За мен този елемент си е напълно полово неутрален Wink

На мен пък, жеста на Вайс, много ми хареса и като цяло, самия той в битките е наслада за очите! Тодор беше, като развързан, разярен бик /навел глава и тича да боде/! Искам Вайс на финал, заедно с Ваня и Милен!  Нямам особени очаквания, за интелекта на такъв тип хора и затова не съм разочарована, но пък и прекалено много хейт събра, според мен!

Донякъде, разбирам и недоволството на Борислав  и Лазаринов /не ги харесвам и двамата/, защото жеста на Йо, за спасяване на Катя, щеше да застраши Лазаринов, ако не беше успял срещу жените.

Според мен жестът на Вайс не беше съвсем лишен от стратегия, но все пак беше мил. И аз щях да го напрегръщам на мястото на Джери Grin С Катя също се отнесе мъжки, не я изправи срещу сестра й, след като видя, че е разстроена. 50/50 ми е той като човек.

# 1 328
Лъвица и аз така зa Вайс. А и не ми изглежда пак толкова глупав
Не ми хареса реакцията му срещу Влади но с други моменти ми допада.
Аз лично не смятам че чак такъв простак и женомразец.

# 1 329
Сетих се как като почнах да гледам предаването симпатизирах на Йоанна. Особено на това как ги пързаляше с такъв финес. Много добре си играеше играта до едно време, след това тръгна рязко надолу (може би малко преди Ловците да се разпаднат). И в игрите започна да се дъни повече (особено от нерви), и в стратегиите се омота. Не излезе толкова хитра, а за хладнокръвна да не говорим. Доста тук пък коментирахме как Ваня е прозрачна и не е особено добра в стратегиите. Това не се оказа вярно - изигра си картите момичето и все още е в играта, надявам се до самия финал и дори да го спечели, а играчи като Любо, Тошо и Катя, които също се считаха за силни, вече са аут. Джери също се оказа хитруша. Уж малко и невинно хлапе, но батковците все я пазят момата. За първи път като я видях и си казах: ''Какво пък прави това лапе там, сигурно скоро ще отпадне''. Да, ама не. Влади, Любо, Сюзън - всички са аут преди нея, което може би не беше очаквано за всеки. Има реален шанс да отпадне днес, но тя е от последните двама останали Жътвари и то на финалите, което не е малко.
Та нищо чудно продукцията да смята, че ще е неочаквано жена да спечели. Има шанс жена да спечели. Но същевременно имаме един Милен, по който доста хора се прехласват, защото е добър, възпитан и интелигентен човек. Може би и удобен за продукцията - идеалният победител. Но все повече осъзнавам, че той тихомълком стигна до тук, а може би и до самия финал, разчитайки хората около него да не го номинират, защото е готин. Това е доста удобно. Комплексен е като играч, но ако беше постоянно под прицел като Ваня и ходеше по елиминации (където са 4-ма, после 2-ма), щеше вече да е аут - почти сигурно.

# 1 330
Тия па двете, какво лошо има да играят една срещу друга. Голяма драма го направиха! Аз срещу сестра ми с такъв кеф ще си поиграя, със спортна злоба и с всичкото му. Ми, игра е все пак. У тях на Не се сърди човече не са ли играли? Монопполи, нещо? Ала, бала? Даже по-хубаво е да си направите една приятна, спортсменска игра, като знаете, че другия няма да се хили и злорадства, ако бие. Пък и братята/сестрите винаги, малко или много, се кункурирт и съревновават, какво лошо има да е в игра. Тая Йоана се държи сякаш верно е в Игрите на глада и ще трябва да я убива действително тая нейната сестра. Мнооого се вживява, много драма, много нещо! А довечера дано ни спестят поне нейните сълзи и сополи. Поне този път! Много ли искам?
Другата смешница Ваня, и аз като Тодор ще кажа "Великия стратег". Пффф, направо е жалка. Женските ѝ коалиции издържат по-малко от Бобката на трасе. Нито една от жените не я подкрепи снощи. Моето мнение е, че Ваня не иска женски финал, иска СЕБЕ СИ на финал. Дано не ѝ се получи!

# 1 331
Аз погледнах "бранда" на Ивана. Ама то има 4-5 тениски на цена 45 лева / £27.56. Тази жена знае ли, че две тениски Nike / Adidas струват толкова. Даже няма да пише "кучка" / "аз съм злото" (злато) на тях.
Някой от вас вземал ли е дрехи / мърч от инфлуенсъри?

Да им давам пари, за да им правя реклама ли? Smiley

Някой си, който забравих вече кой беше, сложил някаква, оригинална според него си щампа. А иначе не харесвам всякакви дрехи с фирмени логота, ако ще и на Армани да са.

# 1 332
Направи ли ви впечатление, че втората фаза на играта се проведе на тъмно. Явно са водили участниците да хапнат. А Катя знаеше, че си заминава, даже, когато Вайс падна го попита "Какво правиш? Не искам да се бия със сестра си", а той отговори: "Спокойно...няма"

# 1 333
  • София
Кръвната връзка е с предимство - щеше да е по-скоро неприемливо сестрите да не се поддържат по някакъв начин. Но очавадното действие на Вайс трябваше да бъде дисквалифицирано. То и на сестрите трябваше да е дисквалифицирано.

Не знам, но очевидно Бобето смята, че 3 месеца в игрите създават по-силна връзка от кръвната, щото видиш ли, Йоана как могла след толкова време заедно с тях да предпочете сестра си Joy Долен манипулатор е този, и лицемер, защото това, в което обвиняваше Йо, той не е спрял да го прави.

# 1 334
Катя в момента е по Нова.
Не знам, но очевидно Бобето смята, че 3 месеца в игрите създават по-силна връзка от кръвната, щото видиш ли, Йоана как могла след толкова време заедно с тях да предпочете сестра си Joy Долен манипулатор е този, и лицемер, защото това, в което обвиняваше Йо, той не е спрял да го прави.
Тъй тъй.

Общи условия

Активация на акаунт