💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 566
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 440
Следвах го в Инстаграм Борислав, но клипчетата пред огледалото и муцките ми идват малко в повече и го отследвах. В комбинация с дребнавото му и злобно поведение напоследък, силно ми опротивя. Такова нарцистично същество е...
За мен пък той е единствения, който поставя въпроса със "статута" на сестрите, драмите им, и подмолните игричнки на Йото.Така че в това отношение ме кефи. В инстаграм ми кифлее Simple Smile

# 1 441
Боби каза в инстаграма ,че Ваня му е правила плитката с бял канап Smile

Тя хубаво се е изгаврила с него, ама той не намери ли огледало да се огледа?

Отмъстила му е, че не й пусна 😂
Прилича на мангал 😀
Мен пък ме кефи! Екзотично е, някак си Simple Smile И му се кефя, че не се връзва на лиготиите на малкото Йо. Много правилно си номинира Екатерина, даде ясно да се разбере, че тия сестрински драми изобщо не го трогват. Само Йоанчето не разбра и продължаваше до снощи да търси неговото съчувствие. "Ох, Боби, ще се разрева" - снощи на колелото. И Боби я поглежда сякаш едва се сдържа да не завърти очи Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 16:27 от MegaMeg

# 1 442
  • София
То и аз го видях спойлера на Гала,но е възможно да са ги подкарали последните останали,защото трябва да се извъртят всички.

Прическата на Боби като че е взаимствана от тази на Христа Simple Smile

# 1 443

От Фейсбук.😂
Само че сагата "Сестри" приключи.. 😿

# 1 444
То и аз го видях спойлера на Гала,но е възможно да са ги подкарали последните останали,защото трябва да се извъртят всички.
И аз си го помислих, ама ще видим .. Надявам се да е така.

# 1 445
Май ще се окаже верен спойлерът - опитах се да видя какво пише, но ми дава, че страницата не е намерена.

# 1 446
Ако фикуса  спечели шоуто ще е смешно.

# 1 447
  • Испания
Борислав отговаря /продължение/  

Мисля, че ще продължи да отговаря, но това е публикувано засега.

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 17:02 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 448
  • София
Аз едно не мога да разбера.По каква логика Боби и Милен не трябва да играят днес?
Вчера двете сестри победиха Тодор,после пак играха-едната си тръгна.Катя беше победител на първия дуел,после -последна,а Боби с имунитет?
Наистина не го разбирам.Ок,Боби е спасен,но кога човек с имунитет не е участвал в битка? И защо трябваше да номинират положително?Та и Милен да не играе?Щото той се скъса да ходи на дуели ли ? Или го пазят,та да не би да отпадне?

# 1 449
От линковете на Смайлис - Борислав отговаря на хейт в инста с "ще го постна още веднъж, за да кажа, че заради хора като тези държавата ни е такава"

Много се е жегнал, щом и държавата намесва.

# 1 450
Първия ден имунитета беше спечелен от Ваня.
Победата в елиминация не дава имунитет.

Отделно по сценарий днес Милен и Боби почиват, за да съберат сили за полуфинала утре, пък и да не стане някой сакатлък и да трябва да преснимат битка.

# 1 451
  • София
Оф,чак сега го разбрах.И все пак само Боби можеше да почива,те с Милен ненапочивали се.

# 1 452
Те двамата цял сезон си почиваха. Душички златни Simple Smile

# 1 453
Оф,чак сега го разбрах.И все пак само Боби можеше да почива,те с Милен ненапочивали се.
И да рискуват време и пари за преснимане на битка ако Миленски го закъса днес ? Няма начин, така с имунитет, още повече даден му от останалите играчи като оценка на човешките му качества е много по-чисто. Отделно и доизгражда образа Simple Smile

# 1 454
Пък и Боби може да разтегне някое мускулче, да го заболи я краченце, я коремче. Но няма да му се подигравам, че в следващия лайв ще говори против държавата и против бг мама.

Общи условия

Активация на акаунт