💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 593
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Не мога да не подчертая още веднъж, как Йоана стигна от "тоя пъзел го нареждам за 20 секунди" до това да се мъчи да изпревари Вайс. Голямо нещо е самохваленето, бяхме й повярвали всички в началото колко е добра. И все пак предпочитам нея на финал пред Борислав и Милен.

# 1 816
  • Испания
nikolay_lazarinov

Пъзелите взеха още две жертви този сезон... и с @geraldine.todorova отиваме при @rush.katerina на уроци. 😂
Няма да бъда многословен.. бяха забавни 3 месеца. @vaischo, добре че не те пускаха на пъзели, че щеше да ни откраднеш 1-2 резиденции..

Браво, Ванче! Като компютър беше, да ми харчиш грошовете разумно. 😉

Боби, Милене, искам ви на финал!
👊
.

# 1 817
  • София
Доро беше съученичка на Весовата майка, уж. Мен на мястото на АМ щеше да ме е страх от момента, когато екипа си тръгне.

# 1 818
  • София
Поне жените от този сезон продължават напред с игри, а не със схеми. Не че последното е забранено, напротив. Но просто много добър каст като цяло за жените.
А след днешния епизод категорично Йоанна изпада като претендент за прима в пъзелите.
За мен Катя бе безспорния номер 1 в този компонент.
А за второто място мога да скандализирам, но Ваня е по-добра от Йоанна. Най-малкото не е губила от нея на този елемент. 3 от 3.

# 1 819
Щях да симпатизирам на Милен ако го гледах как се опитва да спечели 100 хиляди в "Стани богат". Тук искам да видя някой доказал се в игрите. И в Сървайвър най-запомнящи се и любими образи ми бяха Ники Мартинов и Дренски. И знам, че не това е логиката на играта. А ако наистина гласят да го навържат по някакъв начин с пандемията ще е супер нелепо. Милен е завършил медицина и е лекар, но по настоящем е фармареферент и няма никакъв досег с Ковид.

# 1 820
  • София
Нарочно го направиха, защото е доктор и читав. А при Тупарев в 9 от 10 случая побеждава ''доброто''

# 1 821
  • Вестерос
Мисля, че Ваня ще спечели.
След днешните битки.

Очаквах на първата игра да отпаднат Вайс и Джери обаче.

# 1 822
# 1 823
Най-сетне Милен показа истинската си същност. Такова грандиозно сриване в очите на хората не сме гледали скоро по телевизията!

# 1 824
# 1 825
  • София
Щях да симпатизирам на Милен ако го гледах как се опитва да спечели 100 хиляди в "Стани богат". Тук искам да видя някой доказал се в игрите. И в Сървайвър най-запомнящи се и любими образи ми бяха Ники Мартинов и Дренски. И знам, че не това е логиката на играта. А ако наистина гласят да го навържат по някакъв начин с пандемията ще е супер нелепо. Милен е завършил медицина и е лекар, но по настоящем е фармареферент и няма никакъв досег с Ковид.
Ако трябва да сме съвсем точни, няма досег и с истинската медицина, а е по-скоро търговец с мед. образование.

# 1 826
Джери била на запис при Гала. Сега го каза в инстаграм, така че не е само Тодор.

А на Тупарев печели доброто ама друг път - да припомним Тошко с карантиите, Джино 2 пъти, Златка дето обеща колата и не я даде...

Дано няма трети сезон! Тези , които смятат да участват да си извлекат поуки

# 1 827
  • София
Между другото, евала на Йоана как се отстоя пред Борислав. Направо му посърна физиономията като не успя опитът му да я очерни.

# 1 828
  • София

Има донякъде право, но сме го коментирали вече. Знам какво иска и той и Тодор, но когато има жени ще е така. Той като спортист би трябвало много добре да го разбира и да не се излага така за пореден път. Аз да го питам Вайс в ММА, бие ли се срещу жени? Не разбира се. А защо? Не е необходимо да се отговаря.
Ето утре все пак ще е битка за издръжливост. Т.е. точно като за него. Да го видим там как ще е защото няма да има кубчета. Или ще се оправдае, че не може да помни числата за шифърите. Ще видим.

# 1 829
Май ще излезе че Тодор и Вайс май не са чак такива гадняри...щото са простаци ама поне са си те.

Общи условия

Активация на акаунт