💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 240
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 2 400
  • Sunshine state
Единственото ми обяснение на хейта към Ваня от някои участници е страх и завист. Друго не мога да измисля. Тя не е била подмолна или е обиждала. Много ми харесваше и ми беше фаворит. Искрено съжелявам, че не е на финал.

# 2 401
  • София
Скрит текст:
На Боби сякаш му мина край ушите това, че трябва да издигне паралелепипед. Grinning
Kaк да направиш нещо, което не знаеш какво е.
Трябваше да му кажат "направи комин!"
WearySatisfied

# 2 402
Единственото ми обяснение на хейта към Ваня от някои участници е страх и завист. Друго не мога да измисля. Тя не е била подмолна или е обиждала. Много ми харесваше и ми беше фаворит. Искрено съжелявам, че не е на финал.

И аз мислех да напиша същото!

И между другото, излагат се с тия 100 000 лева, постоянно ги повтарят,  без грам срам че гърците 2 години са давали по 150 000 евро, и че миналата година  у нас беше 200 000 лева.
Едно на ръка че в Колумбия първият получава пари а вторият - нова кола.

От така останалите двама вече съм за Боби. Ако ме питахте преди 2-3 седмици - щях да съм за Милен.

Браво, Ванче!

# 2 403
  • Sofia
Страх лозе пази. Всички действаха на принципа "да вържем кучето (Ваня) да е мирно селото (останалите мишкари)". Ти представяш ли си да си "голям мъжкар" с главно "Ш" и да паднеш от жена!? Ауууууу че срам. 😊 Та затова "кучето" беше недолюбвано и номинирано цял сезон. Далеч съм от мисълта, че Ваня беше силна в социалната част, но в игрите винаги беше на ниво и то наравно с мъжете. Знаем, че мъШете се страхуват от умни жени, сега разбрахме, че ги е страх и от силните такива. 😊 МъШ бе, мъШ му кажи и не го обиждай повече!

# 2 404
  • Испания
Като стана дума за миналата година финала Simple Smile

Скрит текст:

Хвалипръцко наричат такива хора. Миналата година щеше среща да прави, истината да разказва. И какво? Едно голямо нищо.

Защо не даде под съд Тупарев, като има доказателства? Ама всеки може да казва всичко. Подобни въпроси се решават в съда. Като знае, че е подписал тези 170 страници договор и 100 страници анекс, обявени (разбира се) с чувство за хумор (не се съмнявам, че са огромно количество страници, които едва ли прочитат), ще си наляга парцалите и ще скача само в интернет пространството. Това е повече от смешно.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 08:47 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 2 405
  • София
Много сте ми интересни как се пенявите защо Милен подсказал на Борислав. Ами защото така е искал и щом не е срещу правилата, значи може. Защо не бил взел предимство срещу Вайс и Йоана? Защото явно не е чак толкова малоумен и е пресметнал, че иска да прецака Ваня, ако има възможност. Какво си мислите, че ако Иванка беше на негово място, нямаше да направи същото ли? Финали са, заложени са 100 хиляди и никой не е длъжен да пуска аванта и то на човек, който не харесва. Ако вместо Ваня беше Лазаринов, едва ли Боби щеше да си купи преднина. Просто нито един, ама нито един човек в този формат не смяташе, че Ваня има място на финал, защо ли? Как пък един човек не се намери в 3 племена да я хареса? Изкефих се, че отпадна точно на крачка от финала, така боли много. Хитрата сврака с двата крака. Тя като е много честна да беше отказала предимството.
 Джери подсказваше на Вайс на баланса, той ѝ пусна точка на цилиндъра, Йоана пусна на Катя. Джери избра себе си пред племето в една от игрите. И още куп подобни неща, ама сега защо Боби взел преднината, не било мъжко. Ако не беше я взел, значи наистина е супер тъп.

Не е проблемът, че Борислав е взел преднина. А че действията му не отговарят на претенциите му. Не може да говориш колко си достоен, че си отказал предимство, и в следващата игра да вземеш. Същото за Милен. Приказки за достойнство, чест, мъжки битки... и накрая подсказваш, за да отстраниш някой, който вероятно иначе щеше да вземе битката. Борислав не беше по-добър от Ваня в тази битка, Борислав + Милен бяха. Не са харесвали Ваня, ти също, няма лошо. Но не я отстраниха в достойна битка (заради подсказването, не заради предимството) като воини, а като злобни мишки. Ако тя е била еди каква си, значи те многократно паднаха на нейното ниво, че и доста по-долу.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 08:53 от Лъвица

# 2 406
  • София
Дано довечера победи по малката злина т.е. Милен.

# 2 407
  • Испания
Видях публикувано от Вайс

Скрит текст:

и се сетих за отговора му снощи на въпроса "Не ви ли липсваше секс във формата?". Отговорът беше

Скрит текст:
"Как ще ни е липсвал, братле! Там ни работеха непрекъснато".

Замених използваната дума със синоним.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 09:07 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 2 408
Яд ме е, че Ваня и Йоана отпаднаха снощи, особено за Ваня, за нея имах по-големи надежди.
Да ви кажа честно, предпочитам Тодор да беше на финала довечера, вместо тия двамата дето ще са.

# 2 409
И аз съм супер разочарована. Боби и Милен на финал..Тази вечер даже не знам дали ще гледам сълзи и сополи не са ми по вкуса. И сигурно Милен ще спечели щото имал много хубаво семейство. Сякаш само той има малко сладко дете на тоя свят. Това предаване наистина е малоумно, не знам дали ще си го причиня догодина

# 2 410
  • Берлин
Добре де- да приемем, че са се страхували от Ваня. Защо тук в темата толкова хора не я харесваха и оспорваха качествата й?
Ще гледам довечера, но като шоу, което минава и заминава. И моля ви, не наричайте Лазаринката фикус. Има двама по-достойни за това от него, при това финалисти.

# 2 411
Благодаря на момичетата ,които записват лайфовете от инстаграма на участниците Flowers Hibiscus
На Вайс и Тодор най им се получават ,най-смешни са ми Sweat Smile

# 2 412
Благодаря на момичетата ,които записват лайфовете от инстаграма на участниците Flowers Hibiscus
На Вайс и Тодор най им се получават ,най-смешни са ми Sweat Smile

Много по-естествени са. Борислав винаги заема поза “полегнала е секси Тодора”, прави муцка и започва да говори със сластен глас. Вайс снима от гофретите и вика: абе, хора я ми сметнете колко дюнера можех да си купя със сто хиляди, за да знам какво изтървах! 😂

# 2 413
  • Испания
Ваня в стори благодари на всички за подкрепата и каза, че Гала я очаква.

# 2 414
Аз съм доволна, че Боби и Милен стигнаха до финал. Малко ми е странно, че толкова хейт се е излял по техен адрес в темата за ден-два. Същевременно Ваня вече е провъзгласена едва ли не за светица и е превъртяла играта. И всичко това на база монтирани кадри на не повече от 1% от реално случилото се. За мен е повече от показателно, че всички участници са на мнение, че Ваня е била с кофти поведение във формата. Дори за Катя се изговориха повече положителни неща. Съответно съм склонна да повярвам на хората, които са били 2 месеца с нея и от първо лице са изградили впечатленията си, отколкото на това, което ми представя продукцията.
Но както се казва - всеки има право на мнение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт