💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 14 Финал /29.11.2020 - .../

• 100 325
  • 3 307
  •   1
Отговори
# 2 430
Не знам защо хейтите толкова Ваня като многократно се е доказвала. За мен тя беше най-достойната за победител. А за Борислав Пъзела нямам думи, този няма място на финал, интересно как цял сезон кардиото му изневеряваше и сега изведнъж на края стана издръжлив 🤔
Стискам палци довечера на Милен да му размаже наглата и самовлюбена физиономия

# 2 431
Йоанна наистина изненада с умения, обаче чак да е за примеерр - със лицемерните сценки, които разиграваше. Ами, не съм съгласна, Димо.

# 2 432
Стана ми жал за Вайс вчера.
Бори се момчето, но малко не му стигна.
Не го харесвам, но ми стана жал, че отпадна за толкова малко.

# 2 433
Ваня след малко ще е при Гала.

# 2 434
Айдее, дават Ваня в "На кафе" Wink

# 2 435
И от къде на къде Катя и Ваня ще се по-заслужили да бъдат на гости в "На кафе" на живо, а Джери, Лазаринов, Йоанна и Вайс не са? И на тях им отделят едва по 2 минути, а тези двете чак и истории ги карат да разказват. Изключително тъпо.
Или за всички едно и също, или нищо.
Ако не ги искат в "На кафе", да ги бяха поканили в сутрешния блок тогава. А доколкото разбрах Йоанна дори няма интервю? А иначе постоянно правиха включвания от Щатите с разни "знаменитости" да разказват за короната...

# 2 436
Аз гледам Ваня при Гала през лайфа на Тодор. Много я обижда.

# 2 437
И от къде на къде Катя и Ваня ще се по-заслужили да бъдат на гости в "На кафе" на живо, а Джери, Лазаринов, Йоанна и Вайс не са? И на тях им отделят едва по 2 минути, а тези двете чак и истории ги карат да разказват. Изключително тъпо.
Или за всички едно и също, или нищо.

Сигурно защото някои са от провинцията, някои не. Един работи, друг не. "На кафе" се излъчва от Нови Хан. Не всеки може да прелети, а и не всеки иска. Тодор и Николай неведнъж хейтиха продукцията в инстаграм. Ето днес и Милена трябваше да гостува в "Преди обед" в рубриката за Фермата, но я нямаше.

Сега гледам Ванчето при Гала. Става ясно, че Ваня е правила странната прическа на Борислав от последните епизоди и че Тодор я е хейтил денонощно, ние сме гледали няколко минутки, но тоя хейт е бил 24 часа дни наред

# 2 438
  • ВАРНА
Ваня очевидно чете  темата - постоянно се Извинява и внимава какво ще каже при Гала....пък и си каза че чете всичко за нея като излязла от Игрите.

# 2 439
Каза, че чете всичко, ама в социалните мрежи

# 2 440
Както обикновено Ваня е многословна.

# 2 441
Четат си всичко, ама никой не иска да си признава Grinning . Борислав най-редовно обсъжда в сторитата си и прави поздрави за "фенките" от Бг мама. Той и затова напоследък все се оправдава и пише неща от сорта на "Много хора искат да си тръгнат, но аз ще поостана" Grinning .

# 2 442
  • София
И доста безинтересна според мен. 🤐

# 2 443
Ако Ваня чете и тук:
Браво, момиче! Супер се справи! Издуха ги всички напомпани мъжкари с техните коалициики и опити за шмекеруване! Категорично си с по-силна воля (пък дори и физически по-силна) от мъжете във формата! Не се притеснявай от хейта. Разбира се, че ще си хейтена от индивиди като Тодор. Дори не трябва да се притесняваш а да ти е смешно, защото... просто е смешно. Grinning Успех!

# 2 444
А Гала, както винаги знае повече от госта си. Опитва се да надговори всексиго, но този път с устатата Ваня не й се отдава толкова.

В интерес на истината, това е второто гостуване на Ваня при Гала, предното беше юни месец, но там говореше само за каскадьорството

Общи условия

Активация на акаунт