Образователен Говорилник - тема 10 в чест на работливите ученици и студенти

• 19 928
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
  • в страната на чудесата
С чалгата в Англия нямам опит.
Не мога да кажа нищо по този въпрос.
Говорех за избора на университет за етапа на обучение. Съжалявам, че не мога да се включа в чалгата, ако това е основната ти тема. Приеми искрените ми извинения.

# 466
  • софия
оф, стига!

искам да ви се оплача! Sad
мрън, мрън, мрън...мрън мрън МРЪН, много ми е мрънмрън. Мрън мрън, мрън. мръън, мрън, МРЪНМРЪНМРЪН!

# 467
  • София
.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 00:11 от EliG

# 468
  • в страната на чудесата
Съжалявам Амели,
Килимът, който не е за всеки 19-годишен ме взриви Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ама мога да помоля мод да разчисти?

# 469
  • софия
няма нужда, достатъчно е да сменим темата...
баща ми се разболява.... и съм далеч, и не ме слуша, и едва ще дочакам утре сутринта за да го чуя как е Sad

и затова ми се мрънка. Да не натоварвам околните, мрънкам на вас Sad

# 470
Мрънкай, душичка, пък ние ще стискаме палци!

# 471
  • в страната на чудесата
И ако можем да помогнем, казвай!

# 472
  • софия
ох, разревахте ме! Обичам ви бе хора!

# 473
  • София
Няма да пиша повече в темата ви!
Защо така сега с лошо Simple Smile

Аз пък напълно разбирам мотивацията да се предпочете по-добрият унинверситет, ако чисто хипотетично попадна в житейски момент, в който тайфата се движи в друга посока. Например - не виждам най-малкото как цялата тайфа може да се уцели в един университет. В един град, ако е като Лондон- хайде - да, но иначе - не Simple Smile

Университет не се избира по компания от приятели, а те няма да се изпарят, така или иначе. Пък и всяко уни, дори най-префърцунените, предполагат нови запознанства, купон и т.н. Не че ще остава много време, но когато човек е млад, възрастта движи много неща Simple Smile

Амели, от Ковид ли се притеснявате? Disappointed Сори, че така директно, ама в днешно време Sad

# 474
  • софия
Ами да. Като не съм при него е много изтощаващо, защото е инат и не си обръща внимание. И колкото и да не съм параноична този път стоя в ступор и не знам какво да направя. Хем да не съм оаника, хем да съм нашрек.... Не съм си “навила на пръста” че е ковид, но съм си навила, че не трябва да сме безразлични.... а той не ми помага много с ината си и  “нищо ми няма”.

# 475
  • София
Сега е моментът да му кажеш, че е инат и че трябва да си обръща повече внимание ...

# 476
  • софия
Сега е моментът да му кажеш, че е инат и че трябва да си обръща повече внимание ...
не зная вие как общувате с родителите си, но аз вече съм преминала във фазата, в която директно го записвам където трябва и го водя - използвам моментите когато ни гостува.Иначе не става. Все егн-то било виновно, какво съм се вживявала... та съм го казвала за ината, не е да съм си мълчала.
Не искам да окупирам съвсем темата, извинявайте!
Но да знаете споделянето много помага. Още вчера като споделих и после се наревах (Лейка и Нот ме разчустваха ) и ми поолекна много.

# 477
  • София
Са, що разваляте боя Grinning

Темата е свободна за всички- пишем, четем, подминаваме, като не ни харесва Simple Smile

Амели, мрън мрън, мрънкай си на воля Simple Smile Иначе и аз записвам час и само ги информирам къде трябва да отидат.

# 478
  • Пловдив/София
Сигурно е до възраст или отношения... Нашите са напълно самостоятелни и здравето им си е тяхна отговорност, както моето- моя и т.н. В момента те помагат на мен и изобщо не искам да мисля за момента, когато ше стане обратното. Искам и аз да съм нечие дете.
Някакви слухове дали януари отварят ДГ и училища? Че не следя медиите и да знам за колко още затвор да се настройвам.
Най-лошото в сегашната ситуация е пълната невъзможност за планове, направо ме побърква.

# 479
Мен ме избива на плануване за догодина,пък. Купих днес едни билети за Крит в края на септември,мисля да ги подаря за подарък на любовта. Много обича да обикаля и да гледа исторически забележителности. Дано всичко е наред.
Много добре засега ни се получава онлайн обучението (пу-пу). Но детето си е контактно с хора-два пъти седмично ходим на рехабилитация и задължително излизаме на дълги разходки.
Абе кой го измисли това с 20 минутните часове и 10 минутни междучасия само не разбрах...

Общи условия

Активация на акаунт