Какво направих днес за себе си? - 10

• 50 452
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Купих си обици с перла, подходящи за новата ми елегантна блуза, която също има за украса една перла. Wink Утре смятам да се издокарам така....

# 241
И аз днес се поглезих с покупки

# 242
Боядисах се в нов за мен цвят.
Аз това го направих точно на 31-ви и ММ, който беше доста резервиран, ме пита: "Какво ще правиш ако се направиш на маймуна?" Щях да изчакам да мине посрещането на Новата година и пак да се боядисам, но за щастие, се харесах, а и той ме одобри.

# 243
  • Mediterraneo
Боядисах се в нов за мен цвят.
Аз това го направих точно на 31-ви и ММ, който беше доста резервиран, ме пита: "Какво ще правиш ако се направиш на маймуна?" Щях да изчакам да мине посрещането на Новата година и пак да се боядисам, но за щастие, се харесах, а и той ме одобри.

Понеже първо реших да сваля някой друг тон с обезцветяване, му пуснах снимка след първото намазване. Скъса се от смях и да ме бъзика. Обаче после ме хареса, докарах някакъв златист цвят.

# 244
Разходих се и си поръчах летни дрехи (топ и пола). 🌞

# 245
Поставих целите си за годината.
Въобще не са много - главно искам здраве, щастие  и спокойствие за близките ми и мен.
В това консуматорско общество се старая да не искам твърде много излишни неща.
Направих кроасани с маскарпоне и шоколад.
Направих си парна баня на лицето и след това го ексфолирах с кафена утайка.
Поръчах си шампоан и ампули против косопад, че сега определено се засили. Дано има ефект! Hands Pray

# 246
Пързалях се с фризбито на снежен хълм. Правих безброй снежни топки и ги мятах в небето.

# 247
Аз пък тръгвам на разходка из града, при нас е пролет...

# 248
Аз пък тръгвам на разходка из града, при нас е пролет...
Ще ú се порадваме и утре и после идват дъждове и ниски температури.
Аз днес чистих вкъщи и написах поредния курсов проект, т.е. приключих със следпразничния мързел, който ме беше обхванал.

# 249
  • Mediterraneo
Вчера ходих на църква. Понякога изпитвам неистово желание за това. Запалих свещички, постоях и послушах литургията, поплаках и се заредих с енергия.

# 250
Купих си козметика

# 251
В понеделник си взех отпуска. И макар да имах задачки, карах колело докато ги свърша, почти 3 часа. На връщане и дъжд заваля, накалях се от краката до главата, но докато карах се чувствах много щастлива.

# 252
Започнахме огледи на апартаменти Grinning

# 253
Взех си почивен ден вчера, маникюр, разходка на въздух с детето, гушкане целия следобед тримата като гледахме Зоро, спа вечер с нови продукти и разходка сама.

# 254
Ходих на лекар, ендокриноложката ми пусна една камара изследвания - ще докарам фалит на застрахователната компания Sunglasses
Тази вечер ще отделя за децата и за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт