🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 199
  • 842
  •   1
Отговори
# 660
Скучен финал, никакви изненади благодарение на детективите тук. Flowers Cherry Blossom
При следващ сезон сигурно ще предпочета да пропусна темата.
И сега като всички филми и предавания свършват, какво ще гледаме?
Новогодишната маска миналата година я пропуснах. Няма ли изненади тогава? Просто концерт ли правят?

# 661
Е! момичета, страхотни сте.
Боби Захариев едно прекрасно представяне и учстие направи.
Заслужена победа!
Само да поотмине малко и ще отида на спектакъла му.
Тази година панела ме дразнеше.
Да не говорим, че и измежду гостуващите имаше много неадекватни, но и от постоянните още повече.
Та само гледах бабата и бебето.
Тези двамата показаха голям птофесионализъм!
Адмирации!
Нр, не на НГ маскрн бал пак.
По добре някой да попеят без маските. И да подскачат.

# 662
Уникален Боби!Няма да спра да го повтарям!Поклон и респект пред таланта му!Нямам Инстаграм,защото моите снимки са предимно преживявания от рок концерти,на които съм била.А на доста от тези концерти бях"инкогнито",защото тогава трябваше да бъда на работа.Естествено,че се "разболявах"точно тогава-я ангина,я хранително натравяне..Миналото лято на Металика в Букурещ бях с дископатия(уж).Та ако имах ИГ,колегите ми щяха да се зверят как човек с дископатия,който би трябвало да лежи,в същото време се размазва от кеф в съседна Румъния.Затова си пазя личните преживявания.Но, Боби,ако четеш това,бъди сигурен,че нахълтвам в Инстаграм-а ти,инкогнито!Поздрави от Варна!Адмирации за теб!

# 663
  • Испания

Утре Боби ще бъде в "Здравей, България".

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 23:49 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 664
Абсолютно заслужена победа за Боби, талантът струи от него, дано има още много успехи в бъдеще. Flowers Four Leaf Clover  Стори ли ми се или е леко оплешивял Relaxed

Хора, само аз ли се дразня как ни изпързаляха с уликите за Лоизу. За всички участници имаше конкретни факти, които, ако не са толкова известни, като се разровиш малко, стигаш до някъде. Нейните повечето само тя и родителите и си ги знаят... Печелила конкурс, играла си с гущери, бавачката и от Търново, баща и какво казал, според нумеролозите има 1111... Айде стига... Не знам каква беше целта точно тя да остане неразкрита докрая, и костюмът и си беше достатъчно атрактивен (повече от някои други), че да е нужно това прикритие. Можеха да намекнат, че е свързана с друга държава или за операта или да има някаква заигравка с името и... А уж в уликите всичко беше вярно, е тук - не беше, с първите неща, че е, цитирам: „много прелъстителна“ и „винаги е била изкусител“. Евала, че си преправяше успешно гласа и влезе в образ, но с тези улики не беше честно и спрямо другите участници...

Споделете, кой бихте искали да видите, скрит под някоя маска, в следващия сезон 😊

# 665
Е,Къци,разбира се Simple Smile ! И Владо Пенев.Тази година си имахме Баба Яга,догодина-Дядо Торбалан.На Пенев ще му отива.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 06:59 от rainbow9020

# 666
  • Пловдив
Владо Пенев може ли да пее?

# 667
Марта ще го научи.Или любимеца му Фики.То и Златния не можеше да пее...

# 668
  • Испания

Мисля, че на младини можеше, когато участваше в "Измислици-премислици" с Влади Люцканов. Там всички пееха.

Познахте ги, нали? Тя не участваше в "Измислици-премислици".

# 669
  • Пловдив
Не го помня от Измислици-премислици. Влади Люцканов го помня, него много го харесвах, но Пенев - не. Явно не ме е впечатлил особено. А и доста време мина оттогава.

# 670
Пускайте Нова. Боби ще е гост сега.

# 671
  • Испания
Боби е в "Здравей, България".

# 672
Гледаме Smile

# 673
лелеее, въобще не съм правила асоциация между лицата! пенев се оказа бая талантлив кефи ме. много е лежерен, на фона на пренавитите напоследък е свеж въздух. Но Вачкова ми е отврат - дребна, злобна душица.
Боби оплешивява и побелява, да, а е още млад. учудих се.
Много е талантлив и различен и се надявам да има още много успехи. надявам се скоро да мога да посетя негова постановка.

# 674
  • Испания
Ха, ха! Боби много добре сряза Лора, която каза, че може да бъде сравняван само със Златният по енергия.

Браво, Боби, браво!

Общи условия

Активация на акаунт