🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 12

• 33 195
  • 842
  •   1
Отговори
# 720
С това слабо представяне (поне за моите очи и уши беше така) на Хищницата и отвяни улики как да си представя, че е Лоизу, като от Х-Фактор имам в пъти по-добри впечатления относно вокалните ѝ възможности. А след това пък не съм ѝ следила изявите. Едва след като видях отчасти запис от 7/8 Тв ми стана ясно, че има промяна при нея (не ми хареса в каква посока е, обаче).
П.п. Радвам се, че не направих допълнителен трафик на линка на тази Кристи, след като видях коментарите тук, изобщо и не отворих страницата със злобната статия.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 12:16 от fenyx

# 721
  • Пловдив
С това слабо представяне (поне за моите очи и уши беше така) на Хищницата и отвяни улики как да си представя, че е Лоизу, като от Х-Фактор имам в пъти по-добри впечатления относно вокалните ѝ възможности. А след това пък не съм ѝ следила изявите. Едва след като видях отчасти запис от 7/8 Тв ми стана ясно, че има промяна при нея (не ми хареса в каква посока е, обаче).
И аз така. Даже след като я видях, голяма част от уликите са измислено навързани. А представянето беше далеч от нея, и вокално и като поведение.  Поотделно си харесвам старата Християна, както и образа на Хищницата, само дето ми е трудно да приема, че са едно и също Simple Smile

# 722
Никъде не е казано, че Християна трябва да пее чудесно в това предаване. Аз пък много се радвам, че успя да избяга максимално от себе си, а не като Невена и Деси Слава да пеят като по един и същи начин. Отделно успя да провокира интерес към образа на Хищницата, което е поредното доказателство, че се е справила със задачата си както трябва. Поли Генова под маската на Очите също не пя много добре, но не си спомням такива коментари по неин адрес. Аз обаче обърнах внимание на начина на говорене на Хищницата и именно той ме насочи окончателно към Християна.

# 723
Поли Генова се задържа твърде малко, за да може да я сравняваме като начин на пеене, не знам как щеше да се представи понататък. А за мен образът, който направи Хищницата не беше убедителен. Надявам се Християна да не продължи по наклона, към който се е отправила, поне според моето виждане.

# 724
Учуди ме снощи меко казано неласкавият коментар на Слави относно Боби.

# 725
Учуди ме снощи меко казано неласкавият коментар на Слави относно Боби.
Какво е казал, рядко се случва да го гледам?

# 726
Доста кофти качество, но го качвам за хората, които искат да чуят:

Слави се изказва неподготвен както винаги.Grin Не знаел за Боби, а същият наскоро му гостуваше в телевизията и даже си рекламираше моноспектакъла.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 14:59 от Yo_Ana19

# 727
  • Испания

Слави се изказва неподготвен както винаги.Grin Не знаел за Боби, а същият  наскоро му гостуваше в телевизията и даже си рекламираше моноспектакъла.

Гостуваше на бате Кацко във "Вечерта на...". Да не мислиш, че Слави следи всички гости /на "Ку-ку бенд", на сценаристите, на Тошко, на Крум, на Шкумбата.../!

За мен коментарът му не е сериозен. Пък който както иска да го разбира. Коментира актуално събитие с участие на негови хора.

Не е необходимо да търсим под вола теле.

# 728
Надавам се да не е сериозен, въпреки че ми звучеше баш като злобните лелчета дет' го солят у Фейса.Simple Smile
Иначе някой трябва да му каже на Маестрото, че се е изложил с еднообразния подбор на песните на Невена. За Борето жалко, че не можахме да чуем повече от репертоара му.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 15:10 от Yo_Ana19

# 729
  • Испания
Мога да те уверя, че не е сериозен /познавам го лично от 100 години/ и че познава Боби.

# 730
Хм,не знаех,че Невена е пяла "Притури се планината" в шоуто,Явно съм гледала някакво друго предаване.Хората (и по ТВ ,и в медиите)явно мислят,че  "Маскираният певец"е някакъв музикален конкурс.Е,не е "Златният орфей".

# 731
Само че Змията беше в другата група и баш Макаронът го отнесе, после Книгата и Мозъкът го довършиха. Каква Баба Яга отнесе Змията?
Колкото до това колко е важно пеенето в този формат, неведнъж съм виждала коментари, че това е "Маскираният певец", а не "Маскираният циркаджия".

# 732
Скрит текст:

Слави се изказва неподготвен както винаги.Grin
Той явно не знае, че предаването не е "Music Idol" и певческите способности не са най-важното. Все пак накрая(от 3:24) разбра, че образа на баба Яга е победил, а не певческите способности на Боби Турбото.

# 733
Мога да те уверя, че не е сериозен /познавам го лично от 100 години/ и че познава Боби.
Е щом се познават, така по-може.Wink Номрално е да ми прозвучи злобно, имайки предвид кой е отпаднал на крачка от финала от Баба Яга...

# 734
  • Испания
Учудващо буквално приемате думите на Слави.

Общи условия

Активация на акаунт