Юлски бебета 2020, тема 2

• 23 710
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Честито за зъбчетата!
Вече захранвам повече от 2 седмици и заместих обяда. Хапва едно бурканче 125 г и го държи 3 часа, така че мисля, че му стига. Нямам идея колко трябва да яде, понеже е само на кърма.

# 121
  • Несебър
Весели и уютни празници, мамчета! Бъдете здрави и щастливи, вие и бебоците. Днес момата става на 5 месеца и от няколко седмици и е голям мерак да седи на дупе. От онзи ден се застоява по минутка максимум, обаче не мога да я оставя никак. Като е легнала мрънка, защото иска да седи и да зяпа, като е седнала трябва да я придържам. Опитвах се на няколко пъти с възглавници, еми не става, то такова шило като моето няма...Още не се обръща, но се задържа по-дълго време на корем и се изправя на длани. На мен сега ми е притеснено как ще понесе утре като отидем при бабите и другите роднини, че много лесно се разкукувичва и плаче винаги като има нови хора, а те всеки път искат да я носят. Като откажа следват едни погледи и коментари...

# 122
Весели празници от мен, момичета, с пожелания за здраве и усмивки!
Моето момиче също много иска да седи вече, като ѝ подадеш ръчички веднага се набира и си личи, че много ѝ харесва. Вчера сложих “летния” кош на количката, толкова ѝ беше интересно да гледа и изкарах голямото столче за хранене. И двете имат полуседнала опция и така ги ползваме. Зъбчета все още няма избили, но я мъчат и се виждат, така че ги очаквам скоро!
От другата седмица мисля да захранвам, на 01.01 става на 6м., купих няколко пюренца, май ще започна с тиква.
Краси, и моята много плаче така, дори от моите родители (те я виждат един път в месеца някъде), при нас работи първо аз да я държа на ръце докато тя ги огледа и разучи, после като почне да им се усмихва я взимат.

# 123
  • Несебър
А,  на тези със зъбчета, венците бяха ли зачервени преди да избият?

# 124
  • au bout du monde
Нашият тати захрани малкия с картоф😊 Утре продължава. На бебо му хареса. Не знам колко дни да караме на картоф.
Новия зеленчук към картофа ли да добавя или чист?

# 125
Честита Коледа , момичета! Бъдете живи и здрави, с много късмет, много обичани и много щастливи с малките съкровища на първата им Коледа Simple Smile
Ние давахме 3 дни картоф, после към него добавихме тиква

# 126
# 127
Здраве за всички дечица и техните семейства❤
И аз това исках да попитам ,захранваме примерно няколко дни с картоф ,после когато преминем към следващия продукт ,как процедираме ,даваме вече количеството картоф което си изяжда и една лъжичка от новото или трябва само новото да се дава?

# 128
  • au bout du monde
Днес 2ри ден картоф и яде по-малко от първия ден 😕 Утре пак ли картоф или да го смеся с нещо друго? Или направо нов зеленчук?

# 129
И аз да съм, гол картоф не бих яла. Смесиго я с тиква, я с морков да има поне някакъв вкус

# 130
Здравейте мами! Аз съм горда мама на една хубавица родена на 29.07.2020! Сега ви открих и ще се присъединя към вас.

# 131
Здравейте мами! Аз съм горда мама на една хубавица родена на 29.07.2020! Сега ви открих и ще се присъединя към вас.
И моят хубавец е роден тогава. Добре дошла!

Аз започнах с картоф, сложих и кърма за вкус и да стане по-рядко пюрето, давах 5 дни, а всеки нов зеленчук давам 3 дни. Остана да му дам бял морков и пащърнак.

# 132
Аз няма да ги давам тия. Никога няма да му се наложи да ги яде. Лошото е, че не знам всъщност какво да дам сега. Ял е тиква, тиквичка, картоф и морков. От там нататък се чудя..

# 133
Ама пащърнака хич не е лош. Като морков е и малкия много го харесва. Може и да не го яде после ама сега си е разнообразие

# 134
Аз няма да ги давам тия. Никога няма да му се наложи да ги яде. Лошото е, че не знам всъщност какво да дам сега. Ял е тиква, тиквичка, картоф и морков. От там нататък се чудя..
Може броколи и карфиол.

Общи условия

Активация на акаунт