БАЗЕДОВА БОЛЕСТ - ТЕМА 11

• 20 649
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз все пак яхнах метлата и си пуснах тест за ковид антитела, миии нямам😺 накакъв синузитски вирус ще да е било😜

# 121
Еех...уби искрицата надежда в мен : ))
Всъщност аз имах и температура, ти имаше ли, че забравих?
Как си сега?
Мен през ноща пак се опитва да ми зачука под окото синуса 🥴
Всъщност, до колкото съм зачитала в темата за Ковид, имаше някакви различни тестове, качествени, количествени, на различните лаборатории, някои май ги хвалеха, други не. Ти къде пусна?

# 122
  • София
Имах един ден 37.9 и после ме почна гърло, нос.
Пуснах количествен и качествен за антитела в Бодимед. Пуснах и кръвна картина с црп и суе - те са супер. И за капак дадох и секрет от нос и гърло за микробиология.😬

Вчера бях супер, но бях навън доста и ето днес се събуждам със странно усещане и аз. Имах шал, шапка и всьо като една бабушка, ноо студа пак ме е докопал🥶

# 123
Интересно секрета какво ще покаже. Иначе е хубаво, че всичко ти е ок.
И аз като бабушка извадих зимния шал вчера, да пробвам с него, и шапката ми стана задължителна, ама....🥴
Днес на тази гадна мъгла ще пробвам да не се показвам. Напоръчах си всичко онлайн, Кауфланд, зеленчуци от плод зеленчук, сега се чудя на едни зехтини и маслини, и така. Много ме кефи, че така се развихри онлайн търговията.

# 124
  • София
Оххх, и аз, да живеят ebag, страхотни са, пробвала ли си ги?
Но много ми се излизаше днес, тук полудявам вече, а и нямам нищо за кардио, щото всичко си продадох, като тръгнах на фитнес. А сега ни фитнес, ни уреди у дома за кардио😢
Как може тоя синузит толкова да се провокира от всичко?! Ти сутрин като се събудиш най-гадно ли ти е?

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 12:04 от Aurora

# 125
Като че ли вечер ми е най-кофти. На теб сега не ти ли мина с този Мелбек? Имаме в нас велоергометър и бягаща пътека, но се чудя къде да ги разкарам, не ги ползвам, че не са ми удобни, а само пречат.
Ебаг не съм пробвала, имам регистрация, но като погледнах, някакви хай фермерски продукти и цени ми се сториха : )) Може да разгледам пак.
Поръчвам от Хит с Гладен бг, и Кауфланд с Фуудпанда, доволна съм. Особено от Хита, имаме си разни любими нещица, дето те си ги произвеждат - пастети, колбаси.

# 126
  • София
Охоо, ще опитам за Хит, много го харесвам този магазин, не знаех, че правят доставки😊

Аз май се оправих с Мелбека, но никога не мога да се похваля, защото тъкмо си кажа - ето, мина ми и пак навън изляза и се активира😒

# 127
Честита Коледа момичета и Ангелов!(май няма друг мъж в темата 🤔)

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 17:21 от Lemy

# 128

Честита Коледа и от мен😁

# 129
  • София
Честита Коледа на всички и пожелания Базеда да стои далеч от нас, както и другите болести!🤗

# 130
  • Бургас
Честита Коледа момичета и момче,
Нека сме живи и здрави,да се позакрепим,да имаме късмет и любов,да са живи и здрави любимите ни хора,много късмет и на тях...
И всички други неща ще си дойдат сами на мястото.

# 131
Честито Рождество Христово!
Весела Коледа!
Живи и здрави да сте 🙂

Днес се обърках и си пих два пъти хапчетата. За толкова години боледуване, май 1 път още ми се беше случило. 😀

# 132
  • Бургас
Аз веднъж мислех да пия Л Тироксин,обаче си изпих бета блокера за втори път...И звънях на бърза помощ, защото ме беше страх с това ниско кръвно налягане да не ми стане зле.
Ама си бях ок,пулсът се повлия добре и ми беше едно спокойно...
Май съм го разказвала,те(от бърза помощ) ми звъниха след два часа да питат как съм и пулсът да не е паднал под 60

# 133
О, с бета блокера се бях подредила в началото на заболяването. Докторът писал 2х20 мг, аз го чета 2х2 на ден. Вместо 40 мг, пия 80 мг и то около 20 дена.
Първите 3 дни бях ок. От много ускорен пулс над 120, пулсът падна значително. В следващите дни ставах нощем да се разхождам, защото не ми стигаше въздухът, а пулсът все около 55-57. Изкупих ментовите бонбони в магазина.
Така минаха около 20 дни, докато се усетя каква грешка съм направила.
После не можах да се свържа с доктора. Ходих при ЛЛ, тя ме успокои и намали дозата.
Когато отидох при доктора той искаше да намаля дозата. Казах му, че вече е намалена и трябва да изчакам, и каква грешка съм направила. Развика се 🙄 и ме остави едва ли не аз да се оправям.
Добре че е в компетенцията на лл. Намалих плавно дозата за още месец и после минах на 1/2 таблетка. На 6-тия месец го спрях.

# 134
Честита Коледа на всички ! Да сме живи и здрави ! 💕

Общи условия

Активация на акаунт