БАЗЕДОВА БОЛЕСТ - ТЕМА 11

• 21 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Мама Вики, най-добре за хирург питай в темата за операция на щитовидната жлеза. Повечето предпочитат в София да се оперират и търсят проф. Пандев и доцент (или проф.) Сечанов, защото предимно са с карцином, но има 2-3 с Базед.
Спрягат се още 2-3 имена. Ганчев като име съм запомнила и че има много доволни. Не помня титлата.
Във Варна гръден хирург Нончев. Той оперира при нас. Още един гръден има, който прави ОП на щитовидната, но Нончев е предпочитан.
За Пловдив знам едно име, но лично аз не бих отишла там, няма и да спомена. Въпрос на избор.

# 391
Каква е тая група? И защо само Б3? Аз съм чела, че е добре б витамините да се приемат заедно, а не в отделни форми-освен ако изрично няма недостиг на този някой си вид..

# 392
  • София
Каква е тая група? И защо само Б3? Аз съм чела, че е добре б витамините да се приемат заедно, а не в отделни форми-освен ако изрично няма недостиг на този някой си вид..

Демонче, групата на Рей Пийт във фб:)
Тук можеш да прочетеш за ползите на приемането на б3 в големи дози. Аз го почнах много плахо само по 5 капки.
https://xenobg.com/nicotinamid-moje-da-lekuva-sardechni-zaboliavania/

# 393
Абе едни хахави 😎
И аз не знам защо го взех, вече почти не ги чета.
the guest, тук пишат 4 човека на кръст, оттатък при Хашимотото пишат много хора, по масово заболяване е.
Аурора, от Iherb.

# 394
С тия добавки ще се побъркаме 😂
Пускам ви мухата да четете за Boron. Мислех да не го правя, но преди години го споменаваха много като поредната панацея при Базед в чуждите групи.
Ама ако някой се захваща да чете, да го прави задълбочено и да търси проучвания. Има.
После ако може наготово  да сподели. 😜

# 395
  • София
Верно е, Мери😂
Аз пък да ви кажа чух за гъбата рейши, една приятелка ходила при известна китайска професорка в чужбина и оназ й казала, че гъбата “вдигала мъртвите”, толкова била уау. И моята приятелка я пила 6 месеца и се чувства сега много добре (тя с кисти на яйчника като мен така била).

Сега ще чета за Борон:))

# 396
Гъби, водорасли, боуинг... Методи и илачи да искаш 😂
Цяло чудо е що сме болни още.

# 397
Boron е химичния елемент бор ли, че почнах да чета и друго не ми излиза?

# 398
# 399
Здравейте, не пиша често, но чета редовно. Трябваше още декември да пускам контрола ама покрай тия вирусни истории пропуснах, сега смятам тия дни да пусна  изследвания, та да видя какво се случва.За операция на щитовидна жлеза в Пловдив моят ендокринолог каза, че са двама - д-р Димов - Каспела, за него само отрицтелни отзиви съм чела и д-р Иван Кацаров - Медлайн, за него нищо не съм срещала, интересувах се, защото кой знае кога ще ми дойде до главата да решавам какво ще правя. За пушенето и моя доктор първо това ме пита, спряла ли съм цигарите, пуша по 2-3 цигари дневно, спирала съм ги, почвам ги пак и все така, все още си пуша. Борба с килограмите вече спрях да водя, тежат си тия кила и не знам какво да правя, сега четох за Зоната замислям се дали да не опитам, но съм толкова обезверена, че  отслабването за нас е "кауза пердута" , че  само си се чудя.

# 400
Джерлинда, пробвай Зоната, само хубави отзиви съм чувала от познати, също и от хора, които са били на нввмх, и не са се чувствали добре. Аз даже съм влязла в една група за Зоната, но не мога да се накарам да почна да смятам и да меря. А и сега съм на някакъв доста ограничаващ режим, заради други проблеми.

# 401
Леми във фейса има група Зоната на око на Катина, там е дадено как да си сглобиш порциите без да теглиш и мериш, също има  доста готови рецепти. Аз към това съм се ориентирала. Гледах едно предаване с Руслан Мъйнов , той точно със Зоната е отслабнал, та за това и аз се замислих. Каненето е голямо, започването е трудно, но смятам да опитам, пък каквото стане.

# 402
На Катина не е ли сайта "Какво да ям".
Там е пълно с готови рецепти за закуска, обяд, вечеря. Правила съм някои закуски.

# 403
Не намирам Зоната на око, само тези ми излизат:

# 404
На Катина не е ли сайта "Какво да ям".
Там е пълно с готови рецепти за закуска, обяд, вечеря. Правила съм някои закуски.
Да, Мери, това е сайта, но когато започнах да се интересувам в търсачката излезе и зоната на око, та като отворих се оказа сайта на Катина, тя май някъде от морските градове е, прегледах и други сайтове, но този ми допадна, сприятелени сме във ФБ. Скоро имаше онлайн среща със създателя на Зоната Бари Сиърс , Катина и още една лекарка, но не успях да  я гледам. Свалих си книжката, защото не можах да я намеря в книжен вариант и започнах да я чета. С две думи в мотивационен период съм...Innocent

Общи условия

Активация на акаунт