БАЗЕДОВА БОЛЕСТ - ТЕМА 11

• 20 684
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
А преди Тирозола нормален ли беше?
На мен преди да ме диагностицират, ми идваше по два пъти в месеца.

# 586
На мен ми идва през 20 дена, колкото и пъти да съм го коментирала преди това с гинеколога, все е казвал - нали ти идва, какво искаш. След като започнах да пия хапчетата, няма промяна.

# 587
А преди Тирозола нормален ли беше?
На мен преди да ме диагностицират, ми идваше по два пъти в месеца.
Да, на датата точно. 29 дни.

# 588
На мен Тирозола ми го нормализира.
В този  ред на мисли, предполагам че е възможно да има пръст и при теб.

# 589
На мен Тирозола ми го нормализира.
В този  ред на мисли, предполагам че е възможно да има пръст и при теб.
Много Ви благодаря за подкрепата!!! Аз от три години имам мигренозни пристъпи със светлинки и нарушаване на зрението. Надявах се, че ще се разредят сега. Но...

# 590
Мигрената ми се разреди с напредването на годините : ))

# 591
От самото заболяване цикълът е нередовен. На мен ми идваше на два месеца веднъж. Поликистоза имах. Тирозолът не ми се вярва да влошава нещата, по-скоро обратното.

# 592
От самото заболяване цикълът е нередовен. На мен ми идваше на два месеца веднъж. Поликистоза имах. Тирозолът не ми се вярва да влошава нещата, по-скоро обратното.
Аз съм с миома, всички т. н женски хормони в норма. Надявам се да не ми е по-обилен от обикновено.

# 593
Тирозол не влияе на МЦ. Стойностите на хормоните на щитовидната влияят, като се движат сега с лечението, докато се наместят.
При хипер МЦ ми се скъси като период, дни и количество. При хипо обратното.

# 594
Е да де, не влияе пряко, а индиректно, като помага на щитовидната да намести хормоните, от там и половите.

# 595
Ходих днес да ми взимат кръв за изследвания. фТ3 още не е готов, но ФТ4 е вече 10,96 при референтни стойности 12-22. От 40 дни пия тирозол. Утре ще говоря с лекарката, като стане готов и другият реЗултат.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 19:48 от stasha_s

# 596
Препоръки на Експертния съвет по медицинската специалност „Ендокринология и болести на обмяната“ относно ваксиниране срещу COVID-19
https://coronavirus.bg/bg/vaccinations/publications/30

# 597
Леми, видях, че пишеш и в една друга тема за ревамтоиден артрит. Аз съм с болки и скованост в ставите на ръцете сутрин и явно от Ковид и бременността и с това съм се сдобила. Има ли някаква връзка между жлезата и това заболяване, знае ли някой?

# 598
Може и да съм писала някога нещо, но нямам спомен, може ли линк?

# 599
MilenaBA, пуска ли Трак?

Общи условия

Активация на акаунт