🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 918
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 540
Колко трябва да е този хонорар, че да се съгласиш да те хули цялата република, така да се каже, с изключение на няколко човека, и да те наричат каква ли не, а ти само да играеш роля?

Няма хонорар, споко

# 541
Колко трябва да е този хонорар, че да се съгласиш да те хули цялата република, така да се каже, с изключение на няколко човека, и да те наричат каква ли не, а ти само да играеш роля?
Разковничето е в "цялата република".
Вече и "морените" на "Каменна река" на Витоша говорят за Дая.
Лоша слава > никаква слава.
Особено за една актриса.

# 542

Във всеки формат на Иван и Андрей има по някой, който не е очаквал как ще го употребят в хода на проекта.
От друга страна след последния брадър за двама от участниците мислех, че навън ще убият техния продуцент, а то пък взеха, че дружно отидоха в Дубай. В тези “артистични” среди нищо не се знае 😀

# 543
А, всяко чудо за три дни.
Прибира парите Дайчето.
Поизтупа се от прахта, напомни за себе си. Даже съм убедена, че ако я попитат след формата защо така, ще отговори, че е роля.
Ако я забележат добре.
И дано си е заслужавало.

# 544
Аз съм споко, защото съм убедена, че няма хонорар, това си е чисто и просто Дая, но виждам, че на някои не им се вярва доколко може един човек сам да се изложи.

# 545
Белла, И аз така мисля, всичко се забравя. И няма да се учудя да я видим скоро в някое сериалче на бТВ.

Ама, всеки да вярва в каквото иска, бе, спокойно само.

# 546
  • Варна
Белла, И аз така мисля, всичко се забравя. И няма да се учудя да я видим скоро в някое сериалче на бТВ.
Проблема е, че тя може да играе само себе си.
Ако не знаех, че е актриса щях да си мисля, че Катерина Дочева е влязла във Фермата. Е, Катерина поне имаше лекарска кариера...

# 547
Не ми се вярва, че Даяна е над нещата и не й пука какво се коментира за нея. Твърде е несигурна . Даже мисля, че е точно обратното, много й пука. Храни се с чуждото внимание .
Това , че в момента я коментираме , не е точно известност и не точно от завист .
Така коментирахме и Веселка миналата година 🙂
Лоша реклама нямало ...Уж. Да видим дали някой ще си спомня за Даяна след месец. Освен Дани Маджика.

За мен , нейния най-добър ход е да си намери гадже режисьор ( отново) или сценарист , иначе ще е трудно. Тя не , че не е сетила вече, ама явно не е лесна задача.

# 548
Хексе, може пък да вземе да завърши актьорско майсторство, да се поошлайфа.. Не е само НАТФИЗ, има и НБУ примерно...
Не я мислете толку, ще се оправи Дайчето, младо и хубаво е. Simple Smile Недейте така с лошо. И нищо лошо и срамно не е извършила чак, че за чааак такава излагация да се говори...

# 549
  • SF
Семплия начин на изразяване на Дая е най-малкия й недостатък според мен. Това, че е лепка, е много по-дразнещо и за двата пола. Представям си да съм с някой който постоянно ме тормози - да, това е тормоз за мен) с въпроси: "-Защо погледна Пенчо, защо не ме покани на танц, защо спиш, защо не спиш, за Пенчо ли мислиш, защо говориш с певеца, и т н. И накрая да ти бръкнат и в телефона. Ами, не.

Ама чакай сега! То пък не може всички да искате да сте с Даяна!!! Simple Smile

Има и други жени! Айде, моля ти се!

# 550
  • Sofia
Най-добрия и ход след формата е да каже, че всичко е било актьорска игра.
Хем уж няма да се е изложила наистина, хем ще се е доказала като актриса.  Joy

# 551
Най-добрия и ход след формата е да каже, че всичко е било актьорска игра.
Хем уж няма да се е изложила наистина, хем ще се е доказала като актриса.  Joy
И един мармот завива шоколад 🙂

# 552
E, винаги може да си го вземе, да се изнесе от държавата и да ни натрие носа от Холивуд. Trollface
В шоубизнеса май скандалното поведение продава..

Но аз си мисля, че това си е самата Дая, без хонорар.
Подкрепям напълно.

# 553
  • SF
Аз сигурно съм като хваната от гората. Изобщо не виждам скандално поведение в Даяна.
Мене повече ме скандализират Данчо и Надежда.
Данчо ме скандализира по два начина - с проявите си във фермата и с поведението към жената, която си мисли, че е негова годеница.

# 554
Той Холивуд е в София чат пат, кастинги има от доста години...Не точно парите са проблем в случая...можеше  да ни е натрила носа ,ако беше наистина скандална.
Късмет й желая, интересно ми е как ще се държи с Петър и Данчо  по време на финала, ако изобщо ги съберат в тази ситуация с вируса.

Общи условия

Активация на акаунт