🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 92 748
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Вестерос
Обаче Данчо видимо и супер бързо погрозня от мъката по Дайчето. Много смърцафръцан.
Абсолютно! А преди не изглеждаше така. Сега изглежда и уморен много. Във фб му викат шарпея 🙄

# 1 081
Ами тя Даяна живее с баба си,неведнъж го каза....

# 1 082
  • при късмета
Живеят всички заедно и родители и бабата, доколкото аз разбрах

# 1 083
  • София
Според мен Надя я заболя не от Боби, не от Мара...а от факта, че Мара е по-харесвана,  обичана от другите фермери. Защото никой не каза...Ами тя и Надя е майка на две деца, аз пък съм за нея.
Обаче Надя се владее перфектно бих казала...на момента съобрази, че тя ще излезе по-добрата,  ако не отвърне....за мен Маската трябваше да е за Надя, не за Йордан.

# 1 084
Отдавна не съм писала тук.
Малко съм разочарована от Фермата тази година. От фикуса на нещата, от многото време за драми и малкото - за интересни разговори между участниците и претворяване на обичаите.

Вчера Пешо откровено изревнува от Сами - мястото му на красавец беше поставено под съмнение. Летецът даже отбеляза, че не било честно, защото Сами сега идвал директно от фитнеса. Забавен беше, а всички жени точеха лиги. Краси ми е позитивен, ама  миналата година ме дразнеше с онази, с която се натискаха постоянно, бяха много досадни.

Веселка можеше да не влиза, изглеждаше ми много апатична и не се чу гласът й.

Даянчето се опита да го изиграе актриса, когато получаваха писмата и разбра, че има послание от бившия си. То не беше хващане на глава, то не беше гърчене. Ама не й се впечатлиха другите много.

Калоян вече не ме дразни, момчето е възпитано в патриархално семейство, често борави с клишета, но според мен е добър. Обаче доста е отслабнал, дрехите му са като подарени, едни големи пуловери. Не знам дали това няма да му изиграе лоша шега на дуелите.

Боби ми е много приятен, старае се все да подхожда позитивно, но и показва своята гледна точка. Каза на Даяна какво мисли за нея и Данчо, каза на Надя, че и той иска да си види децата и т.н. Има големи шансове на финала.

# 1 085
  • Другата България
Според мен Надя я заболя не от Боби, не от Мара...а от факта, че Мара е по-харесвана,  обичана от другите фермери. Защото никой не каза...Ами тя и Надя е майка на две деца, аз пък съм за нея.
Обаче Надя се владее перфектно бих казала...на момента съобрази, че тя ще излезе по-добрата,  ако не отвърне....за мен Маската трябваше да е за Надя, не за Йордан.
Именно.
Само дето отвърна.
Ама зад кадър, както всеки път.
Горкана започва да усеща "всенародната любов" още отвътре.
Сама е влязла, сама ще излезе.
Дано само да не излезе последна.

# 1 086
  • Sofia
Калоян е добряк и сговорчив, отдавна го забелязах. С подходящата жена бързо ще остави патриархалния модел.

# 1 087
  • при късмета

Сама е влязла, сама ще излезе.
Дано само да не излезе последна.
Дано. Че тогава този сезон ще е провала на провалите

# 1 088
Калоян е добряк и сговорчив, отдавна го забелязах. С подходящата жена бързо ще остави патриархалния модел.
Именно. Той повтаря наизустени изречения, сигурно дочути от баща му.
Обаче като лапна по Тони, беше друг. Ако си хване някоя, която го цени, но има и собствено мнение и му каже в прав текст къде греши той, според мен ще е съвсем различен. Много ми е симпатичен, а и видяхме, че е верен приятел.

# 1 089
Живеят всички заедно и родители и бабата, доколкото аз разбрах
Дори мисля, че и другите ѝ сестри, защото в едно интервю каза, че се налага да спи на дивана

# 1 090
А! А ме нахокахте преди няколко страници.
Кано при една подходяща жена ще глади и неговите ризи и нейните гащи.
Добряк е, а и свикнал все някой да му дава команда. При правилно поднесени команди с кадифен глас, ще е перфектният съпруг.

И аз мисля, че Нада я заболя от всеобщата " любов". Нейното писмо ли започваше с " мила ми съпруго".
Някое писмо започна така, но придремвах и си мислех колко неестествено, глупаво и сухо ми звучи.
Изобщо защо са заедно тез хора...

# 1 091
А бе, успяха от продукцията да "му поизчистят фасона" на Калоян, забелязах аз тази тенденция - откак се умили от разказа на Милена и я прегърнаха с Пешо... Успяха, щом вече започват да му симпатизират зрителите, може и за победител да го готвят, че кредити има момчето.
За мене е едно доста ограничено и глуповато момче, говорът му е ужасен, все едно българският не му е роден език.
Грозно клюкарещо момченце, правещо се на велик мислител с ФБ-цитатите.

# 1 092
Като чета мненията за Калоян, си мисля, че скоро и Надя ще бъде заобичана JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 1 093
  • Другата България
Същото мисля.
Вече все по-осезаемо личи.
За Калоян.

# 1 094
  • при късмета
Аз не мисля, че Калоян попадайки на точната жена ще се промени. Личния ми опит с военни и израсли в семейства на военни, сочи точно обратното. Срам и резил е, ако жената има думата в семейството. И заради патриархалното възпитание и заради професията. Военните, както в професията се ръководят само и единствено от правила, наложени от друг. Т.е. от устава. В семейството, устава е примера от предишното поколение. И абсолютно никаква възможност той да се преосмисли, да се допусне, че е остарял, че вече не е актуален, изобщо се отрича всичко дискредитиращо го. Ако не им вървят по гайдата и насилници стават, в името на това, на всяка цена да налагат техните си правила. Не напразно има приказка, че под фуражка акъл не вирее.
 Ето и Калоян, има проблясъци от време на време, нотова, за което се държи изключително здраво и първосигналните му реакции, са остарелите стандарти в които е възпитан и които професията му е наложила. И въпреки проблясъците, вътрешните му убеждения, кореспондират повече с модела и се връща към тях след някой случаен проблясък

Общи условия

Активация на акаунт