🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 13 /29.11 - 06.12/🐑

• 94 393
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Другата България
Мери, не си обективна. Даяна каза на Данчо много ясно, че не е влюбена  в него. Не е "продължавала да го заблуждава". Каза си му, че си остават приятели, ако той иска. Още след вечерята с Петър и преди да се изнесе от общата стая. Искаше Данчо да продължава да ѝ е приятел и да има с кого да споделя. А Данчо тогава отговори, че отношенията им ще са каквито тя иска, макар вече да ѝ беше признал, че е влюбен. Пак Данчо не направи каквото каза, не Даяна. Аз това не го смятам за подвеждане от страна на Даяна, каза си каквото мислеше, както винаги
Тъй.
Би ли ми посочила с цитат, мой, къде твърдя горното?
Че Даяна не е казала на Данчо, че не е влюбена в него?
Защото не ми се спори заради нечие неразбиране на написан текст.
И самата Даяна призна, че много късно е казала, че иска да са само приятели, това стана чак като започна да се предлага не Пешо, там е проблемът, че виждаше, че магесникът си загуби акъла, но да не си разваля нейния комфорт се направи на неразбрала, предпочете своето спокойствие и обгрижване от влюбения, без да се развълнува от последствията за него, а Данчо е прав, че тя му говореше за приятелство, но държанието й говореше обратното и той затова захапа кукичката, и аз съм имала момчета приятелчета, ама не съм ги прегръщала, целувала, гледала свенливо с пърхащи мигли, поведението й беше целенасочено той да я хареса, защото търсеше закрилник
Именно.
Тя се сети да каже на Данчо, че не изпитва нищо към него две седмици преди финала, едва когато самата тя вече беше залитнала по Петър и преди да се осъзнае, че той не е за нея предвид голямото его на двамата.
Дотогава, въпреки че ясно се виждаше и от слепец колко залитнал е Йордан, тя се правеше на неразбрала именно защото така ѝ беше удобно. На нея, Йордан да се оправя.
Тя говореше ли говореше, но това, което показваше ако аз го направя към най-добрия си приятел мъж, вече ще съм щастливо разведена. По-скоро нещастно.

# 2 341
  • Велико Търново
Към момента, от видяното досега за три месеца, Мария ще я победят и Надя, и Ваня.
Според мен Ваня може и Надя да победи, видя се, че и тя не е кой знае какво на арената.
А, да, да. Просто Ваня - Надя е невъзможен за следващата седмица. Но пък би бил интересен.
Силата (нямам предвид чисто физическата, разбира се) на Мария и тя е някаква легенда. Както и за Надя се видя. Те така си изкараха сезона - на едни легенди само. Просто игрите за имунитети, които спечелиха, бяха "техните". Надя е по-комплексна от Мария, обаче, и затова също мисля, че би я победила.
Та... въпреки че не помня как точно се провеждаше финалът, единствената възможност все пак да гледаме дуел Ваня - Надя, е там. Ако се състои, де...
Пък що се отнася до "чаршафите", Merri_An - някои ги пропускам понякога. Но твоите (нищо че понякога не съм напълно съгласна с всичко написано) не са сред тях Разбира се - ако не прескачам цели страници. Че ми е много малко времето напоследък и не чета всичко.

За Даяна само едно ще напиша - каквото сам си направи човек, никой друг не може да му го направи. Но то не е само за нея това. За всеки един се отнася. Дано наистина е направила изводите, които да ѝ помогнат да се справя по-нататък в живота. Дали ще са правилните... само тя ще си знае.

# 2 342
  • при късмета
Точно защото каза на Данчо, че не е влюбена в него, преди той да направи най-големите глупости в отношенията им.
Аз това оспорвах
За Йордан. Усетила, разбрала, че се влюбва в нея, но за да не загуби собствения си комфорт вътре, оставила нещата да продължат. Грозно. Много грозно.
След като му каза, че не е влюбена в него, не е оставяла нещата да продължат, според мен. Напротив, много ясно му показа, че или ще продължат като приятели или никак.

# 2 343
  • София
Абе нека не забравяме все пак с кой се би Ваня на Арената. Съперникът на Надя, Даяна е съвсем друга категория. А Ваня в битките за имунитет никога не е блестяла с нищо. Има само една победа, преди това нищо. А тази победа дойде дефакто играейки само срещу един опонент. В смисъл силна е, опасна е, но нищо по-специално. Но съм съгласен с едно твърдение, че Ваня/Надя ще бият в дуел Мария.
Сега я пускам и аз Дайчето да видим какви ги е надробила пак.

# 2 344
  • София
Момичета, повтаряте се вече много, с най-добри чувства 🤗

Дая излезе, давайте да нищим останалите! 😁

# 2 345
  • Бургас
То няма какво да нищим останалите дами, ред е на Мария да стяга куфарите и тя е силна само на приказки, другите две ще се докопат до финала и до там, мъжете са по-интересни, от тях ще е победителят

# 2 346
  • София
Под "останалите" имам предвид и мъжете, разбира се Simple Smile

# 2 347
Представяте ли си Данчо вика на дуел Стоянчо и Стоянчо побеждава Данчо. Joy

# 2 348
  • Другата България

Че кой ти пречи да ги нищиш?
Точно защото каза на Данчо, че не е влюбена в него, преди той да направи най-големите глупости в отношенията им.
Аз това оспорвах
За Йордан. Усетила, разбрала, че се влюбва в нея, но за да не загуби собствения си комфорт вътре, оставила нещата да продължат. Грозно. Много грозно.
След като му каза, че не е влюбена в него, не е оставяла нещата да продължат, според мен. Напротив, много ясно му показа, че или ще продължат като приятели или никак.
А, така кажи. За теб.
Което не значи, че аз не съм обективна. Не съм такава за теб, не по принцип.
Даяна директно никога не е казвала на Йордан, че не е влюбена в него.
Ако е имало такъв момент, и съм го пропуснала, то се извинявам.
Но мисля, че няма такъв.
Тя през цялото време увърташе, и говореше за приятелство. Само това. Като през цялото време показваше друго, вмъквайки изрази от рода на "мъжа ми", "брачното ложе" и т.н., и мятайки му се на врата при всяка възможност. Така абсолютно нищо не му е показала - ти точно това твърдиш, че му е показала.
Така нито една жена не се държи с приятелите си, всъщност да, ако те са хомосексуални, това съм го виждала.
Но Йордан е хетеро, отвсякъде, и нямаше как жена като Даяна да се държи така, и той да остане безразличен.
Ако бяха навън, можеше и да се получи. Ама не са, в затворено пространство нещата са различни.

# 2 349
Даяна реши да се разграничи от Данчо и да се лепне за Петър, когато я направиха ратай и тя видя, че останалите са им вдигнали мерника на двойката приятелчета. Реши да си спасява собствения задник.
Какво привличане, какво приятелство...
Много добре усети тя накъде духа вятърът и че към онзи момент нямаше изгода от Данчо, а от това да се опита да се сближи с Петър.
И, както казах, това ѝ спаси задника още една седмица.
Просто Даянка не предполагаше, че после Данчо ще е фермер и ще ѝ го... така.

# 2 350
  • София
Според мен Дая просто го държеше на каишка Данчо. Ако му бе казала в прав текст, че не е влюбена и да не се мори напразно, тази полезна/важна за нея връзка щеше да приключи, за това и тя хем се държеше леко резервирано хем го гледаше с онзи поглед + доксванията и смехът. Явно е опитна флиртаджийка.
Но тези номера не минаха при Петър.

# 2 351
  • Другата България
То никой не предполагаше, че Милена ще посочи Йордан за фермер.
Но дори и Ваня да беше фермер, съдбата на Даяна щеше да е същата - ратай и първи дуелист.
За нея нямаше да има промяна.

# 2 352
Пешо според мен е послъгал на кастингите и има по-дълга връзка с Елеонора. Просто е знаел, че ако се пише необвързан и завърти една, две любовни истории вътре ще има по-голям шанс да оцелее. Те за него жените имат една функция да му подхранват егото и да го обгрижват.
Не знам какъв телец, ама е типичният лъв, който си чеше самочувствието.
Иначе ми харесва, че е разсъдлив и аналитичен, ама егоцентризмът му е за петима.

# 2 353

Ако Данчо не се евтаназира в понеделник и очаквано избере Стоян, а и да кажем, че Стоян падне, какви са прогнозите за следващия мъжки дуел? Кой срещу кого?

# 2 354
Аз това оспорвах
Колко точно ясно му го показа и кога? Когато ходеше от неговото легло в това на Петър? Когато ядоха лютеница на покрива? Или когато  видя Йордан,че я чака да се върне от срещата с Петър? Или пък може би му го показа докато обсъждаха какво щели да правят ако се събудят с разменени тела и многозначителното повдигане на вежди? Не знаех ,че постоянното висене на врата на някой и говоренето за едно цяло са приятелски отношения , щото никой не говори за приятел като за едно цяло. Винаги в този смисъл се влага друго,ама какво ли разбирам аз явно и аз съм от анадолските жени 😁

Общи условия

Активация на акаунт