Хеликобактер пилори - втора тема

• 100 287
  • 1 018
  •   3
Отговори
# 660
Навремето ми бяха изписали антибиотик от който получих много силни нежелани реакции насред дълъг период от почивни дни около някакви празници. Понеже няма как рязко да се спре лечение с антибиотик, а и нямаше как да консултирам със специалист, защото случаят не беше за спешен кабинет, а тогава нямаше още и лични лекари направих както ме посъветва баща ми. Продължих антибиотика до приключване на почивните дни, но намалих дозата на половина. Т.е. чупех таблетките и взимах половинката в указаното време. Нежеланите симптоми спряха, а после лекарката одобри , че съм постъпила така.

В тази връзка ако някое от лекарствата даде страничен резултат и няма възможност веднага да се консултирате със специалист, може би е добра идея да не го спирате, а просто да намалите дозата, докато успеете да отидете на лекар. А и сега има ЛЛ и веднага може да се изкоментира с него по телефона, че има проблем с лекарството и той да даде компетентен съвет как да се продължи с лечението.

# 661
Да очаквам ли тогава след спиране странични?
Петък ми в последния ден.

# 662
Аз лично нямах никакви проблеми с лечението на хеликобактера. Единственото странично явление всъщност беше много полезно за мен, но за съжаление изчезна около две седмици след края на лечението. от 3г. имам много наднормено тегло, коетне се влияе от диети и глад, но докато се лекувах по схемата за лечение на хеликобактер отслабнах с 3-4 килограма, които се върнаха две седмици след последното хапче. Други странични последствия нямах нито от лечението, нито след него.

# 663
Аз пък обратното. Освиних се Joy

Поръчах си био култ за гъбички.

Като пия микомакс ми се вие свят.
Остана още едно.

# 664
Преди година и аз се лекувах с Улкамед. Лекарката ме предупреди за смяната на цвета на изпражненията. След приключване на приема му всичко си се изчисти.При мен имаше добър ефект.Разбира се, в комбинация и с други лекарства.

# 665
Здравейте, някой може ли да ми отговори, пуснат е фецес за Хеликобактер, резултата излиза в граничните стойности 0.15, те са от 0.9 до 1.1 горна граница, пак се води отрицателен, но ме притеснява тази гранична стойност. Става на въпрос за детенце. Ново изследване ли трябва да пусна след определено време.

# 666
Здравейте
Бързам да ви успокоя, че 0,15 (ако това е показателя на детето, че не се разбира много добре ) е много по-ниско от 0,9 - 1,1( ако това са граничните стойности).

# 667
Ето изследването

Здравейте
Бързам да ви успокоя, че 0,15 (ако това е показателя на детето, че не се разбира много добре ) е много по-ниско от 0,9 - 1,1( ако това са граничните стойности).

# 668
Долната референтна стойност е 0.90, а резултатът е 0.15 следователно не е граничен, а отрицателен.

# 669
Ох благодаря Ви, да знаете как ме успокоихте, незнам защо се обърках нещо и аз така.

Долната референтна стойност е 0.90, а резултатът е 0.15 следователно не е граничен, а отрицателен.

# 670
Защото не четете, емоционална сте. А и не разбирате от изследвания.

ето това е граничен резултат, даже си го пише.

Аз приключих с аб, голямо щастие.
Червеното по лицето още седи, пъпчасала съм яко по тялото, езика все още е обложен с какви ли не цветове.

# 671
Здравейте, откриха ми хеликобактер пилори с кръвен тест. Ще пусна и фецес, за да съм сигурна. Въпроса ми към по-разбиращите тук е какви симптоми може да има от тази бактерия освен стандартните свързани със стомаха. Аз имам уртикария и някои други екстри /умора, мозъчна мъгла, проблем със съня, тъпа болка в дясно в областта на черния дроб/,дали може да са свързани с тази бактерия?

# 672
Аз нямах симптоми на язва и гастрит когато съм била с вътрешен кръвоизлив. Така се озовах в б-ца. При изписването ми казаха да изследвам хеликобактер. И кръвен и дихателен тест правих и двата бяха категорично положителни т. е. не винаги има симптоми.

# 673
А други симптоми имахте ли?

# 674
  • София
А дихателния тест къде правихте?

Общи условия

Активация на акаунт