Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 53 534
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Момичета,
вчера ми назначиха изследване за двамата партьори за кариотип - може ли да ми кажете ориентировъчно цената?

Благодаря ви предварително  Simple Smile

# 691
Здравейте момичета! По опитните със стимулации могат ли да споделят мнение. Моя позната имаше пункция тази седмица, но резултата не е бил добър. Това и е 6  пункция след стимулация, но винаги са и вадили няколко добри яйцеклетки, но в друга клиника. Сега е нов пациент в Надежда, била е на Пурегон и Елонва 150, имала деня преди пункцията 11 фоликула между 17 -20 мм. Тригъра е бил с Хориомон 5000 единици. След пункция само 2 яйцеклетки - другите фоликули са били празни. За 6 Пункция за първи път и се случва такъв резултат от предвид 11 фоликула. Може ли мнение, какво се е объркало за да и предам?  С кой медикамент може да се дадеде по- добър резултат. Тя ще прави две последователни стимулации за месец какво вече е популярно в другу дърважи и се надява за по-добър резултат сега.

# 692
Момичета,
вчера ми назначиха изследване за двамата партьори за кариотип - може ли да ми кажете ориентировъчно цената?

Доколкото помня беше по 170 лв на човек преди година.

# 693
Момичета,

Здравей. Ние правихме в началото на месеца, 170лв на човек е. Резултатите се бавят доста.

# 694
Благодаря много за отговорите момичета 🤗 
А малко инфо за цветната снимка, как преминава , аз малко съм стресирана

# 695

Преди 3 месеца правих, без упойка. Боли но търпимо. Всичко приключва за няколко минути.

# 696
Момичета да ви питам по време на стимулация полага ли се болничен? Heart

# 697
Цитат
RuzhaY пиши дали ще ти го спрат, при мен нещо хич не ми хареса колко време го пия

kupu, спряха ми го защото ми дойде МЦ Rolling Eyes. ЗФ се е спукал и днес 12-ти ден от цикъла ми дойде новия. Satisfied Док каза няколко дни без лекарства да изтече, каквото има и от неделя пак 3х1 естрофем

# 698
  • София
Леле ти ме уби,  как така ти дойде с това количество естрофем и без прогестерон и то на 12 ден,  доктора какво каза, каква е причината?
Аз утре започвам дуфастона, силно се надявам малко да се "отводня" и спадна Cry

# 699
  • София
естрофема не пречи на цикъла да си се появи, прогестерона го забавя.
а от последния е имало от зф. като се е спукал е намалял прогестерона и затова цикъл.

# 700
  • София
Аз като имам ЗФ естрадиола ми е много висок, а прогестерона никакъв го няма, та за това се учудвам, пък нали уж трябва прогестерон да трансформира лигавицата.

# 701
И док. реагира "как така". Каза, че този месец има 4 жени които кървят докато пият естрофем Simple Smile

# 702

Преди 3 месеца правих, без упойка. Боли но търпимо. Всичко приключва за няколко минути.
Ако не са запушени тръбите боли търпимо. Иначе може и да е адската болка, както беше при мен, случай с пълно и тотално запушване на тръбите. Чак на докторката й стана тъжно като ме гледаше.

# 703
  • София
Моя съвет за ЦС да е с упойка, първата ми беше без упойка, само дето не припаднах, а не ми бяха запушени тръбите.
Втората я правих в Надежда с упойка, тя е супер краткотрайна събуждаш се на масата, ставаш обличаш се и тръгваш.

# 704
Моята я правих без упойка в друга болница. Нямах запушване, Нооо такава болка не знам дали бих си причинила втори път. Не ми бяха споменали за упойка и я правих така. По принцип се оценявам, че има висок праг на болка, но тук направо ми се стичаха сълзите. Препоръчвам и аз да ползвате упойка. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт