Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 309
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
И аз така, вече бях я отписала .... , но явно ще създава още интриги и като сложиш и новичката ...  Wink
Попадна ми една снимка на Керем на млади години (така пишеше на снимката) и тогава му е харесвало да е със щръкнал перчем Simple Smile

Селин какво прави на сета ... Нали в 21 еп. пишеше прощални писма и си тръгваше .... Бамби ще трябва да се пази от два фронта май май Simple Smile ...Новичката и Карантинираната

Вярно, не обърнах внимание... Ама ако перушинестата не си отива😱Аз тамън се бях зарадвала

# 676
Снощи на изненадата на Сарп  до Ханде с жълтото палто ми заприлича на Биге но не съм сигурна но пък от сторито на Алиджан Биге беше със такова палто възможно да е тя

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 17:39 от sani1212

# 677
  • Кърджали
И снощи на изненадата за Сарп я имаше Биге. В един момент Керем точно предимда стигнат до масата казва "Биге, ела".
Явно не напуска сериала. Може би ще напусне фирмата, надявайки се Серкан пак да я спира.

# 678
# 679
  • Плевен / София
Започнах "Неживите"....и кого да видя ..."наш" Алптекин....актьорът е играл и тук с Керем...

# 680
# 681

Минавам да кажа,че това не е от сега. От епизода с рождения ден на Серкан - 7 епизод. По облеклото на Еда познах. И сега се върнах да видя и Лейля и Пърл са облечени по същия начин.

Направо съм изненадана от себе си и какви дреболии помня. Но така е като обичам сериала. Blue Heart

# 682
  • София
Привет момичета! Flowers Hibiscus
Ето ви новите емотикони:

Вие сте на ход! Да видим кое за какво ви говори! Това, което аз забелязах е, че няма пръстен!

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 18:38 от nrgmama

# 683
Първите две ги свързвам с Еда. Ще е ядосана на Серкан заради срещата им. След това ЦРУ разкрива Перушана и тя отлита заточена на самотен остров, да ближе рани. Airplane След това май идва време за годежа и да искат булката от Айфер. Любов има, сърчица и забавление. Purple Heart Отметнатото тикче го свързвам с това ,че Айфер е дала Еда и Серкан да се оправя с нея (ако може). Smiley Ще завършим с любов и сцената в асансьора предполагам, а партито за развода явно ще е чак другата събота. Това е моят бърз двеминутен прочит на ребуса.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 18:53 от midnight__sun

# 684
Две влюбени човечета , две сърца преплетени , едно голямо сърце и целувка . Това видях аз , ашк , ашк, ашк Heart EyesHeartKissing Heart дано не ни заблуждават пак Hands Pray

# 685
  • София
Понеже мен хич ме няма в разгадаването на емотиконите, ще оставя това на вас, а аз с интерес ще чета предположенията ви. Simple Smile Единствено мисля, че тази целувка накрая ще е между нашите - толкова дългоочаквана и желана от всички ни! ❤

Друго идвам да ви споделя. Случайно попаднах на това стори, споделено от Фуркан:

Сърцето е от мен. Wink Та... това стори е постнато от режисьора на “Навсякъде ти”, който първоначално беше спряган и за наш, но в последствие чичо Алтан го смени. А на снимката са част от каста на “Навсякъде ти” с техните половинки. Така де, за да бъда точна - режисьора с жена му, Азиз Джанер Инан (екранният Ведат) с жена му, Айбуке и Фуркан. Защо съм ги оградила със сърце - защото много ги харесвам, имаха страхотна химия в сериала, необвързани са и много се надявах да се съберат в реала. И тях нон-стоп ги гонеха журналисти с въпроса “гаджета ли сте” и то много след като снимките на сериала приключиха. Към днешна дата са близки приятели, често се събират в общи компании, харесват си всички снимки в IG, коментират си ги и т.н. Но ей така, ако ви е интересно, можете да разгледате клипчетата с тях, за да направите съпоставка с тези на нашите. Wink Да видите какво означава братско-сестринска любов / дружба, не за друго. Няма да ви ангажирам с моето мнение. Вие сами си отговорете. Но енергията, която витае около Ханде и Керем е съвсем различна и не говори само за приятелство. Wink

# 686
  • Кърджали
Еда е бясна, Серкан е тъжен.Серкан казва "Не си тръгвай" Селин пише писмо за извинение и заминава. Фотосесията на Еда.  Серкан май ще подари цветя на Еда., или нещо романтично. Тикпето е може би преборенивт страх на Еда, асансьора... Кафето - новият никому неясеюно откъде дойде годеж. Шалчето иди го разбери...
Общо взето много любов обещават, ама аз на техните обещания вече не се връзвам

Партито за развода е дуюругата седмица. Тази седмица снаха ще искаме.

# 687
Аааа ако не е от днес е добре🤭
😘 Ето това човече накрая е най-важното🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Ама нали знаете как ще я гледаме тази целувка🤣 На тъмно

# 688
Според мен партито за развода е тази серия, защото в озета пишеше, че Айфер отива в имението да се разправя с Алптекин и там сварва нещо неочаквано.

# 689
  • София
Най-вероятно ще свари Айдан и реакцията й след изневярата на Алптекин - или ще е тъжна, или ще му гори дрехите отново. Grinning Партито за развода със сигурност ще е в другата серия, защото на всички клипчета, снимки от него имаше #22. Wink
Според мен партито за развода е тази серия, защото в озета пишеше, че Айфер отива в имението да се разправя с Алптекин и там сварва нещо неочаквано.

Общи условия

Активация на акаунт