Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 894
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Добре де, обяснете ми моля ви, защото аз не разбирам... Как може един човек да пресъздаде толкова истински любовта в очите... така че да ни накара да повярваме, че наистина обича човека срещу себе си... То бива да си добър актьор ама това е неземно просто....
И когато погледно с този поглед с леко притворени очи и директно се влюбвам в него за 100000000път🔞🔞🔞🔞🔞
А дали е нормално, че изгледах фрага вече 10 пъти🤔

# 241
  • Кърджали
Не е нормално.

Аз го изгледах 20 пъти сигурно...

# 242
Бюрсинче ами как, ей така 😂 Особено ако тази емоция не я изпитваш в момента и то към човека срещу теб.. Илии я изпитваш към някого другиго, но си го представяш, че е пред теб, или си адският актьор. Аз предпочитам да е първото 😂😂

# 243
  • София
Thebursin вероятно не е съвсем нормално, но можеш да се успокояваш с факта, че не си сама в тази лудост! Sunglasses

# 244
Не е нормално.

Аз го изгледах 20 пъти сигурно...
Хубаво е, че не съм сама в лудостта си😇
Та след толкова много гледания съм сигурна, че Перушината си отива... Което би обяснило защо Биге не е активна вече в рекламата на сериала... Но определено не й прави чест това... Ако излезе, че се маха наистина заради това в каква посока изпратиха образа й, това не е мислене на истински актьор...
СИСТЪРЧЕ Затова все си мисля, че може би има някакво привличане..чувства или каквото там искате да го наречете между тези двамата... Ама може да е само в главата ми

# 245
И аз минах.20-ка, което не е много нормално ..., но какво да се прави Stuck Out Tongue Winking Eye

Имаме напредък Simple Smile

# 246
Бюрсинче аз малко съм от хората, които вярват на приказката, че "една лъжа казана 100пъти, става истина", но друга тема сега. Та тази "лъжа" само ние сме я изричали поне 17474 пъти. Важното е те да се разбират, да работят все така добре, да се привличат, обичат, оженят(дай Боже), да са гледани, харесвани и т.н. 😂 От една страна нека си остане между тях, за да предизвикват емоции и у нас, но от друга страна пъъъък.. Женско любопитство, какво да го правиш 😂😂😂

# 247
  • Кърджали
Еда да не отива да се среща с тайнственият клиент на Ефе, тъй де баба си? И Серкан да я придружава. Той я вкарва в асансьора, внимателно, нежно но точно с идеята да започне да преборва страха си..Ох беь напълни ми сърцето този фраг.

# 248
Супер е! Има надежда за целувка, Може би сцената в асансьора е последната HugTwo Hearts

Явно няма да се видят, ще се разминат и ще бъдат нещастни след неосъществената вечеря в ресторанта. Ама Серкан до края на епизода, няма да се откаже да я преследва. А ако бабата ги види как се целуват като се отвори асансьора Hushed

А, аз първо помислих, че Селин продължава да върти номера и пише на Еда бележки от името на Серкан и обратното - и че затова е репликата на Еда, че Серкан е непоследователен в отношението си спрямо нея.

Но после потърсих клипове да видя как е подредено бюрото на Селин. Май наистина си е събрала нещата и напуска живота на Серкан. И пише бележка за сбогом.

Дори мониторът на компютъра го няма:

Какво ще направи с последните си 5% акции, на Серкан ли ще предостави правото да ги управлява?

# 249
  • София
Момичета, че трейлърът е повече от чудесен, вече повечето от нас написаха! Аз се замислих обаче, накъде се е запътила Еда, че Серкан така категорично й каза "Не тръгвай!"? Тя Айше Кутлу ясно ни оставя да гадаем до следващия епизод, но на мен ми стана любопитно именно този момент, защото Еда поне в 20 еп. никъде не е планирала да заминава?!

# 250
Еда да не отива да се среща с тайнственият клиент на Ефе, тъй де баба си? И Серкан да я придружава. Той я вкарва в асансьора, внимателно, нежно но точно с идеята да започне да преборва страха си..Ох беь напълни ми сърцето този фраг.
Хубаво би било Серкан да е до нея когато се срещне с бабата.. Тя ще има нужда от подкрепата му.. Не знам дали бабата веднага ще се разкрие... Но съм сигурна, че Серкан като лъв ще се изправи срещу нея и ще защити лъвицата си

# 251
На среща с баба й...

# 252
  • София

Ако този отговор се отнася до моето питане, не ми звучи достоверно! Тази реплика "Ако искаш една жена да остане до теб...." Еда я каза на Серкан в еп. 11, преди да замине за Италия! Няма да използва Серкан израза "Не тръгвай" само защото Еда отива на среща с клиент (както се уговориха с Ефе в еп. 20)!

# 253
  • Кърджали
nrgmama, мисля че Серкан тук се презастрахова..нали не успяха д вечерят, Серкан може да е решил че наистина я губи. И това гитме е нещо като последен опит. Той човекът дето никога не казвал на никой, който искал да си тръгне, да остане... Сега пак ще казва "Не си тръгвай, остани", сакъм да не ти хрумне да заминаваш някъде... Научава се да действа предварително вече
Асансьора, асансьора... Даже забравих какво щях да пиша...

# 254
Да, точно това си мисля, че тя отива на среща с тайния клиент. Друг е въпросът, че ние знаем, че това е баба й. И това е краткия отговор.

П.П. При фразата "Не си отивай" Еда е с бялото поло, а в асансьора с жълта блуза. Така че това са различни ситуации.

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 22:39 от mari08

Общи условия

Активация на акаунт