Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 927
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Значи, ако в асансьора има целувка, този път и да искат няма как да я снимат от 10 м. разстояние Wink Мен тази мисъл ме крепи за събота Kissing Smiling Eyes

Иначе, Кукличке, логично е всичко, което си написала Hands Plus1 Мен това, което ме притеснява е, че Серкан вече изобщо не го е грижа за холдинга, така че бабинка и да удря там, на него Еда му стига, а за да има сериал, трябва да има някакви сблъсъци, следователно почнах да мисля на къде може да се насочи драмата...

И докато пиша, nrgmama ме изпревари Heart

# 331
Преди малко попаднах на инфо на някакъв арабски блогър, който твърди, че от достоверен източник знае, че 1 сезон на сериала приключва 26 - 27 еп. и веднага след това без прекъсване започва 2-ри с нови сюжетни линии и поява на нови персонажи. Втори сезон не е уточнено колко епизода ще са.

Ако се движим по РП, значи ще имаме 50+ епизода. Trollface Ха, дано!!!
Ей това много ми хареса! Дано е вярно!

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 23:31 от Есенна магия*

# 332
  • Кърджали
Mi_si, турците нямат такъв навик. Да приключват сезон по средата на телевизионния сезон и веднага след това да почват нов. Ако приключат сезона по средата на телевизионния сезон го пишат провал и септември не почват нов сезон ами правят друг сериал). Те вярно тук нищо не им типично по турски, но не мисля че тази информация е въз3да ее истина.

За Серкан холдинга вече може да не е божество, но едва ли би го дал с лекота. Да, ако акциите на Ефе в крайна сметка се озова в Еда, няма да протестира изобщо, даже ще е доволен, но ако останат в Ефе или мистериозната баба няма да седи съвсем със с кръстени ръце.Все пак не би позволил да загуби всичко и да фалира. Люнов, любов, но той не е токова глупав

За асансьора - или ще отват на бизнессреща (но и двамата са тръгнали каквото се казва с ръце в джоба) или Серкан по някакъв начин ще иска да се реваншира за провалената (макар и не по негова вина) вечеря. Но влизането в асансьора си е съвсем целенасочено от него акт ( първо влиза той и внимателно я придърпва), той имаше огромното желание да ѝ помогне да преодолее фобията си. А и само нейната фобия остана. Асансьора няма да засяда ( фобия лекуване, няма да я достресираме), най много баш Еда ще се засили да го целуне и вратата ще се отвори. Но и тази фобия я пишем излекувана.

..

# 333
  • София
Flowers Cherry Blossom Здравейте, дами! Flowers Cherry Blossom

nrgmama, планираме да снимаме там, където се развива действието. Със сигурност ще снимаме в Италия - все още се двоумим сицилиански или неаполитански да е нашият дон, но скоро ще го решим. Нашият наемен убиец ще приема поръчки отвсякъде, така че бая ще си попътуваме. Всичко зависи от сценария на Налбантова обаче. Защо? Ти каква позиция в екипа си си харесала? Simple Smile

Бърборанке, споко! Някакво притеснение усещам във въпросите ти! Нали ще правим класен, топ крими  сериал, няма да се "натискам" за роля, да смъквам качеството на нашия сериал! Бих могла да се включа само с нещо, с което да съм полезна! Затова попитах къде ще се снима сериала, защото мястото за мен има значение! Единственото, с което бих могла да бъда полезна е като консултант в направлението природно наследство (виждам, че за някои направления на културното наследство вече има кандидати)! Така че се кандидатирам, а пък вие ще решите имате ли нужда от експертно мнение или не! Sunglasses

Хубав мразовит ден! Nature Snowflake

# 334
Алекс може би не е точно разделяне на сезони, а като в птичката - скок от една година, където Еда ханъм вече завършила университет и работи рамо до рамо до своя съпруг - Серкан Йълдъз 😂 😂😂

nrgmama значи съветник по избор на локациите за външните снимки? Нещо, такова ли имаш предвид 🤔

Бро нека бъдем точни - 51 епизода 😂 А за да не сме като птичката, нашият ще е 61 😂

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 15:59 от Nalbantova

# 335
  • Пришълец
Птичката да попитам понеже не ми се изясни много от два сезона ли се състои и ако да - има ли пауза между сезоните?

Налбантова, това само твоята глава може да го роди, Kissing Heart Joy
Серкан Йълдъз го написа погрешка или защото Еда ще го ожени за себе си Joy

# 336
  • Плевен / София
Птичката да попитам понеже не ми се изясни много от два сезона ли се състои и ако да - има ли пауза между сезоните?

Налбантова, това само твоята глава може да го роди, Kissing Heart Joy
Серкан Йълдъз го написа погрешка или защото Еда ще го ожени за себе си Joy
направиха кратка почивка само...но мисля, че си беше един дълъг сезон😉

# 337
Марги, просто те са модерни млади хора, какво лошо той да вземе нейната фамилия. Аз също водя преговори моя да става Налбантов, а не аз да сменям имена 😂 А и това Болат ми звучи хем като "БорАт", балатум, балон или като марка колани 😂 а може да си въобразяват, че е Болат, Серкан Болат.. БОНД, Джеймс Бонд... Тръцки 😂
Та добавям - Да, Еда ще го ожени за себе си.
Другото в споХлер 😂
Скрит текст:
Птичката имаше една пауза, която беше около месец като време, но беше от декември до януари. За скока, който направиха от 1 година, нямаше пауза. Не мисля, ще се водеха на сезони. Всичкото си вървеше на един път, влакче.. С 51 вагона 😂

# 338
  • София
Алекс може би не е точно разделяне на сезони, а като в птичката - скок от една година, където Еда ханъм вече завършила университет и работи рамо до рамо до своя съпруг - Серкан Йълдъз 😂 😂😂

nrgmama значи съветник по избор на локациите за външните снимки? Нещо, такова ли имаш предвид 🤔

Бро нека бъдем точни - 51 епизода 😂 А за да не сме като птичката, нашият ще е 61 😂

Nalbantova, веднага отговарям. Нямам точно това предвид (тогава няма да използвам думата консултант), за избора на местата на снимките може да има назначен специалист, аз визирам обвързването на тези места с техните особености и характеристики. Обекти на световното наследство се появяват често във филми и сериали, но не винаги публиката ги разпознава! Италия е изключително богата на културни и природни забележителности, в Списъка на обектите на световното наследство на UNESCO за Италия те са над 90 и ние като хора, които се стремим на направим сериал от висша класа бихме могли успешно да вмъкваме интригуваща информация за такива обекти свързани с местата на снимки (нещо, което в турските сериали правят изключително успешно!).

# 339
  • София
Напълно възможно и логично ми се струва. Ако имаме втори сезон, то появата на нови герои и нови сюжетни линии е задължителна. Завръзката на този сезон беше първият договор между нашите. Кулминацията беше разкритието за инцидента, в който са загинали родителите на Еда. А развръзката ще е тяхната сватба, например. След което съвсем логично могат да измислят нов сезон, базиран на нов проблем и нови решения. Сериалите с повече сезони така правят. Дори турските. Simple Smile Аз ще съм много доволна, ако тази информация се окаже вярна!
Преди малко попаднах на инфо на някакъв арабски блогър, който твърди, че от достоверен източник знае, че 1 сезон на сериала приключва 26 - 27 еп. и веднага след това без прекъсване започва 2-ри с нови сюжетни линии и поява на нови персонажи. Втори сезон не е уточнено колко епизода ще са.

Ако се движим по РП, значи ще имаме 50+ епизода. Trollface Ха, дано!!!

Редактирам се, за да добавя - nrgmama, никакво притеснение няма във въпросите ми. По-скоро нетърпение да прочета какво си намислила. Харесва ми идеята ти, касаеща локациите на снимките. Наета си! Систър, предполагам и ти си ЗА. Wink

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 16:22 от Бърборанка с розови очила

# 340
# 341
Значи, ако в асансьора има целувка, този път и да искат няма как да я снимат от 10 м. разстояние Wink Мен тази мисъл ме крепи за събота Kissing Smiling Eyes
Е тогава тока ще спре рязко точно като докоснат устни... или нещо друго... Не забравяйте.... СМЪРТЕН ГРЯХ е това🤦‍♀️Може на клада да ги изгорят....
**Редакция**
Специално за Алекс

Последна редакция: ср, 02 дек 2020, 16:44 от Thebursin

# 342
Ех, не ми е спокойно на душичката с тези коментари за 25-26 епизода. Изобщо не съм настроена психически, че нашият сериал ще приключи. Satisfied Но каквото стане, ще стане (стил Божигол). Smiley  Надявам се за поне 50 или 30 епизода сега, а догодина нов сезон. Trollface

Турски сериал следя в реално време, музика турска прослушах, в бг мама съм 24/7. Не само Серкан се е променил. Smiley

# 343

Много почнахме да си носим розовата шапка🤭🤭🤭😉

# 344
Това ми излиза за ново .... отново е с розовата шапка Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт