Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 326
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Поздравявам ви с тази песничка,  премиерата й беше преди 4 часа и от тогава не спирам да я слушам Joy на Бисбал не му се получава да пее на английски,  на мацката пък испанския съвсем Joyно ми харесва текста, мелодията и клипа Nature Stars

Превод
Скрит текст:
Чувам ги да падат на хиляди мили от тук , никой и нищо няма да се спаси от нейните очи
И тогава , когато се ударят в земята..
Тогава целият ни свят ще се разтресе
Потъвам в болката
Краят между теб и мен

Но ако си отидеш,
Животът ми няма да е живот без теб
Ще отнесеш последния ми дъх
Ако те няма ще бъде невъзможно да продължа

Защото , когато падат от очите ти ще бъде красиво
Най-сладкото сбогуване , което познавам,
Защото валят , валят сълзи от злато.
Сякаш виждам слънцето да експлоадира
Мога да усетя всяка капка , когато те виждам да си отиваш
Защото валят, валят сълзи от злато.

Марги продължавам всяка вечер да чета книги , но не съм попаднала на нищо,  което си заслужава да е споделено . Скоро мисля да си припомня Джейн Остин Grinning

# 526
  • Пришълец
Като за първо слушане мелодията ми допадна.Blush

Феновете обичат паралелни сцени. Ето няколко уловени от 10 и 20 еп. Stuck Out Tongue Winking Eye
Споделям с придружаващия ги надпис.

Някои неща никога не се променят Heart

Истината излиза наяве Broken Heart

Сега той не можеше да я утеши Sob Heart

Любов от пръв поглед Revolving Hearts

# 527
  • Кърджали
Много хубав цитат прочетох от mikipoli...
Аз напоследък съм забила на книги за мозъка и мисленето....та от там цитатите няма д с ви интересни.🙃🙃🙃🙃 Сега например чета за това какво кара мозъка ни да усеща щастието, какво е щастието и прочие...

# 528
Баткото, сниман от каката 🙃

Марги този му аутфит му приляга много. Сега си представям от страни един кафяв жребец, който го чака да ходят да галопират с Хандето, само че ще са на един кон, защото Серкан ще я учи да язди 🤫

eeLz включи се където смяташ за добре. За момента съм на пауза, защото мозъкът ми не приема достатъчно кислород и не му идват хубави идеи 😂

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 18:42 от Nalbantova

# 529
  • Кърджали
Хубав човек сниман, хубава снимка излез ала. Перифразирам любимият ми отговор като ме питат защо не обичам да се снимам "магаре снимали магаре излезнало"

# 530
  • Плевен / София

красотичка...ръкавиците са бомба😉

# 531

Марги този му аутфит му приляга много. Сега си представям от страни един кафяв жребец, който го чака да ходят да галопират с Хандето, само че ще са на един кон, защото Серкан ще я учи да язди 🤫

eeLz включи се където смяташ за добре. За момента съм на пауза, защото мозъкът ми не приема достатъчно кислород и не му идват хубави идеи 😂
Оффффф бееее 😍😍😍 Закачкат се двамата... ще излезе мишока накрая от дупката🤣

# 532
Алекс ние му казваме " Магаре застанало, магаре излезнало". Аз искам да попитам - Какво му говори Ханде на сторито й, че освен смеха й, друго не чувам 😂

Бюрсинче хахаха то този мишок що е излизал... Само Котето си знае 😂😂😂😂 ужас

# 533
  • Кърджали
Алекс ние му казваме " Магаре застанало, магаре излезнало". Аз искам да попитам - Какво му говори Ханде на сторито й, че освен смеха й, друго не чувам 😂

Пита го къде са му ръкавиците и той ги показва. Казва ѝ" Май много ти харесаха ръкавиците ми"
На второто стори казва нещо от една или две думи ама не мога да го разбера...

# 534
  • София
Идвах да споделя новата снимка на Керем, но виждам, че систъра ме е изпреварила. Сега всички чакаме да видим как ще я коментира Ханде. Очевидно тя е снимала. Trollface

# 535
Бро, а аз точно сега "ходих" да видя дали не я е коментирала вече, но попаднах на това.. Правилно ли разбирам, че... се е затъжил за тази актриса, която не харесвам 😂

Ха, ето я, скромната

# 536
  • Кърджали
Коментирала

Nalbantova, нали с нея снима филм Eflatun.

# 537
Алекс, ами това е първият сериал, който гледам с Керем 😂 Преди дори не го харесвах, защото той беше гадже на Серенайката, а аз гледах Квартала и исках онези двамата да са гаджета... Сега покрай Ханде го загледах и се радвам, че е свободен ерген, защото чакам да се ожени за Ханде 😂
Иначе другата не ми е приятна от друг друг сериал "Стая 309" 🤨

# 538
Бро, а аз точно сега "ходих" да видя дали не я е коментирала вече, но попаднах на това.. Правилно ли разбирам, че... се е затъжил за тази актриса, която не харесвам 😂

Ха, ето я, скромната

Въпросната актриса е близка и със Ханде,двете си партнираха в Дъщерите на гюнеш и са си дружки

# 539

Пита го къде са му ръкавиците и той ги показва. Казва ѝ" Май много ти харесаха ръкавиците ми"
На второто стори казва нещо от една или две думи ама не мога да го разбера...
Тя според мен друго много му харесва..не точно ръкавиците...
Систър Котето и Мишето само те си знаят какво им е🤣 И аз прозвучах като Божинката🤦‍♀️
https://www.instagram.com/p/CIV7E2-pDlt/?igshid=18le1cd3y9liw
Колко сладко приветстват новата госпожа🤭Сладурчета

Общи условия

Активация на акаунт